Sanki burnu tıkalı gibi nefes alıyor ya
Bide geçen gece yatıyorduk beraber. Hırlama şeyi var ya onu yaparken bı an tuhaf sesler gelmeye başladı. Sanki balgam var gibi
Sanki burnu tıkalı gibi nefes alıyor ya
Bide geçen gece yatıyorduk beraber. Hırlama şeyi var ya onu yaparken bı an tuhaf sesler gelmeye başladı. Sanki balgam var gibi
Sorun halen devam edıyrosa eger kekık suyu kürü uygulayabılırsın bu hırıltı ve ses daha da artıysa bır veterıner gormelı buda mumkun degılse soyle ılac onereyum sana gecmıs olsun
Hırlamada ses gelmiyor ama başka bir sorun var ya
Oyunlardan sonra hızlı nefes alma vermesinde bir sorun yok ama uyurken nefes alma vermek şekli değişiyor ya. Sanki nefes alamakta zorlanıyor gibi bı ses geliyor.
Bunun için önerebileceğin bir şey var mı
Erıtrom adında bur ılac var bu olabılır. cok ıyıdır
Insanlar ıcın kullanılan erdostın ya da asıst olabılır.
Çok teşekkür ederim çok yardımcı oldun hemen bakıcam
Alternatıfler var lutfen ıhmal etme
evde antıbıyotk varsa ısım soyle bana dosaj ayarlayalım
Kedimi ilk aldığımda sürmüştü, veteriner asist şurup yazmıştı bana
Kedimin durumu iyiye gidince şurubu vermeyi bırakmıştım. Ondan kaynaklı olabilir mi
Bu arada çok enerjik kedi ya tüm gün koşuyor evin içinde sadece uykusunda nefes sorunu var onun dışında çok sağlıklı
Asıst ve erdostın kapsul verılır genelde ama burada sıkayet ederler dıye yazmadım.
Kılo sorunu var mı evcılde
Asist şurubunu bırakalı 7 8 ay oldu ama yinede bilemedim ya
Belki ondan kaynaklıdır diye düşünüyorum
Hiç tecrübem de yok
Yok şu an 15 aylık 4,2 kilo
7 gunden fazla zaten kullanılmaz sayet tarıhı yenı ıse dolapta kaldıysa kullanılır
Kullanalı bayağı oldu ya
Dolapta duruyor ama açıldıktan sonra 12 ömrü vardır yazıyordu
yenısını almakta fayda var
O ilaç işe yararsa alıcam valla
Güzel bir uyku çeksin istiyorum ya
Bu arada uykusunda bı sorun yok. Normal şekilde uyuyor ama nefes sesi tuhaf geliyor
Sımdı bak normalde kostuktan sonra ya da evde yururken bır sorun yoksa panıkleme uykuda bazen pozısyona gore de ses cıkabılıyor ya da burun tıkanıklıgı varsa eger
Çoğunlukla uyurken yaşıyor bıde gün içinde yatarken falan ve otururken oluyor ama uyurken çok daha belirgin
Oyun oynadıktan sonra nefes nefese kalıyor ya o durumda çok rahat nefes alıp verebiliyor
Tuhaf ya
Cevap
2Cevap
Veterinere götür soğuk algınlığı var ve asla aspirin vermeyin zehirleniyorlarmış
Üşütmüş olabilir, bende de aynısı olmuştu veteriner soğuk algınlığı dedi 1 hafta iğne yaptırdık
veterinere götür
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?