Bu köpeklerin doğuştan vahşi olma ihtimali kesinlikle yok, hadi onu geçtim haberlerdeki bu tarz köpeklerin saldırısına geldiğimizde kesinlikle onları sahipleri bu hale getirdi. Sizce neden yabancı ülkede dadı köpeklerken ülkemizde katil köpekler. Siz ne düşünüyorsunuz?
Pitbull, Amstaff ve American Bully ırkları yabancı ülkede dadı köpeklerken neden bizim ülkede katil köpek?
Ee sahipleri bu hale getiriyor diyip yasaklı ırk güzellemesi mi yapıcaz. Bu pitbulun hiç başka köpeğe saldırdığını gördün mü? Kaptığı anda bırakmıyor. Bu denli kontrolden çıkmaya meyilliği köpeği beslemedeki amaç ne bir sürü köpek cinsi varken. Ayrıca kimse karşı tarafın köpek eğitimine bakmak zorunda değil. Sokakta bu bana saldırsa yaa sahini kötü yetiştirmiş kaparsa kapsın mı dicem.
Evet suç sahiplerinde. Sosyalleştireceklerine karanlık odaya kapatıp işkence ediyorlar, çiğ et veriyorlar, abuk subuk gıdalar veriyorlar. Bu sebepten ötürü hayvan saldırgan oluyor.
Çünkü köpeği güç olarak görüyoruz. Benim köpeğim şöyle basar , böyle parçalar , yok çenesi bilmem kaç ton basıyor gıbı saçma sapan egolarımız var. Kopegı alıp komurluge atarlar , dover ezıyet ederler , sosyallestırmezler , abuk subuk gıdalar verirler sonra pıtbull vahsı , pıtbull katil. Bu ırkların dıger ırklara göre bariz farkları - acı eşiği yüksek - kas yapıları gelişmiş - çene kuvveti fazla ( ton falan basmıyorlar ) - sert mizaçlı ırklar Pıtbull gamedog ve staff besledım. 1 kişiye saldırmadılar ve çocuklarla gayet ıyı anlaşıyorlardı. Bu ırklar vahşi ya da katil değil. Besleyen arkadaşların bir çoğu sıkıntılı insanlar. Yoksa kopegı nasıl eğitirsen köpek o şekilde davranır.