Biri dişi biri erkek babam oynasınlar diye aldım dedi erkek yeni geldi sürekli gagadan öpüşüyolar daha önce hep tek besledik o yüzden anlamıyoruz bunlar eş mi olucak yoksa arkadaş olarak oyunmu oynuyolar

Biri dişi biri erkek babam oynasınlar diye aldım dedi erkek yeni geldi sürekli gagadan öpüşüyolar daha önce hep tek besledik o yüzden anlamıyoruz bunlar eş mi olucak yoksa arkadaş olarak oyunmu oynuyolar
Çifleşirler kagaglarının ondan bşrbirni degdiriyolar erkek olan çok kur yapar iki tane yemlik koy kafese dişi olan size karşı biraz hırçın olabilir annelik güdüsü ile biraz alışması zor ve yanında arkadaşı da sizi görmez gözleri pek kaç aylıklar
Bilmiyoruz satan insanlar cevap vermedi
Yani bilmiyorlar
İkisininde mi bilmiyorsun gözleri siyahsa 3 aylıktan başlıyor sonra yavaşça degişiyor dişi 6 erkekte en az 8 aylıkken çiftleşir yuvalık al bende de var dişi erkek 3 aylıklar 1 ay oldu erkek sakin ama dişi hırçın beni gözleri görmüyor arkadaşlar ama seninkinin rengi oturmuş
1 4 ay arası siyah sonra hafif grilik oluşur gözlerinde
Maviyle sarıyı aldım yavru yapsınlar diye sonra bahçedeyken yeşili de geldi bunların yuvasını yıktı skdjjddkdkdk
Bunlar eş olur mu sence ya kaç aylıklar eninde değiliz satan kişi bilmiyo
Cevap
4Cevap
Eş olurlar tabi ama bunun için kafese yuvalik takma lisin yoksa sadece kendilerine kur yaparlar
Yumurta istemiyoruz ya
Tamam sağol
Öpüşme yapıyorlar mı eş tutmaya başlamışlar demek ki
Evet öpüşme yapıyolarmış
Nijer tohumu ve kenevir tohumu karıştırın yemlere bir de yuvalık alın yavru almak istiyorsanız
Yok istemiyoruz bunlar çiftleşir mi yumurta olursa uğraşamayız napmak gerek
Ayırman gerekli ama bu saatten sonra ayırmak iyi olmaz kuşlar İçin
Kesin yavru yaparlarmı off
Yapmazlar yumurta olsa bile gelişim olmaz
Kuşlarda erkek çok konuşur 😂😂insanlarda bayanlar çok konuşur 😂😂
Eş olur benimde vardı erkek kuş sabah akşam dişiyi yediriyordu uzun bi zaman sonra bebekleri oldu yumurtalar filan çok tatlılardı
Cok tatlilar masallah. Arkadas olsunlar
eş olacaklar battaniye örtün utanmasın yavrucaklar
Arkadas
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?