Köyde, 11 yaşındaki kedimizin öldüğünü öğrendim bugün. Bu duyguyu tarif etmek zor, sizin başınıza geldi mi daha önce?

Gözümün önünde araba ezmişti kediyi zavallı kedi kendini yoldan aşağı atıp orada ölmüştü bende travma yaratmıştır. Kediyi bilerek ezdi kardeşim biri erkekti arabayı süren kadın olsa ezmezdi erkekler daha bir hayin oluyor.
Öyle düşünme, vicdansız insanın cinsiyeti olmaz.
benimde bitane kuzum vardı adı paşaydi tamamaiyla bana alismisti her gittim yere benimle gelirdi yanimizdan koyun sürüsü gecerdi hic onlara takilmaz benimle yürürdü mama vericem zaman kuyruğunu sallardi uzerime atlardi falan bir sürü şey köyden ayrilmak zorunda kaldim babamda gitmiş bi çobana vermiş bak diye cobanda kesip yemiş elim ayağım titredi bursadan çobanı dövmeye gitim memlekete dövdüm ertesi gün geldim bidaha.
Ciddi olamazsın 😳
Üzücü bir durum. Ailenin bir parçası haline geliyorlar. Benim başıma gelmedi ama gelen arkadaşlarımdan biliyorum, duygusal olarak çok yıpratıcı olabiliyor
Kesinlikle öyle, aileden bir üye eksiliyor. Hele ki benim gibi akışkanlara duygusal olarak çok bağlı biriysen, çok daha zor oluyor.
Hatırlatma aklıma kaybettiğim köpeğim geliyor. Zehirli yemle.. öldürmüşler. El kadar köpeğin masum bakışlarına nasıl kıydılar anlamıyorum. Her şeyi anlarım da hiçbir suçu, günahı olmayanlar hayvanları öldürmeleri... İşte bunu anlamıyorum ¢
Eyw
Görüş
8Görüş
Geldi ve ağladım tarifi yok gerçekten yaşayan anlar
😥..
Bizim ailede hep bahçeli evler olduğu ve hayvanları sevdiğimiz için, kedimiz eksik olmazdı. Her biri ayrı bir karakter kedilerin. Onlar arasında, yaşlandığı için veya hastalanıp veterinere rağmen kaybettiklerimiz oluyordu... Gerçekten üzücü, ailenizin bir parçasını kaybediyorsunuz.
Maalesef öyle, bende bir veteriner hekim adayı olarak aslında alışkınım ama duygusal bağ kurduğun bir varlık olunca..
Aynı buna benzer kediye baktım köyde öyle yaşlanmış ve eti çekilmiş ki ölmesini bekliyorlar içime boşluk oturuyor seni anlıyorum başı sağolsun
Teşekkür ederim, sağol sende
Benim yavru kedim evden kaçıp yola atlamıştı ve gözümün önünde araç onu ezdi anında can vermişti..
Sizin için daha üzücü belki de, geçmiş olsun
Size de
Geçen ayın 11nde kedim öldü. Ellerimle gömdüm. Başınız sagolsun
Teşekkür ederim, sizinde basınız sağolsun.
Sağolun.
Başıma gelmedi, gelirse çok aşırı üzülüp ağlardım.
Çok güzel bir kediymiş 🐈💙
Hayatın bir gerçeği bu da ama insan üzülüyor işte.. Teşekkür ederim
Geçmiş olsun üzücü bir durum. ben yaşamadım
Benim. kedi.6 aylık. iken oldu araba çiğnedi çok bile yaşamış o
6 aylık yaşayan bir kedi ile 10 yılı devirmiş bir kedinin yaşanmışlıkları aynı mıdır?
Ne bir kötü sözü var ne de kötülüğü, bir yerleri ağrısa söyleyemezler, istedikleri sadece yemek ve biraz da sevgi, insan ölür üzülmezsin, can ölür ciğerin sızlar, öyle bir şey işte…
Köpeğim ölmüştü sanki evladın ölmüş gibi hissettiriyor
Çok tatlıymış. Benim de 10 yaşında kedim var çok alıştım ölse herhalde çok üzülürüm 😔
Çok tatlı ve kendine has bir kedi, umarım çok daha fazla uzun süre yaşar.
İnşallah. Dişi miydi 3 renkli
Evet dişi
hayvandır sonuçta ölebilir. dünyanın sonu değil ya
Son değil elbette ama yaşanmışlıklar ölmüyor
çok kedim öldü normal geliyor artık her canlı ölecek bitkisinden tut insanına kadar
Normal zaten, anormal bir durum değil, sadece o andaki burukluk ile böyle bir paylaşımda bulunmak istedim.
Öyledir tabi de babamın ölümünü bile çok hızlı kabullendim hemen geçti bir hafta da
İnsanoğlu unutan bir varlık, her şey geçiyor..
Evet daha acıklısını yaşadım küçükken
bizimde köpeğimiz ölmüştü çok üzülmüştüm
Benim de köpeğim ölmüştü 🥹
Çok kedim öldü ya hem de gözümün önünde ☹️
😥😥
Üzüldüm çok tatlıymış 🥲❤️
Geçmiş olsun. Çok yaşadım.
Teşekkür ederim..
Üzüldüm.
En İyi Görüş