Şu gözlerle tüylerin renginin uyumuna bir bakın🥰Karşıdan yanıma doğru koşturdu ve gördüğüm an ben şok!😍Tertemizdi ayrıca. O an kendi şehrimde olsaydım evime alırdım şu güzel ponçiği☺️🥰

Şu gözlerle tüylerin renginin uyumuna bir bakın🥰Karşıdan yanıma doğru koşturdu ve gördüğüm an ben şok!😍Tertemizdi ayrıca. O an kendi şehrimde olsaydım evime alırdım şu güzel ponçiği☺️🥰

Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
13Cevap
Evet şirin bir köpek
Kesinlikle😊
Çirkin olanına rastlamadık hiç. Hepsi aşşşırı tatlı
Bir hayvan çirkin olamaz💕
AMAN DA AMAN NE KADAR TATLIYMIŞ BUUUU AL GETİR YA ŞUNU
Di mii🥰
Eveeeet nerde bu yakınsa gelip alıyım
Avşa adası. Bul bulabilirsen😄
Tüh ya üzüldüm
Ne romantik... Leş gibi kokulu ve kirli olsa, alır mıydın?
Alırdım yıkar ve bakardım. Kaldı ki yapmadığım bir şey de değil. Yağmurlu bir havada çamurlu minik ayaklı bir kedi yavrusunu alıp 2 yıl baktım ve onu herzaman kendimden önce düşündüm. Bu benim hassas noktam lütfen
İddia ettiğini yapan insan, hayvanlardan bahsederken tertemiz demez.
Ne alaka. Burada sokakta kalan bir köpeğe göre fazlasıyla tüyleri tel tel ve ayrıca artı bir temiz olmasına olan şaşkınlığımı belirttim. Bunu algılayamıyorsan yapacağım hiçbir şey yok. Bunu yapan insan diyorsun ya hassas bir noktam olduğunu belirtmeme rağmen ısrarcı olduğun için seni Allah a havale ediyorum.
O kadar zayıf nokta ki; ilgi çekebilmenin son yolu olmuş.
Senin için değil, hayvanlar için belirtiyorum; yıkama. Onlar eşya değiller.
Ben bir hayvan gördüğüm an gözlerim doluyor ve sen benim hakkımda atıp tutuyorsun ya kötü kalbinin cezasını Allah yanına bırakmaz umarım. Yıkama ne emek böyle bir mantık nerede görülmüşte ne saçmalıyosun? Onların da bakıma yıkanmaya ihtiyacı var onlar da tıpkı bizim gibi dış etkenlerden etkileniyor. Saçmasın ve çocuğa anlatır gibi anlatıyorum. Şu seviye ile muhattap olma benimle rica ederim..
Çok karizma bu köpek iyi yakalamışsın fotoyu
Evet ciddi anlamda karizma ve güzel bir köpek. İlk kareyi tam koşmaya hazırlandığı an yakaladım kjkjsks
Hayvanlarin şu sevimligi hayatı güzel kiliyor
Kesinlikle , huzur kaynağı her biri☺️
öldükleri zamanda sanki aileden biri ölüyor gibi oluyor
Evet bu duyguyu çok iyi biliyorum🙁
bende bildim için yazmak istedim 20 senelik köpeğim ölmüştü çünki
20 senelik.. Başın sağolsun. Benim 2 senelik kedim öldü ve öldükten sonra uzun bir süre devamlı rüyalarımda gördüm uyandığımda içim öyle acıyordu ki gözyaşım dinmiyordu. Senin acını tahmin bile edemiyorum. Zaten hayvanlar öyle masumlar ki bikaç günde bile herşeyin oluyor bağlanıyorsun Allah sabır versin sana
gömerken ki halimi görsen göz yaşlarımı
burdan diyalokları mız yavak kutun kapalı ordan devam etsek istermisin
Bende evin arka bahçesine gömerken berbat bir haldeydim çok acı bir duygu
bende ewin arka bahcesine gömdüm ve yanında ceviz ağcı var
ne dersin bekliyorum kararını
evet çok güzel
😊🥰
Ufacık lan, aç kalıyodur bu jksdfs
Sokakta mı bu hayvancağız?
Evet?
bebek bakar mısın?
Senin sehrin neresi 🤔
çirkin yaa ♥
😊
Haha yenir bu
😊
İlk fotoğraf çok tatlı bugün baya köpek sevdim gezerken stresimi attım her köpek gördüğümde durup oyalandım haha
Onlar da olmasa bu hayatın tadı tuzu olmazdı. En negatif hissettiğim bi anda bi markete çıkıyorum yolda bir hayvan görüp sevdiğim an tüy gibi hissediyorum😊Çok farklı bir enerjileri var
Pozitif enerji yansıyor işte bol bol mıncıkla 😄
😄🥰daima
Hayır
Ne demek hayır😏Profilin ile şu yorumun uyumsuzluğu
Köpek seviyorum bak okey ama böyle ne bileyim ben köpeğin tipini sevemedim ben çok köpek seven biride değilim kedy seviyorum
Ayh bu beğenilmez mi☺️Anladım hayvanları seviyorsun genel olarak😊
Hayvanları severim evet yavru kedi köpek görsem gider kaliteli mama alır beslerim elimle ama evde kedim var onu öpüp ısırırım o başka ama ben işte bi putbull ya da dogo seviyorum harici ısınamadım ha sizin sevginiz ayrı ona saygım sonsuz 🤭
Benim de 2 yıl baktığım sonrasında hayatını kaybeden bir kedim vardı. Onu devamlı ellerimle beslerdim. Acil bir işim olsun evden çıkacak olayım ben aç gider onu beslerdim ve şu hayatta en sevdiğim varlık olarak kalıcak yeri çok ayrı. Benim de hayvanlara hayvansever insanlara sevgim ve saygım sonsuz. Şu hayatta en nefret ettiğim insanlar da diyemiyorum yaratıklar onlara zarar verenler. O olayları duydukça Allahtan en büyük azabı onlara yaşatması için dua ediyorum.
Başın sağolsun, insanlık işte nasibini alamamış hazmedemeyen değişik karaktersiz çok maalesef.
Sağol. Çok çok gerçekten.. En ufak örneği şu sorunun altında bile hem de şöyle bir konuda birileri hakkında atıp tutacak kadar iğrenç bir kalbe sahip ayrıca bir zeka kırıntısına dahi sahip olmayan kültür yoksunlarını görebiliyoruz.
Bizim milette kafa yok ki çok bir şey beklemiyorum herkes asabi sinirli ve kendi niyetine dayalı konuşuyor fikir beyanı bile düşünülmemiş cinsten çok şey etmemek lazım.
Katılıyorum fakat bazıları özenle seçilmiş gibi. Bir bilgiye bir vizyona sahip ol yine sinirli ol sorun değil ve karşındakini alt et. Bu da yok😂
Tartışır iken seviyeli ve gergin olmadan sinirsiz konuya hakim olmak önemli ama:) Özenle değil geneli böyle bence sadece kendini açığa çıkarmıyor
Bizim miletin önyargısı cahilliği sabırsızlığı seviyesizliği tükenmez itşe
Kesinlikle katılıyorum sakin kalabilmek önemli, bir konu hakkında tartışabilmek bunu gerektirir. Hadi hiç olmadı gerginliğini dengeye alamadın diyelim bari bilgin yoksa o altyapı yoksa saçmalama, zihin yürütemiyorsan bir kelimeden bile farklı anlamlar çıkarıyorsan sus. Bunu yapamıyorlar maalesef
Bilgisizlik ve insanın körelmiş zihni cahilce hareket ediyor evet bir cümleyi konuşmadan söylemeden önce düşünmek gerekir buda yok gerçektende üzülüyorum çoğu insan için çünkü bu durum gerçektende küçük düşürücü. Bilmiyorum demek bile halka ağır gelmeye başladı yani bilmiyorsan bilmiyorsundur tartışmak konuşmak ne hadlerine maalesef evet yaşayıp göreceğiz hayatı çok takılmamak lazım
Aynen öyle maalesef
evet 😐
Sen de çok güzelsin