2011 de biriyle beraberdim çok sevmiştim onu vakit geçirdik güzel zamanlarımız oldu hamile bile kalmıştım ama işte o ğün bana başkasıyla evleneceğini söyledi neden diye sordum mecburum dedi tabikide ben yıkıldım hem hamileydim hem sevdiğim adam evlenecek kalakaldım ortada bitirmek istedim çocugu doğurmak istedim ama o anladı peşimi bırakmadı ve beni zorladı tehditler etti çoçuğumu aldırdı zorla ben mahvoldum hem çocuğumu hem sevdiğim adamı kaybettim ve sonra beni birdaha aradı görüşelim dedi tatile giderim birkaç ğünlük ben yaptıklarını hazmedemedim hayır deyip kapatım yüzüne telefonu ve numaramı değiştirdim birdaha da aramadım içim yansada o bana kötülük etti ama unutamıyorum imkansız acı veriyor kimseyle devam edemiyorum aklımda hep o hep o hayatımı mahfetti ve duydum ki çocuğu olmuş hıçkıra hıçkıra ağladım ama ne fayda silinmiyor aklımdan napıcamı bilemiyorum gerçekten kayboldum 8 sene olucak bu sene ama o hep bende gitmiyor içimden napıcam böyle devam edersem kafayı yiyecem ! Hayatıma girmek isteyen herkesi yarı yolda bırakıyorum yapamıyorum kimseyle
Cevabın nedir?
+1 yılHayatta bazen tecrübeler edinirsin ve bu tecrübeler seni ondan ve o hayattan alır. Bazen bazılarını bırakmak zorundasındır. Bende 6 sene birini çok sevmiştim. Çok badireler atlattım. Onsuz yaşamayamazmişım gibi gelirdi, yeri geldi canıma kıymaya kalkıştım. Ama inan bana değmez. Bazi adamlar senin o güzel fedakarlıklarına değmez. Bazı adamlar, adam bile değil çünkü. Hayat sana onsuz yaşamayı öğrettiyse, güclen. Çünkü yolu yarıladın. Unutulmuyor belki, belki uktede kalıyor onunla geçireceğin bir ömür, belki senin hayallerini bir başkasını yaşıyor ama emin ol geçecek. Şimdi canın yanıyor ama bir gün mutlaka geçecek.
01 Yorumla- +1 yıl
Evet 👍🏻 aynen öyle gibi geliyor yaşanıyor ama biz yaşanmıyormuş gibi düşünüyoruz haklısın değmez aynen adam değilmiş o ğüçlenmek istiyorum zaten inşAllah inşAllah tek istediğim geçmesi ve yeniden ğüçlü olup hayatıma devam etmek istiyorum çöm yoruldum çünkü üstümde çok ağır bir yük var sağol canım
En İyi Cevaplar
Seni yarı yolda bırakan o insanı sevmen ilginç vallahi bazen kadınları anlamakta zorluk çekiyorum seni sevse değer verse böyle yapmazdı seveceksen adam gibi birini sev onla ol
05 Yorumla- +1 yıl
Bende anlam veremiyorum bazen kendi kendime soruyorum neden sana bunu yapan birini Halen sevmeye devam ediyorsun diye ama olmuyor bitsin istiyorum bu acı ama herğün daha çok büyüyor
- +1 yıl
Aynen hastalık gibi sanki denedim ama o insanları yarı yolda bırakıyorum onlar bana yardım etmek istiyorlar mutlu etmeye çalışıyorlar ama ben pes ediyorum valla keşke eski gücümü kazansam da herşey bitse
- +1 yıl
Gidiyorum zaten ara da bir
Serpil sanırım gerçek ismin değilmi şöyle düşünür müsün ilk önce hayatta hata yapabilirsin bu doğal sen tanrı değilsin ama hatalar da ders çıkarissin buda güzel önce tövbe et ve şunu düşün ya abi yarın yaşayacağım bilmiyorm ki neden şu an bugün birisi için hayatım maf Edip ağlayarak geçireceğim bu felsefi düşünce aklına sok 🙂 o giden kişi bulunmayan Hint kumasimi hayır.. evet iyi insanlar girecek hayatına ama hayatını ilk önce güzel. adimlar atarak baslamalisin hazır mısın 🙂 yardımcı olmak istiyorm
09 Yorumla- +1 yıl
Gerçek ismim evet herkes hatta yapar da bu hatta çok ağır geliyor bana ders çıkartım mı bilemiyorum ama tövbe ettim çok kez ettim bazen düşünüyorum kendimi gaza getiriyorum bitti artık düşünme diyorum herşey çok ğüzel olucak diyorum ama sonra geri oturup saçmalıyorum onu düşünmekten çok zor ya kurtulsam dünyalar benim olacak aynen yardımcı olursan neden olmasın bitsin istiyorum 8 sene yoruldum artık ben
- +1 yıl
Öncelikle bence ev hayat tarzı değiştir onu hatırlatan herşey sil gözünün önünden kaldır güzel bir şarkılar indir ve güzel bir seyahat planı yap gücum yok dersen yürüyerek plan yap evde çok kalma çünkü karanlıkta yanlız kaldıkça durmadan aklına gelecek kesin ve bununla baş edemezsin psikiyatri destek al bu dahada güzel. olur bence abi yapamıyor vs deme şu an karar al evet şimdi yapicam de hemen yarın sabah yeni hayatına iyi bir adım at.
- +1 yıl
Ben psikoloğa gitmiştim oda demişti bana unutman lazım diye sil hayatına yeniden başla diye haklısın sence olur mu başalırmıyım biter mi bu acılar gerçekten yeni bir adım atmak istiyorum ben
- +1 yıl
İnan ki hayat proğramını unutmuşum yani o kadar acılar içinde yaşamışım ki nasıl bişey olduğunu bilmiyorum herşeyden geçmişim yaşım daha genç ama için bitmiş sanki inşAllah ya
- +1 yıl
Teşekkür ederim yardım etmek istediğin için bana iyileşsin paylaşmak içimde durdukça kötü oluyordum çok sağol
Gizli Üye(36-45)+1 yılBazı şeyler yaşanmış bitmiş. Dönüp dönüp aynı şeyleri tekrarlamanın anlamı yok sende kendi hayatına bakmayı öğrenmelisin bu şekilde hayat yasayamazsin. Hayat tek bir kişiden ibaret değil öncelikle aklında ki herşeyi sil onu sana hatırlatacak herşey den uzak dur yeni başlangıçlar yap yeni bir hayat düzeni kur. İnan bana yeniden başlayınca ve buna inanıp yeni bir başlangıç yapınca herşey daha güzel olucak ve sende hayatın tadını alicaksin
02 Yorumla- +1 yıl
Haklısın yaşayamıyorum sinirli biri oldum mutsuzum kurtulamıyorum yeni başlangıçlar yapmak istiyorum keşke çok isterim herşeye yeniden başlamak çok hemde gerçekten mutlu olmaya ihtiyacım var
Cevap sahibi+1 yılSeni mutlu edicek şeylerle uğraş seni mutsuz edicek şeylerden uzak dur
AI Persona’ya Sor
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
2
Cevap
10Cevap
Bence yeni bir hayata yol çiz çünkü çok büyük hatalar yapmışsın cezasını çekiyon hem seni hamile bırakıyor başkasıyla evleniyor yetmiyor çoçuğu aldırıyor allah bunu karşılıksız bırakmaz ikinizede yazık ama cezasız kalmıyor işte o yüzden sende olmuş bitmiş bir şeyi artık düşünme iyi olmak için iyi bi2yol çiz unuda niçin unutamıyon yaptığı şerefsizlikten dolayı unutamıyon
010 Yorumla- +1 yıl
Evet çok büyük hatalar ben evlenirdim ama olmadı başkasıyla evlendi ben çocuğu çok istiyordum aldırdı ve ben bitmiştim zaten dünyam kararmıştı çocuğu rüyamda bile görmüştüm ama o kıydı bize aynen bellide yaptığı şerefsizlik yüzünden unutamıyorum
- +1 yıl
Hayır evime kadar gelmişti peşimi bırakmıyordu seni öldürürüm demişti gidecek Başka yerim yoktu ailem hiç kimse bilmiyordu bilmiyorda hastaneye zorla götürdü beni yanımdan ayrılmadı hiç kaçamadım ondan ben biliyorum nasıl zor olduğunu ben doğururdum ama bırakmadı beni ben tek başıma bile bakardım ama kahretsin ki olmadı
- +1 yıl
Aynen keşke akıl verenlerim olsaydı keşke bişeyşer olsaydı ama olmadı napalım çekiyoruz aynen çok zordu maalesef
- +1 yıl
Ama o günler geçti ne yaparsan geri gelmez şimdi yapacağın tek şey o şerefsizi unut o zorla aldırdığı bebeğin ahı öyle güzel bitmez cezasını çekecek yani sende kendine güzel bir sayfa aç yapabileğin güzel bir işe gir doğru insanlarla kalk otur hayata bir şekil bsğlanmaya başla bir şekil allah sana doğru yol gösterecektir ama sen bunun için çabalamsn lazım ayakta durman kendine yenide güvenmen lazım zaten tecrübeni kazanmışsın yaptığın hatalardan dolayı o yüzden herşeye rağmen hayat yaşamaya değer
- +1 yıl
Evet o ğünler geri gelmez ben zaten o şerefsizi unutmak istiyorum olucakta aynen o bebeğimin ahı kalmaz onda Allah büyük görüyor benim acılarımı öektiklerimi açacam yeni bir sayfa ezilmicem artık ğüçlü kalmak için elimden geleni yapıcam evet hayat herşeye rağmen yaşamaya değer çok teşekkür ederim iyi geldi yazdıkların haklısında Allah tazı olsun yol gösterdiğin için rabbim seninde gönlüne göre versin :)
- +1 yıl
inşAllah sağol amin inşAllah duasız olmaz zaten 🤲🏻 Dua ya devam Allah’ın izniyle inşAllah herşey güzel olur
+1 yılİnan olan sadece sana oluyor hayatini sensiz surduyor evli mutlu cocuklu.5 Sene bende takili almstm ama pisman oldum 😁😁 Kendine vakit ayir sana iyi gelecek seylerle vaktini harca. Zararin neresinden donersen kardir
07 Yorumla- +1 yıl
Keşke bende pişman olsam İnan ki silmek istiyorum bende çünkü hayatıma devam edemiyorum kendimi yarım hissediyorum hep aynen haklısın o evli mutlu çocuklu ben ise paramparça
- +1 yıl
Seninki biraz daha zormus. Hangi insan cocuguna sahip cikmaz istemezki yalnis kisiye omrunu adamissn yazik etme kendine. Hayat hersey icin yasamaya deger
- +1 yıl
Haklısın İnan’a işte İnan’a yapmaz buuu demek ki insan değilmiş sahip çıkmadı ölürdü haklısın değmez gerçek mutluluğu özledim
- +1 yıl
Insallah karsina biri cikarda sana yasadiklarini unutturur. Karaktersiz insan icin kendini yiyip bitirme kendine gelmelisin. Hayattan tat almaya bak. Hayatina birini almak icinde acele etme yavas yavas iyi tanı. Cunku devir kotu senin durumundan faydalanmak isteyenler olabilir. Hersey gonlunce olsun
- +1 yıl
Allah senden razı olsun dediklerinde çok haklısın inşAllah iyi biri çıkar dediğin gibi faydalanmak isteyen insan çok olur kendime gelicem ğüçlü olucam acelem yok zaten yendiğim darbe çok bile bana sağol 🙏🏻 seninde herşey ğönlünce olsun :)
- +1 yıl
Tskler saol. Mutluluklar sizinle olsun 👀💪💪 Bayan güclü
- +1 yıl
Teşekkür ederim ğüzel insan ☺️
+1 yılAşk değil takıntı yapmışsın sadece. 8 senede insanlar evlenip 3 çocuk sahibi oluyor sen hâlâ onu düşünüyorsun. Takıntı bu aşk değil
03 Yorumla- +1 yıl
1 kız çocuğu olmuş takıntıysa nasıl bırakıcam neden bitmiyor benim acım peki ben silmek istiyorum zaten
- +1 yıl
Hayatına başkasını almazsan nasil unutacaksın ? Geleni geçeni def ediyorsan nasıl kurtulacaksin bu takintidan?
- +1 yıl
Başkalarını üzmemek için bırakıyorum yapamadığım için ama denicem başka çarem yok olana kadar ama acele de etmicem beter olmamak için
Ya kabullenir hayatına yeni bir yol çizersin ya da ömrün boyunca bunları düşünüp unutamazsın
11 Yorumla- +1 yıl
Haklısın ikisinden birisi :/
Gizli Üye(45 üstü)+1 yılSen haketmişsin adam sana kazıgın en büyügünü atıyo sen hala bu ya yazamıyorum kelimelerimi tükettin
02 Yorumla- +1 yıl
Ben hakketmişmiyim ben ne yaptım ki ona hakketmişim ben sadece ğüvendim sevdim onu haklısın kazığın en büyünü attı napim sevinmem mi lazım buna?
Cevap sahibi+1 yılAilen arkanda durmadımı? ben sana fırca atmak istemedim ama icim dayanmıyo bu ks de yazılanlara? yahu millet bir yuwam cocugum olsun diye yırtınır ama seninki yok senle olmicak beni baskasına weriyolar? sanki kız olan oda? gel bu gece kaçır beni hesabi? ben senin tarafındayım ve yazdıklarını yasadıklarını vicdanım kaldırmıyoo 😥
katilsin yani... defolurmusun lutfen
08 Yorumla- +1 yıl
Ben istemedim kendisi zorladı beni benim neler çektiğimi bilemezsin öyle kolay laf atmak demi boşuna 8 senedir acı çekmiyorum
- +1 yıl
Sen yaşadın mı ki böyle rahat konuşuyorsun o kadar kolay olsaydı İnan ki şimdi o bebeğim benimle olurdu bunu ben herkesten daha çok isterdim o benim Canımdı ve YOK artık BEN ÜZÜLÜYORUM ZATEN MAHVOLUYORUM ZATEN
- +1 yıl
O bebek benim bebeğimdi ne dersen de onun derdini ben çekiyorum sen anlamazsın beni boşver
- +1 yıl
Keşke kürtaj diye bişey olmasaydı
Kendine yazık edersin! Yapma!
05 Yorumla- +1 yıl
Farkındayım olan hep bana oluyor maalesef
- +1 yıl
Ne gibi kötü bişey olabilirdi ki? Bunda da vardır bir hayır haklısın. Aynen olamazda
- +1 yıl
Peki inşAllah haklısın :) gömecem elinde sonunda başka çıkarı yok zaten
+1 yılKendine yazık etmeye devam et
014 Yorumla- +1 yıl
Yazık ediyorum farkındayım ama çıkmak da istiyorum.
- +1 yıl
O zaman devam et işte. Sonra dön senelerim boşa gitti diye üzül hayat senin hayatın
- +1 yıl
Üzülüyorum zaten senelerim geçiyor diye böyle boş boş üzülmekten bende bıktım ama çıkmam lazım bilmiyorum nasıl zor gerçekten
- +1 yıl
Nasıl mı bu sorunun cevabını aslında çok iyi biliyorsun sen geçmişe takılarak yeni bir hayat kuramazsın yeni biri olamaz bir şeyi değiştirmek istiyorsan önce bu kafanı değiştir
- +1 yıl
Biliyorum ama işte o ğeçmiş beni çürütüyor zaten tamam değiştirecem bu kafayı yani içindekileri :)
- +1 yıl
Bak gülmekle başla süper olmuş ne dersin
- +1 yıl
Evet gülmek iyi geliyor inŞAllah birğün gerçekten gülerim içten :)
- +1 yıl
O gün seni görmeyi çok isterdim işte
- +1 yıl
İnşAllah oda olur :) çok sağol
- +1 yıl
Söz mü
- +1 yıl
Söz almadan olmaz😂
- +1 yıl
Alemsin beni güldürdün ya Allah da seni güldürsün 😂 söz ğülmeye devam inş
- +1 yıl
Önce takip et sonra 😂😂
- +1 yıl
😂 tamamdır
+1 yılAha aynı ben ama benim 3 senelik
04 Yorumla- +1 yıl
Çok zor demi 3 sene seninki benim 8sene olucak belki daha çok olucak ilerleyecek
- +1 yıl
Benim ilişkimde çoçuk yoktu belki olsaydı sevdiğim kız bırakıp gitmezdi fakat senin ilişkin yaşadıkların çok zor umarım bir gün unutursun karşına güzel insanlar çıkar
- +1 yıl
Hayatına nasıl yön veriyorsun bilmiyorum ama sana tavsiyem çevreni değiştir sosyal medyadan az da olsa uzak dur yeni insanlar tanı sevgili yap demiyorum en aZından dost edin zordan kuvvet doğar unutamasanda takmamaya başlarsın
- +1 yıl
Teşekkür ederim gerçekten inşAllah inşAllah herşey değişir ve ğüçlü olurum ve yep yeni bir sayfa açarım
+1 yılOdaklanmış sin ona
06 Yorumla- +1 yıl
Öyle mi düşünüyorsun olabilir ben ne olduğunu bilemiyorum artık
- +1 yıl
7 sene süren ilişkim bitti nasıl ayakta durmam gerektiğini biliyorum acı tecrübe ile olsada o acılar güçlü kılıyor artık kabuklasmis yaralarını atıp önüne bakmalısın geçmişte neler oldu diye değil gelecekte ne yapmalıyım demelisin olumsuz düşünme
- +1 yıl
İnşAllah bende atarım o kabukları geleceğe bakmak için elimden geleni yapıcam olumsuz düşünmemeye çalışacam çok sağol
- +1 yıl
Ne demek kardeşim hayat üzülecek kadar uzun değil arkana baktığında aslında hiç bir şeyin kendini uzdugune degmedigini anlıyor insan
- +1 yıl
Doğru insanın en çok kendisidir değerli olan
- +1 yıl
Evet
Gizli Üye(30-35)+1 yılAyy zamanla unutursun ıns
02 Yorumla- +1 yıl
İnşAllah :)
Cevap sahibi+1 yılAyy inş cicim
Umarım unutursun
01 Yorumla- +1 yıl
İnşAllah:)
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında