Kedim öldü çok kötüyüm bugün 20. günü, evlat acısı çekmenin yanında bir de vicdan azabı var. Detayı okur musunuz benim yüzümden mi?

Kedim 2 aylıkken almıştım. British shorthair cinsi. 1 yaşına 1 hafta kala balkondan düşerek iç kanamadan öldü. Oturduğum site den izin istedim. Balkona file taktırmama izin vermediler yasak dediler. Balkonum Fransız balkon biraz yüksektir. Masa vardı ona çıkar, ordan balkonun üst camına atlardi. Bigun görünce kalp krizi gecircektim nerdeyse onu eve aldım hemen. Site izin vermeyince fileye , Ben de masayı, ayakkabılıgi, yüksek olup üstüne atlayabileceği herşeyi kaldırdım. Artık oraya çıkamaz sandım ama bu kedilerin çekirge gibi olduğunu bilmiyordum. İlk evcil hayvanim sahiplendigim kişi de bana ilk zamanlar çıkar balkona bişey olmaz. onların da oksijene ihtiyaci var diyordu. Ben tecrubeliyim artık bı kedi versem birine amannn çıkmaz deme dag bayır olsa çıkar asla ve asla file yoksa adım dahi attırma derdim. Bilemedim , bilemedim 😭😭 canım yanıyor, günlerdir ağlamaktan gözlerim arı sokmuş gibi. Onu yerde gördüğüm de benim sesimi duyunca hemen gözlerini açıp acı acı miyvalamaya çalışını unutamiyorum, veterinere götürürken takside yolda kollarimda can verdiği anı unutamıyorum. Anıları her yerde. Onu hem özlüyorum hem de nedeni kendim görüyorum. Sizce suçlusu ben miyim? Yorum yaparsanız sevinirim?

Kedim öldü çok kötüyüm bugün 20. günü, evlat acısı çekmenin yanında bir de vicdan azabı var. Detayı okur musunuz benim yüzümden mi?