Bir kedimiz var. Eldeki taşıma kutularında götürmekten bıktık. Zaten kilo aldığı için kollarımızda taşırken kopuyor. Onun için kedi taşıma sırt çantası almak istiyoruz. Bir hayli pahalı olsa da çok güzel modeller gördüm :)kedi taşıma sırt çantasıSizce hangi modeli almalıyız?
Ben bu ara cekceklilere bakıyorum. Bir kedim obez. 7.5 kilo. Artık kolum kopuyor onu taşırken 😄 gidişte toplu taşıma araçlarıyla gitsem de dönüşlerde halsiz kalıp hep taksiyle dönüyorum 😄 verdiğim taksi paralarını biriktirsem çıkardı herhalde cekcekli kedi çantası 😄
Yazık ya geya hayvan seversiniz bu ne böyle hayvanları bir yere tıkıp elinizde süs gibi taşımak doğru mu onlar özgür hayvanlar onları doğal ortamında korumak ve beslemek en doğru olan şeydir yazık sizi bir çantaya koyup taşısalar mal olsanız günah vallahi
Hiçbirini almıyor, giddigidiyoru da zengin etmiyoruz. Biz çocuklarımızı nasıl taşıyacağımızı biliyoruz. Sıktı artık sizlerin bu saçma sapan reklam yönlendirmeleriniz, hepinizin. Oldukça iticisiniz..
Cidden boş boş duyar kasanlar olmuş, biz acımasız siz hayvanseversiniz aynen. Evinde kedi köpek beslemeyen insanlar duyar kasmış. Biz hayvanseverler olarak gayet iyi biliyoruz ne yapmamiz gerektiğini. Biz de can atmıyoruz kutulara koyalım kedileri diye. Aşıları veteriner işleri vs oluyor kutuya veya çantaya koymadan nasıl götürebiliriz acaba? Kucağında tutsan insanlardan korkup kaçar bir daha da bulamazsın. Böyle mi olsun ne istiyorsunuz yani? Tabi ki çantaya koyup götüreceğiz ki güvende olsun. Zaten kısa süreli bir zaman için kullanılıyor. Gezmek için götürenler ise bir vakit kutudan çıkarıp tasmasiyla gezdirir havasını da aldırır. Her olaya atlamayın çok bilmiş gibi rica ediyorum yani
En İyi Cevaplar