Geldi yanıma tutuyo kolumdan oğlum sen bana aşık mısın yaaaaa 😻😻😻😻😻

Geldi yanıma tutuyo kolumdan oğlum sen bana aşık mısın yaaaaa 😻😻😻😻😻
gel şu kapsamı Canlılar yapalım
ve canlılar içinde bazı canlılar samimi bazı canlılarda buzdolabı gibidir
bunu o canlının yaşadığı ortama ve çevreye bağlıyabiliriz
ama hayvanların daha orijinal olduğunu söyliyebilirim neyse o'dur lar
oldukları gibidirler kimseye farklı yanasmazlar
bunun genellemesini yapmak icin dünyadaki tüm canlıları tek tek incelemek gerekir
biraz aşırı bilimsel oldu ama öyle işte 😎🐱
Geneli için evet. Kız arkadaşım kendileri için pislik temizleme robotu almış, 5 gün eve gitmese bile robot kendi kendine manasını, pisliğini temizliyor. Biz de kıymetli görünüyor hayvanlar
Evet daha samimi. Kediyi bıyıklarından öpüyorum. Canım kedi 🐱
Onun minnoşuda sensinn😍
İvitt
Cevap
11Cevap
Hayvanlar ve insanlar arasındaki samimiyet kavramı biraz farklılık gösterebilir. Hayvanlar doğal davranışları ve içgüdüleriyle hareket ederken, insanlar daha karmaşık düşünce süreçlerine ve sosyal normlara sahiptir. Hayvanlar, sahiplerine veya bakım verenlere bağlanma ve sevgi gösterme eğilimindedirler. Özellikle evcil hayvanlar, insanlarla güçlü bir bağ kurabilirler ve onlara sadakat ve sevgi gösterebilirler. Örneğin, köpekler insanlara karşı derin bir bağ kurabilir ve sahiplerine karşı sadık olurlar.
yıllar yıllar önce bir arkadaşım bana "insanları tanıdıkça hayvanları daha çok seviyorum"demişti ben de hadi canım demiştim ya şimdi en yakın dostlarım altta size merhaba diyor

Hem samimi, hem güzel hem de masum. Bazen hayvanların arasına sıvışıp orada kalasım geliyor. Fark edilmesem yapardı₥
aynısından bende var erkek ismi Dumbbell Dore oda bacağıma atlayıp kucağımda ters dönüyor beni sev diye :D
Bazı insanlardan daha samimi oldukları kesin, bu kedi çok tatlı yaaa🥰🥰🥰🥰🥰 aşık falan olursa kavga çıkar fıstığım,
Tabiki saf duyguları olduğu için öyleler insanların öğreneceği çok şey var
nasıl bunu yemiyosun yaaa ben dayanamam şunun tipine bakk
En azından değer biliyorlar dert dinliyorlar 😄
Evet daha samimi canlılar
İnsanlara oranla
Katılıyorum sana
Beni saatte 180 km hızla koşmaya zorlayan köpek çok samimiydi evet 😢
sesli güldüm
Bazı hayvanlar değil dün komşumun köpeği bana kızdı durduk yere😄
Aynen öyle çok tatlı ya bu☺️
Bazıları yürüyen terapi gibi 😃
İnsana tercih ederim.