8 sene oldu onu unutamıyorum bıktım nasıl unutacam ben onu?

2011 de biriyle beraberdim çok sevmiştim onu vakit geçirdik güzel zamanlarımız oldu hamile bile kalmıştım ama işte o ğün bana başkasıyla evleneceğini söyledi neden diye sordum mecburum dedi tabikide ben yıkıldım hem hamileydim hem sevdiğim adam evlenecek kalakaldım ortada bitirmek istedim çocugu doğurmak istedim ama o anladı peşimi bırakmadı ve beni zorladı tehditler etti çoçuğumu aldırdı zorla ben mahvoldum hem çocuğumu hem sevdiğim adamı kaybettim ve sonra beni birdaha aradı görüşelim dedi tatile giderim birkaç ğünlük ben yaptıklarını hazmedemedim hayır deyip kapatım yüzüne telefonu ve numaramı değiştirdim birdaha da aramadım içim yansada o bana kötülük etti ama unutamıyorum imkansız acı veriyor kimseyle devam edemiyorum aklımda hep o hep o hayatımı mahfetti ve duydum ki çocuğu olmuş hıçkıra hıçkıra ağladım ama ne fayda silinmiyor aklımdan napıcamı bilemiyorum gerçekten kayboldum 8 sene olucak bu sene ama o hep bende gitmiyor içimden napıcam böyle devam edersem kafayı yiyecem ! Hayatıma girmek isteyen herkesi yarı yolda bırakıyorum yapamıyorum kimseyle
8 sene oldu onu unutamıyorum bıktım nasıl unutacam ben onu?