Sokak hayvanlarına mama yardımı yapıyor musunuz? KS sorumu kaldırıyor diye böyle paylaşıyorum. Birsürücanbesliyormyardmaihtiyacmvar 🥺
AI Persona’ya Sor
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Kadın Emeği
Özel Günler & Hijyen
Cinsel Yaşam
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
8Cevap
Dilencinin her türünden uzak duruyorum.
#RainbowRebelRose
Para istemedik mama istedik sensin dilenci uza
Kaba dilencilerden daha da uzak duruyorum.
@ksSosyal dilenci alert!
Bacına selam söyle got herf
Aaa kendisine mama arıyormuş.
Evde besliyorum bir kaç tane evin önünde falan
Allah razı olsun
Köpeklerin yeri sokak değil!!!
Al evinde besle
Besliyorum zaten canım
Çocuklarınıza sahip çıkın brooo
Yok mama lobisine para kazandırmak istemiyorum
Evet ben ederim
Cidden mi
Yalanım varsa bu KS kapansın
Takip ettim seni
Niye bizi ısırıp parcalasinlar diyemi 🤣
Evet süper olur keşke sizin gibi insanları parçalasa hshahss
O yüzden de isirmasin diye imza toplamaya devam yaşasın hükümet uyutun sokak itlerini 🤣
Uyutun uyutun bunuda uyutun 🤣🤣
Senden başlayalım
Gerek yok ben uyutanlara yardımcı bile olurum gönüllü ücretsiz yardım ederim
Bak sana içerden bilgi vercem sizin gibi öldürme takıntısıyla yaşayan insanları öldürücez hayvan severler olarak dünyadan pislik kaybolur rahat rahat gezeriz katil ruhlular sizi!!
Bu katillik değildir insanlığa faydalı yararli işlerdir bu yüzden alinan uyutulma kararlarını saygıyla sevgiyle tebrik ediyorum sonuna kadar destekliyorum
Sizinle aynı havayı solumaktan utanç duyuyorum gün gelir bizi bile öldürmek istersiniz. Tehlike saçıyosunuz..
Yok istemem cidden seni oldurmek ama senin gibilerin uzulmemesi için ben olsam çin hükümeti ile anlasirim bir gemi alip gelsinler toplayıp götürsünler hem ulkeye gelir kaynağı olur o sokaktan toplananin geliriyle barinakta üç bes taneye bakılır
Çin'e gönderelim yesinler dimi? Onları da Allah yarattı allah dan başka kimse alamaz canlarını. Çocuklar sokakta tekme atıyo taş atıyo napsın köpekler saldırmayıp? Sana tekme atsalar sende saldırırsın empati kurun biraz bu kadar katil ruhlu vicdansız olmayın.
Ben ulkeye gelir olsun diye seettim
Ülkedeki geliri tayyp baba oğluna gemi yaptırmak için bitirdi knk hahsjshd bizde öyle et bile yiyemeyelim vergilerimizi suriyelilere veriyo dkdkdkdhd
O kadar vergi suriyelilere gidiyo sek dkdkdk bence buna da sesiniz çıkmalı hakkınızı yiyo tayyp babanız zjsdhud
Adam ülkeyi ayakta skti siz uyuyun hala hey yavrumm
Olsun ülkenin bekası 🤣🤣sogan ekmek yeriz 🤣🤣ulke elden gidiyeeehhh 🤣🤣
Hahsjshd yakında soğan ekmeği de bulamıcaz adamın umrunda değiliz milletini düşünse herkesde para var olmasa neden alışveriş yapsınlar diyo sen düşün artık h3hwhshs
O yüzden milletini düşünmüyor bizi zengin sanıyo hahshshsh
Zenginiz yani canim benim komşum vardi yardim alıyordu yardimini kesmişler gittik konusam becerisi yok diye adam asgari ücret alıyor ekranda 27bin gözüküyor dedim aldığının brutleri toplami bu vergi kesilsin net elime geçenleri söyle dedim biz onu bilemeyiz devlette böyle görünüyor diyor yani o garibanin aldığı öyle ise 40 50 alanları sen düşün 🤣🤣 ben sabahtan beri sana ironi yaptım anlamadın ya ilk basta seni uyuyalim pamuk prenses 🤣
Ne ironisi yaptın, kocum, pamuk Prenses ne ayrıca ya iticiii hzhshs
Pardon ya panter emel abla demeliydim ahahah bak beni de sevdigin belli koçum dediğine göre hayvan seversin
Hayvan düşmanlarını sevmiyorum ya almıyım hshshshs
He he hayvan dusmani biz oldum sen hayvan sever olarak bayramda pirzolayi kebabi kavurmalari gomeceksin 🤣🤣
Valla ben hiç bir kurban da et ağzıma sürmedim annem evde haşlarken bile dışarı çıkıyorum. Et sevmem ben pişen yerde de duramam kokusundan
Boşuna nefes aliyon ya etsiz hayat olur mu
Yiyemiyorum hocam maalesef elimi sürüp doğrayamam bile ıyyyy
Aboooo kiz sen nasil evlenecen
Evlenmek istemiyorum ya sonra boşanmak isterim öldürür beni felan shshshsj ölmek istemiyorum
Ahahahah kimse seni öldüremez
Bu kanıya nerden vardın shshz
Senin dusuncelerinden şiddete karşısın ama kuyruğuna da basilinca en tehlikeli gangstere donusecek potansiyelin varr 🤣🌹
Sesli aramaya müsait misin senle kavga edesim var sinir oldum sana zhshdjdjd
Ahahah yok kalsin işte bunu kast ettim ya hiç tanimadihin benimle bu kadar ugrasan evlenince sana azıcık karşı gelirse dirdirin ile adama kalp krizi gecirirsin
O yüzden seni kimse öldüremez
Takip ettim djdjdj
Kendimi Şu an karsinda sandalyede oturan mahkum gibi hissettim elim bagli senin elinde catali sağıma soluma batiran gangster
mesaj bak hahhss
Evet ediyorum
Allah razı olsun
Cümlemizden
Kuru mama alıyorm
Tamam yardımcı olurum sana
Çık gizliden takip ediyim
Bazen