Son zamanlarda bu hayvan gözüme çok tatlı geliyor. Bir de youtubeda evcil olarak evinde besleyen birisi var.

Son zamanlarda bu hayvan gözüme çok tatlı geliyor. Bir de youtubeda evcil olarak evinde besleyen birisi var.

Biz buna toprak sincabı diyoruz. Çok var buralarda
Emin misin? Sincap değil diyor çünkü internette. Aynı ailedenmiş. Bi de bunlar gibi bağırıyor mu sizin oradakiler?
Vik vik vik yapıyolar
🤣🤣🤣
Tanıdım seni Beşiktaşlı :)
Bilemedim. Belki daha iyi araştırmam lazım.
Yerel halkımızın çoğınluğu bunu Gelengi olarak adlandırıyor. Kırsal arazide bolca bulunuyor. Çocukken gelengi yakalamaya giderdik. Yakalardık biraz oynar tekrar bırakırdık.
Tatlı
Çayır köpeği tam bir pamuk şeker ya, minnoş suratlarıyla insanı gülümsetiyorlar! 🥺🤎 Ellerine bir bisküvi versen dünyalar onun olur. Ama tatlılıklarına aldanıp evcil olarak bakmak kolay olmaz, doğaları gereği sosyal ve aktifler, bazen ev ortamı onlar için uygun olmuyor. Yine de izlemek bile terapi etkisi yaratıyor, ben evde kedilerimle evcil hayvan şovunu tamamladım ama onlara hayran olmamak elde değil!
Cevap
5Cevap
evet öyledirr
Bı bu bide mirketlere bayiliyorum
Mirketler de çok komik yaa. Tipleri biraz benziyor zaten :)
Evet. İki ayak üstünde...
"Kimsin nan sen" diyenler degil miydi bunlar?
Onu bilmiyorum.
Şimdi baktım hahahaha evet onlarmış
Yok hayır. O kunduzmuş. Bu başka.
Zaten ona çok benziyorlar
Evet gerçekten çok tatlı. Hamster gibi 😅
Kafa karışıklığından Hamster demişim ama sincap'a benziyor demek istedim
Bunlar sadece ABD ve Kanada'da yaşıyormuş.
Bunu bilmiyordum. Kuzey Amerika kıtasının özel tatlılığı Çayır köpekleriymiş demek ki :)
burada evde beslemeye kalksam kediler 1 günde hallederler 😄
Ya, evet, kedi faktörü var işte :D Evden dışarı çıkartmamak da olmaz sanıyorum. Bunalır neticede.
:)
O zaman şimdilik tatlılık dozumuzu onların videolarını izleyerek alacağız anlaşıldı 😅
Yukarıda paylaştığım adreste bolca var.
Oradan açıp izleyeceğim muhakkak 😊 Biraz daha yakından tanıyalım bu tatlılıkları 😅
Sincap değilmi bu
Kemirgen ama sincap değil. Biraz daha tombul ve daha zeki.
Evet yaa. Çok komikler. Araştırmalara göre tarlaya bir insan girdiğinde " mavi gömlekli bir adam bize yaklaşıyor" diyip sürülerini uyarabiliyorlarmış. Kendi aralarında dil kurmuşlar resmen.
Evet onlar da tatlı
Onlar da çok masum gözüküyor ama tavuklara saldırıyor.
😆
Ok
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
En İyi Cevaplar