Pitbull köpekleri gerçekten Ülkemiz de yasak mı?

Güya yasak iki gün önce 2 vahşi Pitbull Zavallı kediyi parçalayarak öldürmüş! Yazık ya ben hayvansever olarak Ülkemizden yok edilmelerini istiyorum İnsanların, diğer hayvanların canı daha değerli bir de Pitbull besleyen ruh hastaları Kötü köpek yoktur, kötü sahip vardır diye üste çıkarak bu canavarları savunuyor! Anlayın artık Pitbull çok inatçı, vahşi bir hayvan tuttuğunu asla bırakmıyor istersen 10 yıl eğit yine de o vahşi yönünü gösterecektir! Bir video izledim çok tatlı bir kadın Pitbull besliyor sahibine aniden saldırıp yüzünü parçalıyor! Yasaklanmasın diyenler yarın bir gün ailenizden birini parçalarsa vahşice ne diyecek bakalım!
Güncellemeler
+1 yıl
Dinimiz de vahşi hayvanı öldürün ama işkence etmeden diyor, eğer işkence çekip ölürse büyük günah diyor! Bende bunu diyorum işte Oda can, sevin, merhamet edin ama başka bir canlıya kıydıgı zaman gözünüzü kırpmadan vurun! Ağızlık olmadan dışarı çıkarmayın. Ve dikkatli olun o köpeklerin sağı solu belli olmaz 10 yıllık sahibini parçalayan Pitbull dolu! O bir saldırı köpeği zaten eğitilmez!
Pitbull köpekleri gerçekten Ülkemiz de yasak mı?