Güncellemeler
+1 yıl
Adam akıl hastası, bir kere hava soğuk, yağmurlu çocuklar dışarı çıkamadığı için apartman da oynuyordu onlara da nasıl bağırıdi nasıl kızdı görseniz. Adam kuş sesinden bile. Rahatsız geberir inşallah
Yere basamıyorlar 🥺 ama kırık yok ruh hastası deli bir komşum var bunlar ne zaman o çirkin iğrenç herifi görse kaçıyor taşlayarak kovalıyor onlari 2 gün önce beyazın ayağı topalliyordu geçti ama dün akşam 3'ü havlayarak gitti dönüşte topliyordu hepsi köpek kavgasına mi karıştılar yoksa o şerefsiz mi taşladı gece
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
2Cevap
Amaç ne ki? O zavallı hayvan ne yaptı onlara.
Deli orsssb. Çocuğuuu işte. Adam cidden deli her köpeği kovalıyor üstlerine koşuyor annem kizicak ama bir görürse taş atarken ama Sence neden akşam döndüklerin de hepsi topalliyordu havlayip gittiler
Bende sevmiyorum köpekleri sokakta ısırmıstı durduk yere bacagimdan hic bi sekilde guven olmaz
Ben de insan sevmiyorum, seni taşlasam olur mu? Bu köpekler kendi halinde yatıyor kimseye zararı yok ne istiyorsunuz garibanlar dan zaten sokakta zor şartlarda yaşıyorlar bide siz gibi pisliklert çıkıyor senin tipin gıcık kötü olduğun belli ondan ısırmıstır ömrüm boyunca beni ne köpek ısırdı ne de kovaladı
İnsanı dıs görünüşüne gore yargılayan birinden birsey beklemiyorum sokak kopegi olsada ac olsada sagi solu belli olmuyor onların ileride cocugun olursa ve cocuguna saldırırsa aynısını diyecek misin bakalım
Valla pic kurusu çocuklar hak ediyor. Okul çıkışında çocuklar köpekleri taşlıyor, su atıyor köpek olsam o çocukları parçalarım bende Okul müdürlerine şikayet ettim ağzılarina scti adam. Bir daha yapamadılar. Çocuklar şeytan nefret ediyorum ama şuc. cahil aileler de hayvanlarla sevgiyle büyümüş çocuklar öyle değil.
Ben bu yasıma kadar hayvanlara bisi yapmadım durduk yere kopeklere tas atmadım ne anlatıyorsun sen onlar hayvan sen ne kadar seversen sev acıktıklarında sagı solu belli olmaz o anda sokakta gecen bi cocuga saldırır oldurur belki siz onda bile kopegi haklı bulursunuz
Merak etme ergen, 20 yıldır köpek besliyorum onlarla icli dişliym hep. Ne ısırdılar ne de zarar verdiler köpek hayvanlar içinde en sadık olanı. Yemek verene su verene asla zarar vermezler. Sen taşlamasan bile seni ısıran köpeği taşlayan dövenler vardır.
O zaman sana nasıl dusuncegini söyleyim , bi kopek dusun insanlar o kopegi taslamıs zarar vermisler kopektenartık insanlardan korkuyor sırf bu yuzden onceden buna zarar verdiler diye ileride bi cocuga saldırabilir simdi burada cocuk hatalı mı soyle bakalım?
İnsanın ortalama zekası 100 iq dur kopeklerin ise 25 falan sen kendinzekan ile kopeklerin davranısının nasıl olcagını düşünemezsin ac kaldıklarında herseyi yaparlar
Saldırgan köpeği zaten şikayet ederim bizzat kendim, besledigim köpekler de o tarz bir şey görsem direk belediye yi ararim. Çünkü köpeğe öğrendigi şeyleri unutturamazsin saldırı köpeği olarak yetiştirilen bir köpek düzelmez. O yüzden direk şikayet ederim abuk sabuk soruları geç benim köpeklerin gölgesinden korkan masum hayvanlar bir köpek seni ısırdi diye her köpek öyle saldırgan değil kötü insan dolu hepimiz kötü müyüz yani? Çok saçmasin yemin ederim cahilsin
Bana mı cahil diyorsun daha dediğimi anlamıyorsun ben boyle bir olay yasadıysam benim koepkleri sevmeme hakkım var sende kucukken boyle bir travma yasasan sende sevmezdin
Ben bir kopek beni ısırdı diye hepiniz kotu demiyorum ama sen böyle sanıpnustune beslediğin kopekler uysal diye her kopegi oyle sanıyorsun once kendindediklerinle celisme bana cahil diyecegine
Beni de küçükken köpek ısırdı, ama suç bendeydi ben zorladım köpeği itekledim baya uğraştım. Ama travma olmadı köpekleri şerefsiz insanlardan daha çok seviyorum çünkü bir köpek karına, kızına göz koymaz ırzına göz dikmez yüzüne gülüp arkandan iş çevirmez. Seni sen olduğun için sever. İnsanları tanıdıkça hayvanlari daha çok seviyorum.
Üffff senle tartısacak degilim verdiğin cevaplara bakılırsa zamanında aldatılmışsın veya kandırılmıssın gelmişsin burada insanlardan sinirini cıkarmaya calısıyorsun
Ne kötü insanlar var. oe
Sence neden akşam döndüklerin de hepsi topalliyordu