11 yaşında bir ördek almıştım aynı köpekler kediler gibi evde yaşıyordu benimle Çok akıllıydı 7/24 onunlayken hiç peşimden ayrılmıyor benimle yatıyordu herşeyimdi dünyamdı ismini Paytak koymuştum Yüzünü yüzüme yaslayıp uyurdu nefesinin sesini bile hatırlıyorum büyüyünce evde olmasını ailem sorun etti tuvaletini yaptığı için Sonra bahçede bakmaya başladık O zaman kirada oturuyorduk ev sahibimiz istemedi bahçede de. Mecbur Köye götürüp amcama bıraktık köyden dönerken onunla vedalaştım boynuma sarılmıştı hatırladıkça kalbim sızlıyor bir dahaki yaz ördeğimi görmek için heyecanla bekliyordum ama amcam 1 sene dolmadan onu kesmiş öğrendiğimde tramva yaşadım 12 sene geçti hala unutamıyorum onu kestiği an gözümde kurgulanıyor yaşadığı korkuyu düşünüyorum 12 yıldır her gece onu özlüyorum ve bazen gözlerim doluyor Alt tarafı bir ördek olabilir ama o benim dostumdu Ben bu olayı nasıl aşabilirim bu olayı şu an yazarken bile içim parçalanıyor
Ben küçükken amcam örneğini kesti , büyüdüm ama bu olayı atlatamıyorum hep aklıma geliyor nasıl unutabilirim?
Ben çok duygusal biriyim özellikle de hayvanlar konusunda. Szi çok iyi anlayabiliyorum cidden aşırı üzücü bir durum. Alt tarafı bir ördek değil eminim o sizin için aşırı değerliydi. Senin bu kadar değer verdiğini bile bile neden yaptı acaba.
0
0 Yorumla
En İyi Cevaplar
Gizli Üye
(25-29)
+1 yıl
Yq çok kötü bi olay bende tavşanımı benzer şekilde bazı hayvanlara kurban ettim. Bu duygudan kurtulmanın en iyi yolu yeni bi ördek Alman olur. Aynı eski sevgiliyi unutmak için yeni ilişki yapmak gibi
0
1 Yorumla
Soran
+1 yıl
Kedim var Beni üzen ölüm şekli O anki korkusu vesaire O amcamla muhatap olmuyorum hala