Küçükken yaşadığım şeyleri unutamıyorum?

Babam küçükken beni çok dovermis ama ben beni dövdüğü zamanları hatırlamıyorum. Kardeşlerimi dovdugu, annemi dovdugu zamanları hatırlıyorum. Ve unutamıyorum 😢
Evde ufacık bir tartışma çıksa gidip ağlıyorum hemen psikolojim bozuluyor eskiden çok kavga ederlerdi sürekli doverdi babam o anları unutamıyorum. Çok küfürbaz birisi seviyor musun derseniz o da kucukken bir şey yasamamis görmemiş diyorum babamdir diyorum. Ama çok mutsuzum bir anda aklıma geliveriyor psikolojimi bozuyor.

Terbiyesiz sitelere girerken yakalamistim eskiden, hadi onları da geçtim erkektir dersiniz tamam küçükken okula gitmemiş bir şey görmemiş tamam. cahil tamam. Çok sıkıntı çekiyoruz maddi anlamda şimdi eskiye göre daha iyi yani şu konuda iyi sadece parayı düşündüğümüz için gerisine vakit kalmıyor. Bana bazen iyi davranıyor filan ama hep aklıma o kötü günler geliyor boşver diyorum o iyi davransin sen uzak dur bunun nedeni de şu eskiden pis pis sarilirdi iki gülsem iki aramız iyi olsa pis pis sariliyordu iyi niyetle veya kotu niyetle şimdi ben ne yapacağım arkadaşlar ben ne yapacağım.
Küçükken yaşadığım şeyleri unutamıyorum?