Evcil Hayvanlar Evcil hayvanların mama ve yemlerinden alınan vergi kalkmalı mı? u kakilakuku Takip Et FenomenMaster Yaş: 102 Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 11 Yapay Zekaya Sor Sonucta bır masraf var ve herkes evcıl beslemek ısteyebılır Evcil hayvanların mama ve yemlerinden alınan vergi kalkmalı mı? Cevapla Beğen Paylaş Takip Et 2 kişi beğendi
u Barış_LonelyForever Takip Et Efsane Yaş: 26 , eic 100% +1 yıl Evcil Hayvanlar konusunda 10,4b cevap paylaştı. Kalkmalı bence 0 0 Yorumla
Gizli Üye (30-35) +1 yıl bir sey olmaz yine pahali. bakamayan vergisizde bakamaz ona. 0 3 Yorumla u kakilakuku +1 yıl Merak ettım neden gızlısın :) Yorumla Cevap sahibi +1 yıl araniyorum her an bulabilirler. Yorumla u kakilakuku +1 yıl Allah senı :) Yorumla
Gestapo34 Takip Et Xper 3 Yaş: 35 +1 yıl Bizim vergilerden bir onlarda nasibini alıyor yazık günah bence kalkmalı 0 0 Yorumla
Gizli Üye (25-29) +1 yıl mükemmel olur cok iyi olur en doğrusu 0 3 Yorumla u kakilakuku +1 yıl NEden gızlı cevapladın kı Yorumla Cevap sahibi +1 yıl ne oldu ki Yorumla u kakilakuku +1 yıl Sadece merak Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
4Cevap
Kalkmalı bence
bir sey olmaz yine pahali. bakamayan vergisizde bakamaz ona.
Merak ettım neden gızlısın :)
araniyorum her an bulabilirler.
Allah senı :)
Bizim vergilerden bir onlarda nasibini alıyor yazık günah bence kalkmalı
mükemmel olur cok iyi olur en doğrusu
NEden gızlı cevapladın kı
ne oldu ki
Sadece merak
Evet
Kalkmalı
Kalktı