Sizce hangisi kullanışlı görünüyor?

Kafes
Çanta
Yaşını ve cinsiyetini belirt, oyunu kullan:
Lütfen yaşını seç
Sizce hangisi kullanışlı görünüyor?

Kedinizi taşımak için kafes veya çanta arasında seçim yapmak, birçok faktöre bağlıdır. Burada dikkate almanız gereken bazı önemli faktörler şunlardır:
Kedinizin boyutu: Kedinizin büyüklüğü, onu taşıyabileceğiniz kafes veya çantanın boyutunu belirleyecektir.
Taşıma amacı: Kedinizi nereye taşıyacağınız önemlidir. Seyahat mi ediyorsunuz yoksa bir veteriner ziyareti mi yapacaksınız? Kedinizi hangi amaçla taşıyacağınız, hangi taşıma yönteminin daha uygun olduğunu belirleyecektir.
Kedinizin karakteri: Kedinizin karakteri de dikkate alınması gereken bir faktördür. Bazı kediler, kafes içindeyken sıkışmış hisseder ve bu nedenle çanta daha uygun bir seçenek olabilir.
Taşıma sıklığı: Kedinizi ne sıklıkla taşıyacağınız da önemlidir. Eğer sık sık taşıyacaksanız, kediniz için daha rahat ve dayanıklı olan bir çanta seçmek daha iyi olabilir.
Benim 10 kiloluk ayıyı taşıyabilmek için çanta aldım ben. Köpek çantası aldığım ve konforu bozulmasın diye kefen paramı yatırıp en pahalılarından aldığım için, rahatsız olmadı genel olarak.
Ama eğer arabada uzun yol gideceksek kutusuna koyuyorum yine. Kutuda sere serpe yatarak gitmeyi daha çok seviyor ayım benim.
Ben çanta tercih ediyorum, sırtıma takıyorum taşıması kolay oluyor ama benim kedim çok büyük değil. Bazı kediler çantanın içinde rahat etmiyor boyutları sebebiyle.
Cevap
25Cevap
Kafes vet ziyaretleri için kullanişli ama siz dışarı gezmeye gittiğinizde de yanınıza almayı istiyorsanız çanta daha iyi bir seçim olacaktır.
Kafes çok daha iyi. Çanta çok dar rahat edemiyorlar. Kafeste istedikleri gibi uzanıp pozisyon değiştirebiliyorlar.
Her ikisinden de al bence, arabayla gidecek uzun yolda kafes, kısa mesafede çanta kullanışlı oluyor çünkü.
Daha geniş kedi çantaları var bence hem taşıması hemde genişlik açısından daha mantıklı olurdu
Kızların gözüne girmek için mi kedi taşıyorsunuz ben yolda çantamı bile zor taşıyorum birskin ya
Kafes kediler için gayet ideal, çanta denemedim ama kafes kullanıyorum gayet rahat şekilde yolculuk ediyor
Sahibi için çanta daha rahat ama kedi için hangisi rahat bilemem onu kediye sormak lazım jdsjd
Ben kedime astronot çanta kullanıyorum kafes hapishane gibi geliyor bana
O dabir canli hava almali, hapiste olmadigini gormeli.
Söyle söyliyim çanta yazın çok kullanışlı olmuyor veteriner söylemişti kedi ilerde boğuluyor öyle
Kafese asla koymuyorm kedimi onunda kendini iyi hissetmesini isterim
Çanta çok dar bir alan bence kafes alman daha doğru olur kedin için.
Bilmiyorum da ben kendimi taşıyamıyorum bide kediyi kaldıramazdım heralde
Kesinlikle çanta çünkü kafes çok ağır oluyor taşıması daha sıkıntılı
Kedi köpek sahipleri genelde sağ taraftakinin içinde getiriyorlar hayvanlarını..
Kafesle taşımak yorucu oluyor çanta daha kullanışlı bence
Çanta almalısın ama hava alabilmesi için fermuarı tam kapatmadan arada boşluklar bırakmalısın.
Çanta daha rahat taşınıyor kafes falan hiç rahat değil

en iyi bundan. Hem geniş hem taşıma olarak rahat. Kafes ve çantanın ortası.

Bunu tavsiye ederim
Çantada yatamazlar ama kafeste daha fazla alan olduğu için yapabilirler, daha rahat olur
Her ikisinden al bence
Bence kafes almanız daha güzel olur
Kafeste sarsılabilir düşüncesi ile?
kafes al taşıma kafesi daha sağlıklı
Çantada bunalır sanırım kafes ideal.
Kafes, en azından hareket kabiliyeti azalmaz.
Kafes ağır oluyor, sana ne şekilde kolaysa.
Kedileri doğaya salın
çantalar taşıma açısından daha rahat
Çanta tabiki kafes kedi için hiç hoş degil
canta daha rahat olur onun için
Çanta 🧸😺
Kafes abi bence
Çanta.
kafes
Kafes daha iyi bence
Çanta al daha iyi
Çanta tercihen
kafes