Gizli Üye(30-35)5 ayGüzel soru için teşekkür ederim. Yorumumu özellikle erkeklerin okumasını isterim. Vereceğim cevab senden çok erkekler için geçerli.
Şimdi bazi erkekler. Kadınlarla arkadaş olursam, onun çevresinden birini bulurum, ya da arkadaşça yaklasiyim, belki ilerde beni tanirsa beni sever gibi çıkarcı amaçlarla yaklaşıyor.
Gerçi kadın erkek arkadaşlığı bir yana, erkek-erkek arkadaşlıkları da çıkarcilık , menfaat üzerine. Kimse kimseyi çıkarı olmadan sevmiyor ve arkadaşlık yapmıyor. Millet hep çıkarcı olmuş. Kadın erkek ilişkileri de çıkar amaçlı. Erkek cinsellik bekliyor. Kadin evlilik bekliyor. Arkadaşlıkta da erkeğin hep bir beklentisi. Kadininsa ilgi beklentisi oluyor.
Şimdi erkeklere sözüm. erkekler asla bir kadına kanka, falan demesin çok samimi kardeş gibi olmasin. Eger olacaksanız, hiç sevemeyeceginiz, bişey beklemeyeceginiz, cinsellik dusunmeyeceginiz birisi olmalı. Öbür türlü illahaki bir süre sonra duygu kayması. Sevgi, beklenti oluyor. Ve kadınlar kanka dediği erkeklere pipili kız arkadaş gözüyle bakıyor. Öyle biriyle birşeyler yaşamayı unut yani.
Burada gördüm birisi yazdı. kankasiyla ilişkiye giren kız, uyandikdan sonra adama tekmeyi vurdu. En yakin arkadasiymis. sarhos olunca bizimki ona kaymış. uyandiginda kiz mesaj atmis. bizimki direk özür dilemiş ama tekmeyi yemiş 😅😁😆😄 bence özür dilemek yerine canım istedi yaptım deseydi daha güçlü görünürdü. belki bidaha yapma fırsatı doğardı. Herkese veriyon kankana gelince tekmeyi veriyon 😄😆 demek isterim ki. Kadinlarla yarı arkadaş, yari flörtöz. Takılın. Kadının kafasında acaba ihtimalini bulundurun öbür türlü kanka ayağı yaparsan daha sonra ilgin oluşursa kadin bu sefer seni sinsi olarak görebilir ve çoğu arkadaşlık gibi buda bitebilir. Buraya kadar okuduğunuz için teşekkür ederim. Hoşçakalın
14 Yorumla
Cevap sahibi5 ayKadınla erkek neden arkadaş olsun ya. İllahaki kafasında acaba olacaktır. İllahaki birisi sevgili yapıp sevgilisi kıskanacak tır. Haa çok samimi arkadaş olursun ama sana uygun birisi değilse. Yaş farkı falan. Mesela dans kursuna gidiyorum orada benle sohbet eden, arkadaşlık yapan kadınlar oluyor. Kadın 45 yaşında bende 35 şimdi o bana uymaz. Genç kızlar varken onu napiyim. Ha bununla arkadaş olup, birlikte biyerlere gidip, diğer kızların ilgisini çekip birşeyler yasayabilirsem yaşarım. ya da ilerde eğitmen olma hayalim var. Biraz ortam yapmak için bununla arkadaş takılır çevre edinir daha sonra okulumu açınca çevreden faydalanirsam ne mutlu. Dediğim gibi her şey çıkarcilık menfaat
- 4 ay
Çok doğru söyledin erkek ve kadın arkadaş olmaz bizi Allah öyle yaratmadı bu tuhaf algı ne zaman bitecek diye bekliyorum
Cevap sahibi4 ayBenimde işyerinde kadın arkadaşlarım oldu. Karşı cins. Ama ne çok samimi kankaydim. Nede flört ortada bişeydim. Dışarı çağırdığımda onunda benim de kafamızda acaba oluşuyordu. Arkadaşlık var , arkadaşlık var. Selam verirsin hal hatır sorarsın. Dışarda buluşalım dersen bir acaba oluyor kafasinda. Kanka manka ise erkeği kız arkadaşı gibi görüyor. Erkek kizdan farksiz bu durumda yani. Bu seferde erkeğe. Ben bu çocuktan hoşlandım aramızı yap falan diyor 😆😅 her şey çıkarcilık her şey menfaat
- 4 ay
Hımmm anladım maalesef hiç sevmem çöp çatanlık yapmak ya da bana yapılmasını
En İyi Cevaplar
5 ayÇocukluk arkadaşlığı bile evliliğe gidiyor. Açıkcası olmaz illa biri hoşlanıyor ya da aşık oluyor sırf iletişim bitmesin diye kız ya da erkek belli etmemeye çalışıyor ve bu durum oldukça sancılı geçer. Benden uzun süre hoşlanan yakın arkadaşım vardı sırf sevgilim var diye söylemiyordu uzun süre geçmesinden dayanamayıp söylemişti bende olmaz demiştim, tüm iletişimimiz bitmişti. Şahsen abilik yapmak dışında kadınlarla arkadaş olmaya çalışmam. Ya yarım yamalak arkadaşlık olur ya da hiç konuşmam herkes niyetini belli etmeli.
17 Yorumla- 5 ay
Doğru söylüyorsun tereyağlı simit ya isimleri bilerek mi seçiyorsunuz açım lennn daha çok acıktım ya off🤣🤓😂
- 5 ay
ohooo ben tereyağlı simiti varya öyle severim ki hergün yiyorum ısmarlayımmı asjdmadsk
- 5 ay
Yaaaaaa her gün mü ne kadar şanslısın olur 2 tane yerim çok acıktımmmmmmmm 🐣 teşekkürler teşekkürler 😍🤩
- 5 ay
afiyet olsun simdiden soakdmkodsa baya sanslıyım o konuda bedavaya yiyom
- 5 ay
Yaaaaaa sağol gece gece tekrar canım çekti 😂
- 5 ay
yine çeksin asödkpşda
- 4 ay
Yaaaaaa gıcıkkkkkk 😄
5 ayKanka, best friend, can dost frekanslarında arkadaş olmaz. Bu tarz arkadaşlıklar er geç duygusal boyuta kayar. Ben sevdiğim erkeğin/sevgilimin hayattaki tek ve en iyi arkadaşı da olmak isterim. Kesinlikle başka kadınlarla arkadaş gibi takılmasına müsamaham olmaz, kıskanırım ve dev arıza çıkartırım. Aynı şekilde ben de hiçbir erkeğin arkadaşı gibi takılmam. Günlük hayatta herhangi bir erkekle muhatap olduğum zaman arkadaş gibi takılmıyorum zaten, her zaman mesafemi ve ciddi duruşumu korurum.
43 Yorumla- 5 ay
En güzel yorum süper soru olmaya tam not aldın benden balımm 🤗😚🩷💝💝bende aşırı kıskanırım hayatta olamaz erkek arkadaşımın kız kankileri ne konuşucaklar ayyy kanka bu gün kü makyajım Nasıl olmuş mu dicek ne anlar erkek kadından yalakalık yapar anca
- 5 ay
Teşekkür ederim sağol 💖 haklısın evet. samimi iletişim olmuyor. içten içe ya bir sıkılma ya bir meyil oluyor maalesef. Erkekler de istemez zaten kendi sevgililerinin erkek arkadaşı olmasını. Medeniyetle veya kötü kalplilikle hiç ilgisi yok bahane üretmesinler.
- 5 ay
Bence de öyle. İnsan sevgilisinin arkadaşı olmalı. Başka birine ihtiyacı yok.
Gizli Üye(18-24)5 ayOlmaz. Biz doğuştan birbirimize eş olarak yaratildik. Arkadaş olarak değil ki. Arada nefis var şeytan var. Hiç bir şey olmasa beğenmene hoslanmana engel olamazsin
20 Yorumla
Yapay Zeka Cevapladı
Kadın ve erkekten arkadaş olur canım ama bu herkes için geçerli değil 😊
Bazı ilişkilerde zamanla hoşlanma oluşabiliyor 😅 Özellikle de ergenlik ve gençlik döneminde duygular daha karışık olabiliyor. Ama net sınırlar konursa saygı olursa ve iki taraf da ne istediğini bilirse tertemiz arkadaşlık da mümkün 💛
Önemli olan senin kendini güvende ve rahat hissetmen. İçine sinmeyen arkadaşlığı zaten zorla sürdürmek zorunda değilsin 🙃🌿20 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
134Cevap
Aile & Toplum konusunda 1,1b cevap paylaştı. Kadın güzelse veya erkek yakışıklıysa arkadaş olmaz mutlaka bir taraf bir şey hissediyordur
11 Yorumla- 5 ay
Evet olmaz o yüzden güzellikle alakası yok huyunu sevebilir karakterini sevebilir Sadece dış görünüş değil ya aşk kavramı haniiii bilmem bilir misin dostum
- Aile & Toplum konusunda 149,1b cevap paylaştı.
u 5 aygüven varsa olabilir evet
20 Yorumla
5 ayburada arkadasız diyenlerin cogunun samımıyetıne ben ınanmıyorum. Hüsnüzanda bulunmayı sevmem lakin güvenmiyorum.. ister gerikafalı desınler ister magarq adamı umrumda degıl.
Basbasa erkek ve kız bulusup birseyler ıcıyo ama arkadasca... tabii canım oldu yedik...12 Yorumla- 5 ay
Dimi ya bende inanmıyorum yalan söylüyorlar yani baş başayken bunlar kız kıza gibi erkek erkeğe takılacaklar arkadaşlıktan öteye gitmiycekler Öyle mi tabi efendim derim anca tabi tabi kesin öyledir yaaa
- 5 ay
Masal dinlemeyi 10 yaşında biraktım
Aile & Toplum konusunda 890 cevap paylaştı. Bu sorunun cevabı çok net.3 koşulda olabilir.
1. İkiside birbirinin tipini zerre beğenmiyordur
2. İkiside birbirini sevgili olacak karakterde beğenmiyordur.
3. İkiside başkasına aşıktır.
Bu 3 koşul dışında imkansız. İllaki biri diğerinden hoşlanır ya da farklı gözle bakar. Biri arkadaş, kardeş gibi görsede diğer hep bir fırsat kollar115 Yorumla- 5 ay
Evet hep sondaki gibi oluyor senaryo nedense nefes alsın yeter diyor aşık olmuş mu sana beğenmiş mi bakmıyor sadece sahip olmak istiyor keriz yok karşılarında her gelene nay nay yapalım
- 5 ay
Güzel bir kadınsan hiçbir erkek arkadaş olmak istemez. Hepsi kanka ayağı yapar amacı sana yaklaşmaktır. Özellikle evlilik öncesi cinselliğe normal bakan bir erkekse seni her türlü hayal eder, en ufak fırsat versen birlikte olmak ister, cinsel obje olarak görür.
Bunlar gerçekler. Bu yüzden hayatıma biri girdiğinde asla erkek arkadaşı olamaz. Erkeklerin ona nasıl baktığını biliyorum çünkü - 5 ay
Anladım bu çok iğrenç bir şey biz obje değiliz biz insanız
- 5 ay
Valla açık konuşalım kadınların çoğu kendini cinsel obje olarak göstermek için elinden geleni yapıyor. Vücutlarını sonuna kadar kullanıyorlar. Kadınlar kendini objeleştiriyor.
Erkeklerinde çoğu cinsellik düşkünü olduğu için kadınları cinsel olarak arzuluyolar. Özellikle açık giyinen kadınlar sadece cinsel obje olarak görülüyor. Erkeklerin çoğunun tek derdi onları yatağa atmak.
Bunun yüzlerce örneğini gördüm neler neler diyolar. - 5 ay
Yaaaaaa çok kötü yani açık olabilirsin buna bir şey diyemem ama onunda bir uslubu vardır nasıl kapalı arkadaşlarımızın bir uslubu varsa açıklarında var eğer çok açmak istiyorlarsa Müslüman olmayan ülkelere gidebilirler obje gibi görenleri de yanlarında götürsünler bu ülke çok güzel bir yerdi ne ara böyle olduk biz yazık gerçekten yazık
- 5 ay
Valla sokakta boxerla sütyenle geziyo artık kızlar. Mini etekler, şortlarda pop gözüküyo o kadar kısa, crop tayt desen hiç giyilmemiş gibi. Onları gören erkekler direkt yollu damgası yapıştırıyor zaten. Arkalarından sürüyle fantezi kuruyorlar. Neler neler diyolar duysan aklın şaşar. Ben bile şaşıyorum çoğu duyduğuma.
- 5 ay
Yaaaaaa iğrenç bir daha tayt giyemiycem sanarım bi o vardı zaten açık diye bileceğim ondanda soğudum Şimdi yaaa zaten crop dedikleri şey atlet değil mi ya bildiğin atlet içine katlanmış atlet ben Neden dışarda atlet giyiyimm ki Çok tuhaf insanlar akım oluyor herkes alıyor diye öbürleri de alıyor yaaa güzel değil ki sırf popüler diye giyiyorlar bence
- 5 ay
Çıplaklık bildiğin ya gelde anlat işte.
Taytı giyerken üstüne uzun bişey giyip kalçayı ve ön bölgeyi kapatırsan çokta sorun olmaz. Ama onun dışında tüm vucudu kabak gibi ortaya çıkardığı için erkekler hep o bölgelerine bakar haberin olsun.
Kadın vücudu erkekler için sanat eseri gibi bir şey ne kadar açılırsa o kadar objeleşiyor🤷🏻
Hele abazalar için bulunmaz nimet - 5 ay
Hımmm anladım teşekkürler bilgi için daha dikkatli olacağım birde gösterince kendilerini. Bi halt sanarlar erkeğin gözünde ne oldukları bilseler belkide yapmazlar
- 5 ay
Hımmm benim de dikkat çekmek hoşuma gidiyor ama ben açılmıyor öyle normal giyiniyorum bakımıma önem gösteriyorum zaten her türlü dikkat çeker bakımlı kadın açılmaya gerek yok ben mesela kapalı bir kıyafette daha rahat ediyorum elimi kolumu rahatça hareket ettiriyorum bir yerlerim açılıcak derdi yok mis🐇✨sadelik en gösterişli şeydir
- 5 ay
Kesinlikle katılıyorum. Asalet en güzel çekiciliktir.
Açık ama kapalı kızlar modası çok güzel mesela. Hem dekolte yok hem çok asil duruyor.
Kadınlara en çok yakıştırdığım en dikkat çekici bulduğum tarz. Ayrıca sevdiğim kadının vücudu bana özel olsun, kimse görmesin isterim o yüzdende çok uygun bir tarz.
Hiçbir dekolte olmadan, ucuz ve basit olmadan giyinerek güzel olmak gerçek güzellik - 5 ay
Evet bencede en güzeli o dekolteli olunca bi tuhaf hissediyorum kendimi ya sadece evde giyerim öyle şeyler dışarı da çok tuhaf bir his olur içimde nedense o yüzden en rahat hissettiğim şey o anki ruh halime göre seçtiğim kombinler ne kadar saçma ya da uyumsuz olursa olsun ben mutluysam gerisi teferruattır🐥
- 5 ay
Teşekkürler ✨🐇🌱
Gizli Üye(36-45)5 ayKadın ve erkek arasında arkadaşlık olabilir, kesinlikle! İnsanlar, cinsiyetlerinden bağımsız olarak birbirleriyle sağlam dostluklar kurabilir. Arkadaşlık, karşılıklı saygı, güven ve anlayışa dayalı bir ilişki türüdür. İster kadın ister erkek olsun, insanlar benzer ilgi alanlarına, değer yargılarına ya da yaşam tarzlarına sahip olduklarında arkadaş olabilirler.
Tabii, bazen toplumsal ve kültürel faktörler, bazı insanlar için bu tür arkadaşlıkları zorlaştırabilir veya farklı şekilde algılanabilir. Ancak, arkadaşlık ilişkisi cinsiyetten çok kişisel bağlara, uyuma ve paylaşılan deneyimlere dayanır.
10 Yorumla
5 ay2,5 yıldır Aşık olduğum Kızla 1,5 yıldır sevgiliyim. Geçen yıl tanıştığım bir kızla da normal arkadaşım. O kızın da benim de birbirimize arkadaşlık dışı bir enerji yansıtmadığını düşünüyorum. Onu gerçekten ablam gibi görüyorum. Onun Sevgilimden, Sevgilimin de ondan haberi var. Hatta üçümüz kendi aramızda birbirimize o kadar güveniyoruz ki geçen gün Sevgilimle beraber onun doğum gününü kutladık. Cidden hiçbir şey olmadan da bir kızla bir erkek arkadaş olabiliyor bence. Gayet de yakınız.
10 YorumlaAynı cinslerin arasında kurduğu arkadaşlığı kuramamaları için bir sebep göremiyorum. (Duygusal destek, ortak idealler için mücadele, entelektüel paylaşım vs.) Erkekler kadınları cinsel fonksiyonlara indirgeyip araçsallaştırırsa arkadaşlık elbette edemezler.
10 Yorumla
5 ayBence olur ama yüzde beşlik kesimde anca olur yani bugün 20 erkek arkadaşına 20'sine de o benim kardeşim gibi arkadaşım mantığıyla yaklaşamazsın o 20 kişiden Sadece biri Taş çatlasın ikisidir seni gerçekten arkadaşı olarak görebilecek kafada olan ki o da çevrene bağlı
10 Yorumla- Aile & Toplum konusunda 1,4b cevap paylaştı.
5 ayİyi arkadaş olabilen kadın ve erkekten tabiki arkadaş olur hemde çok güzel arkadaş olur , bunun en güzel yanı nedir biliyor musun? Hayat arkadaşı olmaktır. Evet tam olarak böyle. Bunun dışında kalanlar yani senin dediğin gibi olan kısım için arkadaş olmaz , olsada mutlaka ya duygusal eğilim ya da cinsel eğilim ya her iki taraflı ya da tek taraflı şekilde olur.
10 Yorumla
Gizli Üye(18-24)5 ayBu olmaz diyenleri merak ediyorum kız lisesinde mi okudular üniversitede bölümlerinde hiç erkek yok muydu iş arkadaşlarının hepsi kadın mı? Değilse hiç mi arkadaşlık kurmuyorlar? Özellikle kaçıyorlar mı? 🤣
Karşı cinsle "arkadaş" olamayanlara bi psikiyatri muayenesi önerilir 😌
47 Yorumla
Cevap sahibi5 ay@Volkanse en yakın arkadaş değiller ama var yakın arkadaşları iş ortamları karışık olduğu için
Cevap sahibi5 ay@Volkanse çocukluk arkadaşlarım hariç kadın erkek herkesle mesafeli olurum zaten.
Cevap sahibi5 ay@Volkanse etkinliğe göre değişir. sınıfınızda hiç karşı cins yok mu Allah aşkına ya
Cevap sahibi5 ay@Volkanse abim de var ablam da, benden yaşça büyük
- 11 Yorumla
- 5 ay
Hahaha 😂 😂 şaka mısın lennn sen🤣🤣
Aile & Toplum konusunda 2,5b cevap paylaştı. Müge Anlı'nın da dediği gibi, iki taraf da çizgisini üslubunu bilirse elbette olur. Herkesin okuldan, iş yerinden arkadaşları var önemli olan temiz niyetler.
50 Yorumla
5 ayOlmaz hakonun dediği gibi
https://youtube.com/shorts/K0vDe3Hq9Lc?si=06cirmjl4MyfkEXS10 YorumlaAile & Toplum konusunda 524 cevap paylaştı. Hormonlarınız beyninizi ele geçirmiyorsa, aklınız yerinde ve bacaklarınızın arasında değilse olursunuz, olamıyorsanız sorun sizde olanları suçlamayın. İlla insanlar aralarında bir şey yaşanacak diye düşünmek zorunda değiller. Bazı insanlar arkadaşlarıyla evleniyorlar mı evleniyorlar bunun bir kısmının nedeni de hayatlarında onları daha iyi anlayacak başka kimseyi bulamaması, yani o evlilik mantık evliliği aşk, hormon değil.
10 Yorumla- Aile & Toplum konusunda 1,9b cevap paylaştı.
m 5 ayEvet diyen kendini kandırıyordur.
Ben daha çok eğer karşımcüns arkadaşım var ise evli olmasını ve eşi ilede tanışmayı daha uygun buluyorum ama yok bu benim normal arkadaşım yok bilmem ne he canım he10 Yorumla Var bir tane arkadaş işyerinde. Beline dövme yaptırınca ilk bana göstermekle başladı, Bütün ilişkilerinde beni ilişki danışmanı olarak kullanıyor. Bir ara sevgilisi olmadıgı zamanlarda meyhaneye bil gittik grup olarak.
10 Yorumla- Aile & Toplum konusunda 2,4b cevap paylaştı.
5 ayOluyor çokta güzel zaman geçiyor olmaz diyen fesattır 😂
15 Yorumla- 5 ay
Olmazzzzz🤓🐣
- 5 ay
Sen demezsin böyle 😂
- 5 ay
Olmaz derim
- 5 ay
Üzdün 🥲
- 4 ay
Olmaz üzülme gerçekler acıdır acıdan beslen benim gibi 😇
Olur bence çok iyi olur.. Bence erkeklerden çok iyi arkadaş çıkıyor
50 YorumlaEn yakın arkadaşımın sevgilisi (benim de arkadaşımdı normâl olarak) bilerek dokunmaya çalışıyordu. Yani olmaz..
30 Yorumla- Aile & Toplum konusunda 689 cevap paylaştı.
5 ayAdabına göreyse evet olabilir fakat arkadaşlık ayağına sevgili gibi davrananlar arkadaş değildir, sınırlar mesafeler korunmalı ve belirli konularda konuşulmalı.
10 Yorumla - Aile & Toplum konusunda 406 cevap paylaştı.
5 ayTürkiye'de olmaz.
En masum erkek de olsa Türk kadınlarının herşeyi devamlı yanlış anlama ve algılama sorunu var.
Güldür Güldür programında bile buna parodi çekmişlerdi.
10 Yorumla
5 ayarkadaş olursun da çok yakın olamazsın çünkü nerede yakın kız-erkek 'kankalığı' görsem mutlaka biri diğerinden hoşlanıyor oluyor hiç şaşmaz😂
20 Yorumla- Aile & Toplum konusunda 1,7b cevap paylaştı.
5 ayKesinlikle oluyor.. evet her kadın ve erkekten olmuyor ama sınırlarının bilincinde olan kadın ve erkeklerden oluyor..
20 Yorumla
5 ayBence de. İlla ki bir cinsel gerilim söz konusu olur.
Cinsel gerilim derken, seks değil, karşı cinslerin birbirini çekmesi açısından10 YorumlaYani herkes arkadaş da olabilir, başka bir şey de. Dünyada öz kardeşi ile bile ilişki yaşayan insanlar mevcut, herkesi herkesten kıskanamazsınız 😂😂
10 YorumlaOlmaz daha önce arkadaşı varsa yani sevgili veya evlendigi kişiyi bulunca arkadaşlar unutulmali o kadar.
10 YorumlaAile & Toplum konusunda 779 cevap paylaştı. Erkeklerin arkadaş kalması, kadınlara kıyasla daha zor diyebilirim. Erkeklerin, kadın arkadaşlarına cinsel ilgi duyma olasılığı daha fazla ve bu ilgi karşılıksız çıktığında arkadaşlıklarını sonlandırıyorlar.
10 Yorumla- Aile & Toplum konusunda 1,5b cevap paylaştı.
5 ayBenim en yakın arkadaşlarım kızlar olmuştur. Hiç biriyle aramda bir şey de geçmemiştir. Kişiyle alakalı bir durum
10 Yorumla - Aile & Toplum konusunda 855 cevap paylaştı.
5 ayİlişkiler çoğu zaman arkadaşlıkla başlar
ve arkadaş kalınacağını pek sanmam,
çünkü ara da mutlaka duygusal bağ oluşur zamanla.10 Yorumla - Aile & Toplum konusunda 625 cevap paylaştı.
5 ayYani erkeğin eşiyle aktif cinselliği olması lazım ya da tamamen devre dışı bırakması gerek o zaman olur ama diğer türlü olmaz
10 Yorumla
5 ayHayır olmaz... olmaz... erkekler oyun bozan.. biyolojik faktörler nedeniyle olmayı pek beceremiyorlar...
45 Yorumla- 5 ay
Hepimizde var ama kadın dur noktasını bilir...
- 5 ay
🫵
- 5 ay
Kadın dur noktasını bilir lafına inanmıyorum kocasının erkek arkadaşıyla konuşan kadınlar niye dur noktasını yapamıyor
Zor. Yani eninde sonunda konu illaki başka yerlere kayar
20 YorumlaAile & Toplum konusunda 932 cevap paylaştı. Çok yakın ve sınırları çizilmemiş bir arkadaşlık olmaz doğru da bulmuyorum.
20 Yorumla- Aile & Toplum konusunda 365 cevap paylaştı.
5 ayOlur, vıcık vıcık olunmaya gerek yok ama olunur.. illede bişi olacak diye bişi yok
20 Yorumla - Aile & Toplum konusunda 553 cevap paylaştı.
5 ayolur ama ayda yılda bir görüşülürse olur. çok sık görüşme durumu varsa ya da sürekli mesajlaşma gibi.. o arkadaşlık değildir.
10 Yorumla Aile & Toplum konusunda 2,6b cevap paylaştı. Olur ama şartları var. İki taraf da sınırlarını net biliyorsa, beklentiye girmiyorsa mümkün. Aksi hâlde biri bir yerden umut beslemeye başladığında arkadaşlık dengesi bozuluyor. Sağlıklı olan, baştan niyetin temiz ve açık olması.
00 YorumlaSağlıklı bir arkadaşlık olmaz. İlla ki birinin diğerinden bir çıkarı olur
10 Yorumla
5 ayOlur neden olmasın
Hem tanıdığın güvendiğin biriyle yapmak daha eğlenceli oluyor
10 YorumlaAile & Toplum konusunda 349 cevap paylaştı. Çok büyük çoğunluğu bir müddet sonra ya arkadaşlığını bitirir, ya da ilişki yolunda ilerler.
10 Yorumla
5 ayÇekim varsa hayat arkadaşı olur ahenk meselesi
10 Yorumla
5 ayElbette olur. Çok ön yargılı insanlar var. Yalnız yere bir şey düşerse eğilip almasın 😂😂😂
10 Yorumla
5 ayOlmaz diyemem Ama çok samimiyet olursa bir taraf beklenti de olur
10 Yorumla- Aile & Toplum konusunda 946 cevap paylaştı.
5 ayBirbirlerinin kriterlerine uymuyorlarsa bence olur birazda insanlar kendini bilmeli hakim olmalı
10 Yorumla - Aile & Toplum konusunda 1,5b cevap paylaştı.
5 ayEvet arkadaş olmaları çok zor. İstenmeyen yakınlaşmalar duygusal ya da fiziksel oluyor
10 Yorumla Yani 20 yıllık dostlarım olduğunu düşünürsek, oluyormuş.
10 Yorumla
5 ayNeden olmasın ki? Yeterince olgunsa iki insan, gayet iyi arkadaş olabilirler.
10 Yorumla20 li yaşlara kadar olur diye düşünüyordum ama artik zor diyorum
10 YorumlaAile & Toplum konusunda 1,1b cevap paylaştı. Bir erkek beğenmediği kadına merhaba bile diyemez nerdeyse buradan yola çıkarak siz cevaplayın
10 YorumlaAile & Toplum konusunda 1,9b cevap paylaştı. Olur olur güzel olur kendini bilenler her şekilde korumayı bilir
11 Yorumla
5 ayKısa sureligine olabilir ama uzun vadede istisnalalar hariç olmaz
10 Yorumla
5 aymerhaba merhaba ayağına olabilir ama daha ilerisi her zaman bir şeyler yaratır
10 Yorumla
5 ayNormal arkadaş olur, yakın arkadaş olmaz. Dost hiç olmaz.
10 Yorumla- Aile & Toplum konusunda 18,3b cevap paylaştı.
5 ayAteş ve barut ne zaman patlamadan yanyana durursa o zaman kadın ve erkek arkadaş olur.
10 Yorumla Şimdi olur biz Şöyle böyleyiz diyenlere şunu diyorum kız ya da erkek ol fark etmez hele o elini bacağının arasına at. Bak bakalım arkadaşlık dostluk kalıyor mu
00 Yorumla
5 ayİllaki hoşlantı olur ve bu mevcut ilişkine zarar verir. Kıskançlık olur. Bence sadece sevgilinizle arkadaş olun. Daha sağlıklı.
10 Yorumla
5 ayneden olmasın , zaten çok var , ama şunu unutmayalım erkek ve kadın her zaman ilişki yaşayabilir durumdadır , doğamız böyle
10 Yorumla
Gizli Üye(30-35)5 ayBu zamanda kimse çıkarı olmadan bir şey yapmaz, arkadaşsa ya çıkarları vardır, ya da ondan hoşlanıyordur.
10 Yorumla
Gizli Üye(25-29)5 ayBelli bir noktadan sonra araya aşk giriyor. Aşk girmese cinsel istek giriyor
20 Yorumla
Gizli Üye(30-35)5 ayKendine hakim olamayp önüne gelen erkekle ilişki yaşamaya çalışanlar olamaz ki gayette olunuo
20 YorumlaAile & Toplum konusunda 6,5b cevap paylaştı. Benimle arkadaş olan bir kadın yoktur ki bana aşık olsun (Gerçi ilkokuldan sonra doğru dürüst bir kız arkadaşım olmadı)
00 Yorumla- Devamını Gör (148)
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat