Maalesef birçok canlılarımız, evcil hayvanlarımız kadar şanslı olmayabiliyor. Benim sizden hem küçük bir ricam var. Sokak hayvanlarımız için, bir canlı bile dahi olsa, ona mama desteğinde bulunabilir misiniz? Ya da ona sevginizi verebilir misiniz? İnanın buna çok ihtiyaçları var. Ben elimden geldiği kadar mama desteğinde hep bulunuyorum. Ve kendi karnım doymuş kadar da çok mutlu oluyorum. :)
Peki sizler sokak hayvanlarımıza mama desteğinde bulunuyor musunuz?
En son hangi canlımıza mama desteğinde bulundun?
Sokak hayvanlarına mama desteğinde bulunuyor musunuz?
Sokak bir gezegen adeta, o hayvanlar da bizim şefkatimizde hak sahibi, o sokak gezegeninin sakinleri... Evet bizim mahallenin insanları hayvanları şükürler olsun çok severler. Suları ayrı, mamaları ayrı bizim mahalleden yana için rahat olsun.🙂
Yaşadığımız apartmanın altında yavru bir kedicik vardı, biz Kuveyt'te yaşıyoruz ve bu yüzden yılın bu zamanlarında hava sıcaklığı teni kavuracak düzeyde yüksek oluyor. Ona acıdım, daha önce onu bizde görmemiştim, eve çıkıp süt filan aldım içirdim, kedi kana kana içti zavallı. Eve çıkardım hava sıcaklığı yüzündenki bunalımdan serinlesin diye sonra geri saldım. Kediciği duyan bir tanıdığımız, kendisi varsıl sağ olsun yavruyu alıp evinde besliyor şu an 😊
Selamlar 🙂 Sokak hayvanlarına elimizden geldiğince mama desteğinde bulunuyoruz, en son kediler ve köpekler için destekte bulunduk. Arabamızda da hep mama bulunduruyoruz, denk geldikçe bakıyoruz canlara. Bir de lütfen üyelerden rica edelim araçlarında mama, su ve kap bulundursunlar çünkü bu sıcaklarda özellikle hayvanların içecek su bulması çok zor.
Bulunuyorum hayvanları da çok seviyorum ama çok da hassas titiz bir insanım. Bizim sitenin önü kedi köpek dolu site olarak fazlasıyla ilgileniyoruz ama onu yer bunu yer diye kaldırımlar her yer yemek artığı vs ve çok pis görünüyor şu işi daha titiz yapsalar keşke gerçekten midem bulanıyor artık.
Eveeettt:) apartmanımızın can parçası bir tane kömür adında köpeğimiz var, hem mama hem et veriyoruz. Yürüyüşe çıktığımızda hep bizimle gelir sağolsun☺️
Evet kedim var ve evde fazladan mama var. Her dışarı çıktığımda bir poşet alıyorum sokak kedilerine veriyorum.😊
1
0 Yorumla
Gizli Üye
(25-29)
+1 yıl
hergün 5 kilo keri mamasi aliriz bahcemizdekilere sabah aksam veriyoruz annem ise giderken posete mama koyup yolda vere vere gidiyor babam ise aşçı oradaki kedileri yemeklerle doyuruyor onlar sayesinde evimize bereker geldi cok şükür