AI Persona’ya Sor
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Kadın Emeği
Özel Günler & Hijyen
Cinsel Yaşam
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
10Cevap
Evet hayvanları daha çok severim
Ac kalmadikca aslan bile avina saldirmiyor
https://youtu.be/kADHR7atmfo
Cok tatlilar
kesinlikle
Hayır değil tabiki hayvanların sizden daha insan olduğu kanısına nerden vardınız, lütfen saçmalamayın 😊
Insanlardan sitkimi siyirdigimdan beri anladin mi
Anlamadım ama önemli değil, insanlar insandır, hayvanlar da hayvan, insanları da olduğu gibi kabul etmediğiniz sürece hayatta zorlanmaya devam edersiniz, sıkınızı koruyun.
Sıkınızı koruyunda ne demek. Ancak olmus insanlari kabul edebilirim. Olmamis insanlari oldugu gibi niye kabul edeyim. Bana zarar vermeleri icin mi. Hicbirini kabul etmiyorum ve Allaha havale ediyorum
Sıtkınızı yazacaktım çok özür dilerim
Valla ben size nasıl mutlu bir hayat yaşanacağının formülünü söylüyorum ister kabul edin ister etmeyin hiç kimse 4 4 lük kötü değildir iyi yanlarından yakalayın
Yakalasamda olmuyor. Insanlar sevgisizlikten dengesizlesmis. Ben de sevgi gormedim pek ama dengeliyimdir. Ama artik bu kadar zulum ve kotuluk yeter. Dayanamiyorum insanlara.
Her insan biraz dengesizdir siz biraz tahammül sınırlarınızı genişletin, rahat edersiniz gergin bir hayat size yakışmayabilir
Zamaninda kafi derecede sabrettim. Ama simdi tahammulum yok asla. Cunku tahammulun sonunda sadece daha beteri oluyir ve daha beterine sabredecek enerjim ve sabrim yok
Sizin adınıza üzgünüm, ama bana sorarsanız sizinle de alakalıdır bu durum biraz, kimse bana yanlış yapamaz kafasından çıkmanızı öneririm, böylelikle size yapılan yanlışlara bu kadar tepki vermez ve sinir katsayınızı da düşürürsünüz, sonuçta siz de yanlışlar yapıyorsunuzdur başkalarına hayat böyle, sabırlı ve sevgi dolu bir yaşam diliyorum size sağlıkla bir de
Hicbir sey tahmin ettiginiz gibi degil. Hos zaten sizi ikna etmek zorunda da degilim. Benim yasadiklarimi yanlislar yapip yapmadigimi sadece Allah milimiline biliyor. Bu da yeterli benim icin. Baskasina yanlis yapmaya gelince. Yalnis yapmaktan kastiniz eger karaktersizlikse asla yapmadin ama bana yapildi. Ben de olabilir diye dusundum. Iyi taraflarla ilgilendim. Ama ayni kisiler bir ust levelda kotuluk yapmaya basladilar. Anlatabiliyor muyum. Ha eger yalnisim zamaninda sinir koymamaksa evet bu olabilir. Ama karaktersizlikle asla isim olmaz. Hatta bana yapilan kotulukler beni cok kotu ve zalim bir insan haline getirebilirdi ama ben daima iyiligi sectim. Ama sonucunda elime yalnizliktan baska bir sey gecmedi. Cunku dunya siz kabul edin veya etmeyin yavas ca deliriyor. Bunu simdi degil ama birgun anlayacaksiniz. Umarim bundan sonraki yasamimda hakettigim seylerle karsilasirim. Ama simdiden sacma sapan insanlara tahammulumun olmadigini soyleyebiliri. Tesekkurler yorumlariniz icin.
Eşinizin ailesiyle problem yaşamışsınız gibi ama bilemiyorum, bu arada dünya evet git gide daha kötü bir hal alıyor ona da katılıyorum, ama bu kadar kafanıza takmayın diyorum, hayat güzel, bundan sonraki hayatınazı düşünmeyin, şu an elinizde olanın kıymetini bilin
Ben evli degilim. Saglikli bir evlilik kurmak icin dogru insani bekliyorum ama olmadi simdiye dek. Ama bunu sorun etmiyorum. Kendimle bas basayken gayet huzurluyum. Sanirim insanlarla bir arada olmak istemiyorum artik. Su an issizlik var mutsuzlukluk var. Bayat enerjim yok eskisi gibi. Ben toparladikca cevremdekiler aldi. Onlarda haklilar. Beni haketmiyorlardi sonucta ama ben yalniz kalmamak icin kahirlarini cektim. Yanilmisim. Oysaki dayilarimi kuzenlerimi ablami hepsini cok masumane seviyordum. Su an o kadar sinirliyim ki onlara karsi. Krali gelse duzeltemez aramizi. Ben kaliteli yalnizligimda mutlu degilim belki ama onlarla oldugumdan cok daha huzurluyum.
Ailesel sorunların üstesinden gelmek zor olabiliyor bazen, bunun için profesyonel bir destek alınması iyi olabilir, ben uzman olmadığım için yanlış yönlendirmeler de yapabilirim, bi psikoloğa gitsene?
Inanmayacaksin ama gittim ve psikolog benden daha mutsuz. Hatta ilgisiz. Kimseyi zengin edemem
Bu işi layıkıyla yapanlar da var belki kötüsüne denk gelmişsindir, olabilir yaş kaç ve bir meslek var mı?
Diyetisyenim ben. Hayir gitmeyi artik dusunmuyorum. Anladim ki kimse kimseye yardim edemiyor. Ben bir kuyuda gibiyim su an. Cok sefer ciktim. Ama yine kuyuya dustum. Bu sefer nasil cikacagimi bilmiyorum sadece. Ama psikologun yapabilecegi bir sey degik bunu anladim. Insan sevgiyle yasar. Bu kitabi okumus muydunuz. Sevgi olmayinca en iyi psikolaga da gidilse o konusmada kaliyor. Sonra yine hayatin gercekleri yuzume vuruluyor. Benim sanssizligim ailem.
Kitabı okumadım ama sevelim sevilelim felsefesini benimserim Yunus Emre’den,
Tabi sez sevmediğiniz için sevilmiyorsunuz demiyorum, haklılık payınızın olduğunu düşünsem de tam olarak katılmıyorum, sevgi güzel şey ama olmasa da olur, dünya gerçekten çok güzel bir yer, hayat da öyle, bence sağlığımız yerindeyse bu güzelliklerin tadını çıkarmalıyız, takılıp kalmayın aileler bazen gerçekten çok büyük problem olabiliyor mesleğinizin olması sizin için büyük şans, biraz uzaklaşmayı deneyin bilmiyorum yakın mısınız ama kırmadan dökmeden uzaklaşmak iyi olabilir belki ne dersin?
Evet haklisiniz kirmadan dokmeden yapmak lazim. Yapmadim degil ama mesela 2 saat once. Ben ablama galiba yalniz tusa bastigin icin kanallar cikmiyor cunku gecenlerde var dediysem ve bana terbiyesizce dabrandiysa. Bunun karsilinginda 32 senedir sabrimin artik son demlerine geldiysem e karailik verdiysem zulumlerine karsi. Bu da cok degil sanirim. Zora hep feevrilikleri vardi. Bunu sineye cekiyordum iyi niyetine inanarak ama herseyine bir siniri vardir inancindayim. Karsilik vermemi haketti. Ama bir dahaki sefere lavga edecegi bir kardesi olmayacak cunku kardesim degil artik. Bitti hemde bitis dudugunu bizzat kendisi caldi hareketleriyle. Saglikli insanlara tahammul edilebilir ama ruh hastalarina asla.
Yok yok öyle deme yine de sen, kardeş kavgası hep olur ben de ne kavgalar etmişimdir ablamlarla, ablanın da sıkıntısı vardır hem belki, kocasıyla mı kavga etti, evlenemedi de ona mı bunaldı yani vardır belki canını çok sıkan bir şey
Yorumlarin icin tesekkur ederim ama uykum var cok. Kiskanc bir ablanin iyi niyet adi altinda neler yapabilecegini ben yasadim. Benim ablamin ne kadar felaket bir insan oldugunu benden baskasi bilemez. Hakkimi tamamen haram ona. Duzelse bile sifalansa bile istemiyorum. Zehirli sarmasiklarimdan ariniyorum yavas yavas. Cektigim sancinin sebebi bu. Ama bunu da atlatirsam beni kimse bir daha yikamaz gibi. Allah daha buyuk sinav vermesin ne bana ne de baskasina. Hayirli geceler.
Hayır asla degil.. biz sadece sadakatimizi ve insanlihimizi yitirdigimiz icin onlar daha insan..
Hayvanlar daha insan değil de insanlardan daha faydalı 😀
evet😻💗
Onların da insanlar gibi iyisi ve kötüsü var tabi
Benim bir köpeğim var adamın dibi ya
Inanirim
Hayır değil.
Evet
evet öyle
Güzel kafa
Kesinlikle
Kesinlikle