Çok tatlı ya, bayadir besliyorum çocuk gibi sahibi varmış bırakmış gitmiş mahalleye. Ama çok ürkek özellikle olgun adamlardan çok korkuyor. Hemen kaçıyor yetişkin adam görünce

Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer Çok tatlı ya, bayadir besliyorum çocuk gibi sahibi varmış bırakmış gitmiş mahalleye. Ama çok ürkek özellikle olgun adamlardan çok korkuyor. Hemen kaçıyor yetişkin adam görünce

Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
5Cevap
Çok güzel valla tatlıymış ben olsam alırdım onu ya bende de var Arjantin dogo
Cidden çok tatlı çocuk gibi ama beni çok seviyor 1 yıldır besliyorum bir gün görmese üstüme atlıyor garip sesler çıkarıyor🥹sahibi dövmüş acaba geçmişte inşaatciymis adam yetişkin adamlardan aşırı korkuyor tek babamdan korkmuyor
Aaa şimdi besliyormusun ne güzel sevindim gerçekten özlüyor tabi ya oyun istiyor eski sahibi ne yaptı acaba hayvancağıza
İlk foto nasıl masum bakmış
Hala besliyorum, bak sahiplendircektim iyi bir aile ye adamlar almaya geldi kaçtı gitmek istemdi. Bana küstü sonra sonra apartman şikayetçi oldu belediye aldı götürdü ya geri getirdiler ya kendi geldi çünkü aşıları olan bir köpek. Ama bırakmadı beni bende kaderim dedim bakıyorum apartman da alıştı artık. Bende aşırı seviyorum çocuğum gibi oldu erkek ve kısır
Olmazmı ya çok sevimli src si var mı sana ili alışmış bırakma bence işte apartman da olmuyor ya
https://imgyukle.com/i/CkhhgN
https://imgyukle.com/i/CkhgQe
https://imgyukle.com/i/CkhXbR
Bunlarda benim çocuklar
Valla artık alicam srcsini bırakmak istemiyorum biliyorsun köpeklerin uyutulması üzerine yasa çıktı çıkıcak yasa kesin çıkarsa onu da alırlar elimden
Çok tatlılar bu cinsleri de çok severim özellikle küçük olana bayılıyorum tüyleri kadar ömürleri olsun 🙏
Biliyorum tabi bilezmşyim hemen al bence src sini unutma ben karşıtım uyutumasına
Adı Rıfkı minnacık amin inşallah bu büyümez hep aynı boyna kiloda
Şılam da baya bğyüdü anlaşamıyorlar
Kerataya bak, olgun/genç ayrımı da yapabiliyor. Karşıma çıkma o zaman 😃
Çocuklardan korkmuyor gençler den ama eski sahibi olgun adamdı dövmüş olabilir ondan çok korkuyor
Sebebi o olabilir. Mesela 4x4 arabayla yolda giderken köpeklerin çoğu havlar bana. Birisi bu tip araçlarla köpekleri alıp, barınaklara falan götürdükleri için tepki veriyorlar demişti. Garipsemiştim
Evet öyle cidden buradaki köpekler de öyle belediye arabasına benzer araba görünce hepsi havlıyor. Bu köpek bizim arabayı tanıyor koşarak geliyor mesela 40 tane beyaz araba var burada ama bizimkini özellikle bilip tanıyor çok garip
Olabilir..
En azından sokak köpeğini bu şekilde bakıp, sevmen konusunda seni ayrıca tebrik ediyorum.
Teşekkür ederim. Çok savaştım bu hayvanlar için kavga ettim komşularla herkesle ama ben kazandım 🙏
Tebriklerr 👏
Tipe bak çok tatlıi 🐶🐶
Hemen sahiplendirilmeliler. Bu tip köpekleri diğerleri parçalıyorlar ve depresyona da giriyorlar başıboş oldukları için
Bizim burada çok köpek kalmadı baya toplantıldi önceden yazık her yeri kan içinde geliyordu.. artık gelmiyor. Ama sahiplendiricektim ta İstanbul dan pet nakil geldi yakalayamadik kaçtı bende isterdim güzel ailesi olsun yuvası olsun ama. olmadi benide çok seviyor
çok tatlı ya :)
Dimi cinsi ne acaba
golden kırması olabilir bizde de böyle vardı golden kırmasıydı o ve çok akıllıydı. çok severdim onu
Google de Maremma Çoban Köpeği diye çıkıyor lenste
bilgi için teşekkürler :)
kediler favorim
Kedilere aşığım bende ama bu çok tatlı ya
köpek sevmem çok yalaka oluyorlar. kediler bitanedir.