Dün Ankara 'da veteriner kliniğinde çalışan Yunus Emre Ç. diye birinin, çoğaltmak ve satmak için evde çok kötü şartlarda bakılan 10 kedi, 9 köpek ve 2 ördeğe Doğa Koruma ve Milli Parklar Müdürlüğü ekiplerince el koyulmuş. Hayvan bakım ve refahına uygun olmayan şartlar nedeniyle de para cezası verilmiş.
Düşünsenize, sırf para kazanmak için hayvan üretiliyorlar ve bazıları cidden aşırı kötü şartlarda bakıyor. Bu durumda tamamen yasak olmalı diye düşünüyorum.
Para kazanmak için yapılan hayvan üretimi yasak olmalı mı?
Kesinlikle yasaklanmali. Yapanlarin da yaptıkları yanina kalmaması için yüklü miktarda ceza verilmeli. Esasında talep olmasa bir yere kadar üretim yaparlar. Satanlar kadar alanlarda suçludur.
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
9Cevap
Kesinlikle yasaklanmali. Yapanlarin da yaptıkları yanina kalmaması için yüklü miktarda ceza verilmeli. Esasında talep olmasa bir yere kadar üretim yaparlar. Satanlar kadar alanlarda suçludur.
Para kazanlara çok kızamıyorum tek suç okinlarda değil alanda suçlu. İnsanlar talep temese böyle bir sektör olmaz.
https://voca.ro/1jqBWlJRQmT0
Yasaklamak çok zor iş.
Tabii ki yasaklanmalı. Hayvanlar kendi doğasında yaşam üçgenini bizlerden daha iyi idare ediyorlar. Onların doğum yaşam döngülerine karışmamalı
Geçimini hayvancılık ile yapan insanlar var. Koyun keçi kuzu bakıyorlar çoğaltıyorlar.
Gerçekten de yasak olmalı hatta cezası hapse kadar gitmeli.
Abartma
Bence hayvan sahibi olmak için ehliyet alınmalı
Haklisin
Yasaklanmalı. Defalarca doğum yapmaya zorlaniliyor hayvanlar. İşkenceden başka bir şey değil.
Tamamen yasaklanmalı.
Evet! Kesinlikle evet!
Kesinlikle yasak olmalı ve cezası da ağır olmalı.
Kesinlikle yasaklanmalı
ever kesinlikle
Evet yasak olmalı
Kesinljkle evet.