Kedi Nankör, Karga Kindar, Tilki Kurnaz, Yılan Sinsi. İnsan İse Hepsi..👏👏

Kedi Nankör, Karga Kindar, Tilki Kurnaz, Yılan Sinsi. İnsan İse Hepsi..👏👏
hayvanlar daha sadık ve nankör değiller ki aslında insanlar kadar nankör yaratılmış başka şey mi var acaba
bak hiç unutmuyorum Aralık ayıydı sanırım bizim bahçeye gelen bir köpeğe yemek verdim bir de küçük bi sohbet ettim onla yemeğini yerken sonra yanımdan gitmeden önce patileri ile resmen beni sevdi sarıldı gibi yaptı bir nevi teşekkürdü bu o günü unutamıyorum ya 🥺
❤️
😘
Hayvanlara nankör diyen kendine baksın bi insan daha nankör hayvan düşünerek planlı bir şey yapmaz o anki hisleri duyguları yaptırır ne yapıyorsa ama insan düşünerek planlı yapar hayvanlar çok Merhametli canlılar örnek veriyorum bi kedi bir köpek yavrusuna öyle güzel sahip çıkıyor koruyor kolluyor ki tamam tabiki çok Güzel insanlar da var Allah onlardan razı olsun zaten ama nankör olarak insanoğlu dan çıkıyor çıkarsa
İyi geceler
Ben hayvanları insanlardan daha çok seviyorum. çünkü hayvanlar gerçekten seviyor çıkar beklemiyorlar gözlerine baktığınızda bile görebilirsiniz. asıl nankörler insanlar. bu yüzden de ben hayvanları insanlardan daha çok seviyorum. insanlara karşı duygum kalmasa da hayvanları karşı her zaman içimde duygu besliyorum.
Aynen kısmen insanlardan daha vefalılar ama hepsi değil, buna bilhassa şahit oldum bizim bi köpeğimiz vardı, kabındaki suyu değiştirirken bana saldırmıştı canımı zor kurtarmıştım ki bide her gün mamasını verip suyunu değiştirirdim beni çok sevdiği halde saldırmıştı çok güvenmemek lazım yani...
Cevap
35Cevap
Hayvanlarin da adını biz çıkarmadık mi zaten.. Dile gelseler de deseler : " Biz de sizler gibi farklı mizaçlardayiz.. Aynı türdeyiz belki ama ben hırçınim mesela.. Arkadaşım kedicik bana göre daha sakin.. Genel kalıplarin içine bizi dahil etmeyin " dile gelseler de deseler..
Hiç nankör falan değiller. İnsan en pis canlı maalesef. Yıllar önce bir kurutemizlecinin ceketimi götürmem üzerine dediği söz : otçul hayvan ot yer bellidir, etçil hayvan et yer o da bellidir. İnsanoğlu her haltı yer belli olmaz.
İnsanlardan daha vefalı daha iyi dost. İnsanlar kadar nankör hiçbir varlık olamaz. Mazlumlar günahsız tertemiz. Bir hayvan kendisini tehlikede hissetmeden çok aç olmadan ya da anne ise yavrusu yanında olmadan saldırmaz. İnsanların hisslerini anlarlar. Ne şekilde yanaştığını anlarlar hayvanlarda gıybet dedikodu kibir hasetlik iki yüzlülük yoktur. Şeffafdırlar. Anlamak isteyene çok şey anlatırlar
Hayvanlar nankör değil. Bazı hayvanlar özgürlüğüne düşkün olduğu için başkasının istediği kalıplara kolay kolay girmez. İnsan olsun, hayvan olsun istediğimiz gibi olmayınca karşı tarafa nankör gibi olumsuz ithamlar da bulunabiliyoruz. Hayvanlar her insandan daha vefalı...
Bu afetten ders çıkarılacak çok şeyler var aslında nankör dedikleri hayvanlar kaç kişinin canını kurtardı ama iki bazı iki ayaklı nankör insan müsveddeleri insanların acılarına ortak olmak yerine yağmalama yaptılar sanki kendileri hiç ölmeyecekmiş gibi
Hayvanlar içgüdüleriyle hareket eder ve basit karar verme mekanizmalarına sahiptir. Bir hayvan sizin yanınızda kendisini güvende hissediyorsa size sığınması pekâlâ normaldir. Bu onu insan dostu bir canlı yapmaz. Veya bir hayvan, tehdit altında iken saldırıyorsa bu da onu kötü yapmaz.
Benim 8 tane kedim var hepsini çok seviyorum. Ama sokak hayvanlarına karşıyım. Nedeni insan hayatını riske atmaları. Eğitimli köpeklerden veya ev hayvanlarndan bahsetmiyorum başı boş olanları söylüyorum.
Kaç insan bu yüzden öldü. Şimdi bana insanlarda hayvanları öldürüyor diye kıyaslama yapmayın evet bu çok günah ve iğrenç bir şey. Ama Allah'ın yarattığı en üstün varlık olan insanın canı benim için daha önemli. Bir evlat kolay yetişmiyor
Nankör hayvan gormedim ama doğası gereği fıtratına uygun davranan hayvanlar var buda normal dedem hep derdi
Kapmayan it depmeyen at olmaz.
Kimi insana hayvan deriz ya bazen o hayvanlara hakaret ediyoruz işte o kadar diyim esmerim ((
Sonrada evine götürüp yıkayıp paklamıs az önce gördüm sosyal medyada. Hayvanlara yüklenen o kadar olumsuzluğu bazı gönlü güzel insanlar sayesinde yıkıyoruz çok şükür. Rabbim acı vermesin beyfendiye ve tatlı Enkaz'a...
İnsan çok yönlü olduğu için ve bunu iyiye kullanacak iradesi olmadığı için kötü de olsa iyi de olsa enlerde oluyor. Hayvanlar ise yüzeysel olduğu için ve içgüdüsel olarak iyiye iyi kötüye kötü olduğu için böyleler. Yani aslında insan her türlü üstün.
Aç kalmadıkça, yuvasına, yavrusuna tehdit hissetmedikçe veya hastalanmadıkça ( kuduz vb. ) saldırmayan sadece doğasının gereği gibi davranan hayvanların kıymetini anlamakta geç kalmayız umarım.
Merhaba
Muhabbet kuşum var çocukkende vardı evde bir kere yalnız kalmaktan korkardım mutfağa falan gidemezdim korktuğumu anlayınca kuş bana hep eşlik eder korktuğumu anlayınca öter ya da konuşur bana moral verirdi 14 yaşımda idim
Nice kedi köpek kuş gördüm insan kadar akıllı değerli
Asla nankör degiller kedilere söylüyorlar nankör diye ama hayvanın dogası yaratılışı öyle napsınlar nankör olan biziz insanlardan daha insan oldukları kesin
Benim babam kediler nankor der. " ya baba niye öyle diyorsun" derim. Daha ciddi bir şekilde tekrardan "gerçekten nankörler" der. Hayır adama birsey de diyemiyorum. Çünkü adam çocukluk hayatı boyunca çok fazla kedi beslemis. Benim diğer amcalarimda aynı şekilde. Bizim baba tarafında bunlar hep küçükken illa birsey beslemis yani. Mesela 2 tane amcam çocukken çok kuş beslemis. Babamda küçükken çok kedi beslemis. Yinede oda benim gibi kedileri sever ama kediler nankördür der 😃
Bence bu hayvan sevmeyenlerin çıkardığı bi şey… ya da kendi eksikliklerini yansıtan insanların… bi çok insana nazaran daha vefalılar… ❣️
Bu sayılanların hepsi biziz onlar sevgine karşılık veren hiç bir çıkar gütmeyen Allahın sessiz kulları
Hayvanlar temiz canlılar ve mütevazı toprağa karışıp gidecekler. Bizim ateşte yanmayacağımız ne malum.
Sorunun sonundaki laf baya güzelmiş 👏🏻 Bir karıncayı bile çoğu insana değişmem
İnsan Kadar Namkorunu, Bahsettiginiz Kedilerde Bile Gormedim.
İnsanlardan daha hayirlilar onlar Allah iyi ki onları yaratmış hayvanlari
Bence hayvanlar daha. vefali inşa oğlu doğası gereği nankör diye düşünüyorum
Yaa bu pisi onu kurtaranların yanından ayrılmıyormuş bir de nankör derler asık nankör insanoglu be
çoğu hayvan bütün trollerden daha faydalı ve daha vefalı
İnsanın da iyisi kötüsü var, hayvanın da.
Oyş canım benim. ❤ Hayvanlar bazılarına göre daha vicdanlılar.
O hayvanlara kurban olsunlar. Meksikadan kaç ülke aşıp gelen proteo enkazın altında can ararken kendi canından oldu. Ve proteo gibi kaç tane arkadaşı vardı yardım için. Aşağılık insanlar enkazın üstünde yağmalarken o canlar bir insanı sağ çıkarma derdindelerdi. Patileri kesile kesile o taşların arasında. Sokakta itip kakanlar bu masumları utansınlar Yüce mevlam bildiği gibi yapsın.
Hayvanlara nankör diyenlerden daha nankör bir canlı yer yüzünde ne görüldü ne duyuldu
İnsanoğlunun bir ufak karıncadan bile alabileceği tonlarca ders var.
Dediğin gibi insan hepsinin karışımı. Bugün gelir yüzüne güler, yarın gelir arkandan söver.
köpekler sadık olur ama
Kediler nimetin kimden geldiğini bilirmiş
Katilmamak. elde degil hayvanlarla yasayimca insanlardan kacar insan birde yalniz kalmaya alisinca
Hayvanların yeri her zaman özeldir.. İnsanlarla kıyaslamam bile..
İnsanlarda nankörlük var hayvanlar saf ve temiz içlerinde öyle kötülük yok
Keşke tüm insanlar hayvanlar gibi olsa, hele hele o köpekler gibi...
Çok nankör tanıdım. Hepsi de insandı.
Hani derler ya kendinden bilirmiş işi diye o yüzden herkes kendi içinde olanı görür aslında
Hayvanlar insanlardan daha samimi daha insaflı nereye baksam insafsız samimisiz insan görüyorum
Saf sevgi barındıran bir canlı bu hayvanlar.
Hayvanları da biz susturmadık mı?
Bizim en yakın dostumuz onlar
Hayvanlar çoğu insandan daha iyi
hayvanlar insanlardan daha merhametli
Kediler insanlardan iyi
Hayvanlar vefalı canlılar
İnsanlari tanidikca hayvanlari daha cok sevdim
Aynen öyle efendim.. İnsan hepsinden daha sinsi
Nankör olan insanlardır
kendileri nankör hayvan nankör olur mu hic
Bence hayvanlar daha vefalı
Kesinlikle hayvanlar daha vefali