3 tane sokak köpeği bana neden havlamış olabilir?

Dün sokak köpekleri gördüm 3 tane parkta çimenlerde uzanmış vaziyetlerde duruyorlardı çok sevimli görünüyorlardı ama bayağı iriydi 3 sokak köpeği de ben iri oldukları için biraz korktum ve hav hav dedim köpeklere bana bakacaklar mı diye merak ettim. Korkulukların yanından geçip köpeklerin yanına sessizce geldim köpekler beni görünce birden ayağa kalktılar öyle bir havladılar ki çok korktum eğer havlamasaydı köpekler gidip başlarını da okşayacaktım korktuğum için arkamı dönüp onlardan uzaklaşmaya çalıştım telaştan köpeklerden birkaç adım ötede bir yere düştüm ama köpekler hiç peşimden gelmedi ama köpekler beni görünce ayağa filan kalkmıştı dişlerini filan göstermişlerdi korktum ya. Yere düştükten sonra peşimden gelmediklerini anlardığımda arkama bile dönmeden yavaş yavaş uzaklaştım köpeklerden 🥺🥺 Köpeklerin keyfi yerinde gibi duruyordu ama ne bileyim beni görünce öyle bir kükrediler ki ayağa kalkıp dişlerini filan gösterdiler bana ben de doğal olarak korktum. Ama ilk defa köpekler böyle davrandı bana saldırıya mı uğramışlar acaba geçmişte köpekler 🥺 Köpeklerin fotoğrafını da çekecektim ama telaştan çekemedim bile.
Güncellemeler
+1 yıl
Vaziyette yazacaktım yanlış olmuş
Güncellemeler
+1 yıl
Köpeklerin de bayağı yakınında bir yere düşmüştüm ama köpekler saldırgan olsaydı çoktan ısırırdı beni
3 tane sokak köpeği bana neden havlamış olabilir?