Arkadaşlar bugün terrier cinsi 4.5 aylık köpeğimle dışarıda geziyorduk. Bir tane sokak köpeği dibimizden geçti ödüm patladı normalde ben korkmam ama benim köpeğime bir şey yaparsa diye. Neyse işte köpek dibimizden geçti yan yana geçtik uzaklaştı biraz çöpte bişe buldu sonra bizi farketmemiş gibi ilk başta sakince geçti sonra bize bakıp koşmaya başladı ben o sırada köpeğimi kucaklayıp bahçeye fırlattım ardından ben atladım köpek öyle saldırgan değildi oyuncu bir köpekti kendini sevdiriyor hatta bende sevdim ordan geçenlerin yanına felan gidiyordu ama benimki 4.5 aylık bide küçük cinsten olmasına rağmen köpeğe bahçedeyken havlayıp hırladı köpekte sinirlendi köpeği sakinleştirmek için elimi uzatırken ısırmaya çalıştı sinirinden. Bu günden sonra gezdiresim gelmedi ne gibi tedbirler alayım? yanıma sopa alacağım şemsiye de alacağım fakat sürü halinde gelirlerse hapı yuttum ne gibi önlemler alıyım? şu an en mantıklı önlem atlanabilicek yerlerde gezmek ama tedirgin şekilde gezdirmek istemiyorum önerisi olan? İşte kocaman sokak köpeğine yiğitlenen kuzum bu :)
En İyi Cevaplar