Sadık gerçek bir dost veya sevgiyi içten bir şekilde hissettirendir, bazı hayvanlar da bu var (insanlarda yok demiyorum). Çoğu insan hayvanların kendilerine iyi geldiğini ve gerçek dostluğu onlarda bulduklarını söylüyor
Anladım bana göre bencillik işte, her şey iyi olmamalı hayat iyi değildir zaten kötüdür, yani sen kendini kandırıyorsun bir hayvan sana iyi geldiği için dili olmadığı için eğitilebildiği için mi sadık oluyor yani dostun oluyor bu hayvanların doğasında var kaldı ki insanlar günümüzde iki yüzlü kimse masum değil herkes birbirine suç atıyor insanlar kötü diye kime sorsan o zaman herkesin kötü olması lazım ama öyle değil işte kişi kendinden işe başlarsa özeleştirisini yaparsan başta dürüst bir şekilde sadık insan çok
Hayvanlarınkinin sadıklık olduğunu düşünmüyorum. Evcil hayvanların dünyası mesela onu besleyen kişiden ibarettir. Birnevi muhtaçlık ve minnettarlık karışımı.
İnsanların çok seçeneği var, sadakati zor kazınılır. Bu yüzden daha değerlidir.
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Görüş
24Görüş
hajdjs yani işlevleri yapısı farklı iki farklı tür karşılaştırmak saçma da ne açıdan sadıklık bir de
Sadık gerçek bir dost veya sevgiyi içten bir şekilde hissettirendir, bazı hayvanlar da bu var (insanlarda yok demiyorum). Çoğu insan hayvanların kendilerine iyi geldiğini ve gerçek dostluğu onlarda bulduklarını söylüyor
Anladım bana göre bencillik işte, her şey iyi olmamalı hayat iyi değildir zaten kötüdür, yani sen kendini kandırıyorsun bir hayvan sana iyi geldiği için dili olmadığı için eğitilebildiği için mi sadık oluyor yani dostun oluyor bu hayvanların doğasında var kaldı ki insanlar günümüzde iki yüzlü kimse masum değil herkes birbirine suç atıyor insanlar kötü diye kime sorsan o zaman herkesin kötü olması lazım ama öyle değil işte kişi kendinden işe başlarsa özeleştirisini yaparsan başta dürüst bir şekilde sadık insan çok
Biz bir kere kanadı kırık dişi bir karga besledik bir gün
Bir ay sonra o karga ziyarete geldi. Valla tanıdığım bir çok insandan daha vefalı
Hayvanlarınkinin sadıklık olduğunu düşünmüyorum. Evcil hayvanların dünyası mesela onu besleyen kişiden ibarettir. Birnevi muhtaçlık ve minnettarlık karışımı.
İnsanların çok seçeneği var, sadakati zor kazınılır. Bu yüzden daha değerlidir.
Hayvanları daha sadık buluyorum. Ondan sonra vay efendim kadınlar neden öküzlerden hoşlanıyor :D
Bak bunlar daha sadıktır
Köpeğimden daha sadık bir insan görmedim daha.
Bazen insan bazen hayvan ama hayvanların cüzi iradesi olmadığı için iyiyi kötüyü secemiyolar.
Tabi ki hayvanlar daha sadık
Bir köpegin dostlugu bir dostun köpekliginden iyidir 😉
Hayvanlar daha sadık.
Kesinlikle hayvanlar daha sadik
Hayvanlar daha sadık bir çok insana göre :)
Kesinlikle hayvanlar.
Buda soru mu tabiki hayvanlar
hayvanlar.. sadece onlari seviyorum
Hayvanlar sadık
Hayvanlardan kasıt köpek se evet hemde fazlasıyla
Tabiki hayvanlar
Köpekler ve atlar