Evcil Hayvanlar Bu kedi/köpek taşıma çantasından kullanan var mı? Gizli Üye (18-24) Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 00 Yapay Zekaya Sor Arree kedi/köpek taşıma çantası Dibi çökme yapıyor mu?Satıcı çift parti zemin kullandık dedi?Eski yorumlarında böyle şikayetler var yeni yorumlarında belirtilmemiş sizce güvenilir mi? Güncellemeler+1 yıl ? Yanıtlar mısınız lütfen 🙏🏻🥹 Bu kedi/köpek taşıma çantasından kullanan var mı? Cevapla Kullanıcı Yorumları ve Soruları Ürünleri Kullananların Deneyimleri Çift Soruları Beğen Paylaş Takip Et
Enser_ Takip Et Guru Yaş: 110 , eic 78% +1 yıl Bu çantayı yorumlayamam ama sağdan olan modelden almıştım. Plastik kokuyordu kullanmadım. Buna dikkat edebilirsin 0 6 Yorumla Soran +1 yıl Sağdaki hangisi acaba Yorumla Enser_ +1 yıl Pardon yanlış yazmisim. Saydam diyecektim. Yorumla Soran +1 yıl Evet plastik olanları çok kokuyor o yüzden yazları özellikle file tercih etmek istiyorum ama ülkemizde çok model yok ne yazıkki Yorumla Enser_ +1 yıl Hb burada ya baktın mi. Yurtdisinsan geliyor oradan alışverişte. Alibaexpres de var Yorumla Soran +1 yıl Teşekkür ederim eve hb ya baktım ama yok bulamadım:(( Yorumla Enser_ +1 yıl Umarım denk gelir :) Yorumla
Gizli Üye (36-45) +1 yıl Kullanmadım 0 7 Yorumla Soran +1 yıl Neden yazıyorsun o zaman 🫠 Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Soruyu desteklemek için Yorumla Soran +1 yıl 🙏🏻 Yorumla Cevap sahibi +1 yıl 🙏 Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Uzun süre cevap gelmezse soruyu güncelleyebilirsin 😊 Yorumla Soran +1 yıl Teşekkür ederimm🙏🏻🐾 Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Rica ederim 😊 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
2Cevap
Bu çantayı yorumlayamam ama sağdan olan modelden almıştım. Plastik kokuyordu kullanmadım. Buna dikkat edebilirsin
Sağdaki hangisi acaba
Pardon yanlış yazmisim. Saydam diyecektim.
Evet plastik olanları çok kokuyor o yüzden yazları özellikle file tercih etmek istiyorum ama ülkemizde çok model yok ne yazıkki
Hb burada ya baktın mi. Yurtdisinsan geliyor oradan alışverişte. Alibaexpres de var
Teşekkür ederim eve hb ya baktım ama yok bulamadım:((
Umarım denk gelir :)
Hayır ben astronot olanlardan almıştım…
Kullanmadım
Neden yazıyorsun o zaman 🫠
Soruyu desteklemek için
🙏🏻
🙏
Uzun süre cevap gelmezse soruyu güncelleyebilirsin 😊
Teşekkür ederimm🙏🏻🐾
Rica ederim 😊