Arkadaş onlarında canı var hor görmeyin bir kap su bir karton kutu biraz mama 5 tl kilosu bir el atın be !
Cevabın nedir?
Diğer konusunda 1,2b cevap paylaştı. Bugün bir olay yaşadım kısaca şöyle anlatıyım bir kedi vardı üşüyodur hava soğuk dedim kışlık tüyleri çıkıyormuş bu tesadüfmü? kış gelince kışlık tüy çıkıyor yanımda bir bayan vardı gitti marketten dilim salam aldı açtır bu diye dedim ALLAH eğer üşümesin diye eğer kışın tüy çıkartıyosa rıskınıda veriyodur bu hayvanın diye 5dk geçti aradan bir araba geldi kadının biri bagajı açtı bir poşet mama bıraktı gitti bizde salam vermiştik aramızdaki insanlardan bazılarının görevi bu bence hayvanları beslemek ve bu görevi bu hayvan sevgisini bu duyguyu veren şüphesiz ALLAH.
00 Yorumla
En İyi Cevaplar
+1 yılİyi güzel hoşta sokak hayvanları için bir kaba mama koysam içine bir saatte en az 55 kişi tükürür, balgam atar, en iyi sigara izmariti atarlar. Burası Türkiye, ne yapsan boş, karton kutu koyarsan da sobaya yakacak için çalarlar.
31 Yorumla- +1 yıl
Haklısın en kötü görüntü hangisi hayvan ortaya çıkıyor işte
Oturduğum yer ıssız araziydi. Abartısız 30-40 kopek vardı. Gunumun 1 saatini hepsini doyurmakla geçiriyordum. Bir gün sabah 6 civarı bir ses duydum camdan baktığım da bir kopeğin ezildiğini gordum. Pijamalarımla aşağı indim bir de baktım ki 3 gün önce doğum yapan kopekti. Yavrularına yemek bulmuş sokağın karşısına geçerken araba çarpmış. Yaşamıyordu. Aldım onu ve gomdum. Ondan sonra yavrularını bahçemize aldım 3 ay baktım. Hayvanlardan güzel varlık mı var. İnsanlardan daha değer veririm güzelim varlıklara.
44 Yorumla- +1 yıl
Sen ne iyi birisin
- +1 yıl
Yardım etmeye çalışıyorum elimden geldiğince bagajda hep bulunur mama gördüğüm yere bırakırım biz de yardım etmezsek ne yapacaklar.
+1 yılKeşke herkes bu konuda bilinç sahibi olsa keşke
00 Yorumla
AI Persona’ya Sor
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
68
Cevap
60Cevap
Diğer konusunda 4,2b cevap paylaştı. Ben temizmamadan soyledigim siparislerde kilosu 4tlye geliyor valla sokaktaki kedicikler de bayram ediyor nolcak 4tl insan hergun baska seylere harciyor ki gunluk bir kilo mama falan da vermiyorum zaten. Kizim icin premium mama kulkaniyoruz ama bazen onun gunluk yemedigi kalani falan aliyor onlari da bayat olmasin atilmasin vs diye yine disaridakiler veriyorum yani bir kfc yesek kemiklerini tasiyip yine veriyoruz yani nolcak herkes evinde tavuk yapiyor tavugun bizim yiyemedigimiz kotu kisimlari oluyor azicik kizartip veriyorum onlari da yani illa ki mama almak da degil olay.
00 YorumlaSokaklarda pek kedi yok, bir evin bahcesinde koloni halinde yasiyorlar, evin sahibi bakiyor onlara galiba. Aralarinda bir tane kopek var da cok hircin bahceye yaklasinca hirliyor hemen. Onun disinda bolca kopek mevcut, hepsi ac, en onemlisi sevgiye ac ama kimse vermiyor. Elimden geldigince mama, su veriyorum. Ama daha fazlasi sevgi veriyorum. Herkes onlari kovalarken ben tum yaralarina ragmen seviyorum. Kiyamam ki. Herkes sevme mikrop kaparsin diyor ama olsun. Onlari oldugu gibi seviyorum, tipki onlarinda beni oldugum gibi sevdigi gibi..
*cok gibi kullandim. :D00 YorumlaEvet ediyorum geçen kış bir kedi yağmurdan çok ıslanmış usumuş bende şemsiyenin altında eve götürdüm sobanın önunönüne koydum havluyla kuruladim karnını doyirdum sonra mecburen yağmur bitince dışarı çıkardım 1 sene besledim sonra kedi m hamileydi komsumuzun birisi kedilerden nefret ederdi benim kömürluge girer diye kediyi yok etti napti bilmiyorum artik
10 YorumlaElimden gelenin fazlasını yaparak hemde. Sitenin her yerinde okulun etrafında bile benden dolayı kedi köpek dolu. Hele ki karlı soğuk havalar onların yardıma en çok ihtiyaç duydukları zamanlar. Onlarda bu dünyada yaşıyor görmezlikten gelmek büyük vicdansızlık olur. Kimse sevmek zorunda değil ama bakıma muhtaç olduklarını unutmamak gerekir. Ağzı var dili yok lafı onlar için olsa gerek. Hayvanlara olan sevgim insanlara olandan daha fazla :)
01 Yorumla- +1 yıl
Tebrik ederim :)
Ediyorum. Hayvanlarla anlaşamazdım, hem korkar hem de sevmezdim. Sadece işkence görülmesine karşı çıkardım. Ama 1 sene içinde çok şey değişti, şu an 5 tane kedim var, biri hamile, yakında sayı yükselecek gibi duruyor :) "Anne olunca anlarsınız" lafı, hayvan sahibi olunca anlarsınız'a dönüştü benim için :)
07 Yorumla- +1 yıl
Ooooo yavrularına bakamazsan eğer yani fazla gelirse sahiplendirelim buradan
- +1 yıl
Ben teşekkür ederim onların meleği olduğunuz için yavruları sahiplendirirsek daha güzel olacak :)
- +1 yıl
hamile olan istediği yere doğuruyor ona bişey yapamıyorsun diğerlerinide eski yere gitmeyi engellersen alışırlar çamaşır suyu falan döküp temizlersen daha etkili olur
- +1 yıl
Alışırlar merak etme :)
Ama burası Türkiye
Bayramda köpeğin ağzına torpil koyanlar mı dersin tavuğa tecavüz eden mi?
Senin gibi duyarlı insanlara ihtiyacımız var...33 Yorumla- +1 yıl
Küfür etmeyecem :)
- +1 yıl
çokkk
Görseydim onlari severdim insan irkindan cok sevgi ve sefkat hak ediyorlar ancak hic rastlamadim sayin sherlock62.
11 Yorumla- +1 yıl
Bir yerlere mama bırakıyoruz zaten gelip bulup yiyorlar iki ayaklı hayvan geliyor bir tekme atıyor neymiş ayak bastığı yermiş duvar dibinden yürüme sende 10 santim köşeye bas
+1 yılSokak Hayvanlarına Fazlasıyla Ediyoruz. Görmüyormusun? Kamuya Zarar Verirler Ertesi Gün Kamu mallarını kullanırlar. bide haklılardır. sizin bahsettiğiniz hayvan görünümlü insanlar ise onlara ediyoruz tabi onlar insan görünümlü hayvanlardan kat kat daha iyiler.
00 YorumlaEskiden 2-3 günde bir birakirdim yemek su. Ama kar yağmaya başladığından beri nerdeyse günde 2 kez bırakıyorum. Sabah kopegimin mamasindan, akşam da kalan yemeklerden veriyorum. gunde 10 dkmi bile almiyor! Ben unutmam annem hatırlatır. Bunu yapmadan asla rahat uyuyamam.. azcık vicdan görmezden gelmeyin onlarda bizim gibi susuyor acikiyor Üşüyor.. !
10 Yorumlamigrosta kampanya var. köpek maması 1,75 e kedi mamasıda 50 kuruşa geliyor. durakta iş yerimde evimin önünde beslediğim hayvanlar var. beni görünce koşup geliyor yavrularım :). lokantalardan falan artıkları toplayıp veriyorum. masrafsız bir iş bence. dediğim gibi migrosta kampanya var
20 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılSokaktaki kedileri evime aldım 6 tane yaklaşık 3 4 yıldır bakıyorum temizlik veteriner vb yemek falan hatta biri şu an yatağımda uyuyor 😊
serceler alıştı hergün gelirler ekmek veririm
Zor bişey değil ki yemediginiz yemekleri çöpe atmak yerine onlara verin bir kap suyla biraz yemek vermek zor olmasa gerek onlarında canı var ve çaresizler..10 Yorumla
+1 yılHayvanlar nankör değildir onlar sevimli tatlı kuzucuklardır gözümde.
https://i.hizliresim.com/jv8nZW.jpg11 Yorumla- +1 yıl
Çok güzel :)
Bazen hayvanlar ac kaldiklari ve onlardan korkuldugu, hem de saldirildigi icin insanlara agresif tavirlar gosterebiliyorlar. Insanda korkuyor tabii ama yardim etmese bile saldirmamali hayvanlara. En azindan bir 75 kr'a gidip pogaca simit alsan bir kedinin, kopegin onune yakinina koysan yeter :) Ben elimden geldigince yardim etmeye calisiyorum sahsen.
00 Yorumla
+1 yılHocam şu an arada bir yaptigim seyden bahsediyosun
12 Yorumla- +1 yıl
Bravo
- +1 yıl
Eyv hocam sagol
Ben bizim sokaktaki köpeklerin hepsini hergün besliyorum beni sahipleri olarak göruyolar onları kendi köpeğimden ayırmıyorum
11 Yorumla- +1 yıl
Evinde bir canlı besleyen daha iyi anlıyor bunu
- 30 Yorumla
Yardım kesinlikle önemli... Kedilere süt koyuyorum arada.
https://i.hizliresim.com/ayLbMg.jpg
Atlar da önemli ama:)10 Yorumla
+1 yıl[url=hizliresim.com/.../url]
[url=hizliresim.com/.../url]
onlarıda bolca yapıyoruz çok şükür , vicdanımızı elimizden almasın Rabbim00 YorumlaNe yapabilirsem elimden gelen neyse yapıyorum bence sokak hayvanlarına yardımın yanında yaşlı insanları ziyaretler de edilmeli fakat şimdi ki gençler yaşlılar çekilmez diye kaçıyorlar ilginç.
01 Yorumla- +1 yıl
Güzel bir düşünce
Sokaktaki kediciklere kuru mama veriyorum.
Geçen akşam, hamile bir minnak, kuru mama kutusunu görünce,
koşa koşa yanıma geldi, önüne mamayı döktüm, o da iştahla yedi.
Bu duygu, insanın içini ısıtıyor gerçekten. :)00 Yorumlaköpekler için çorbalık tavuk kediler için kanat ucu ve 5 tl açıktan kuru mama alıyorum kuşlar için çatıya yem koyuyorum ve bu hayvanları topladığım için nefret dolu bakışlara maruz kalıyorum
01 Yorumla- +1 yıl
o hepimizin sorunu yaptıkların çok güzel şeyler
kesinlikle katılıyorum, özellikle de şu soğuk günlerde kedi, köpek, kuşlar için mutlaka bir şeyler yapmak gerekiyor. ben şahsen elimden geleni yapmaya çalışıyorum.
02 Yorumla- +1 yıl
Tebrik ederim
Annem eve et tavuk almıyo benim yüzümden öyle ekmek falan değil salam sucuk tavuk ne varsa hepsini toplayıp kapının önüne koyarım ki koymakta gerek havalar soğuk birazcık insaflı olmalıyız
10 YorumlaBen hayvan severleri anlamıyorum. Köpeye insan muamelesi yapılmamalı., bazıları fazla abartıyor. Köpek insanların artıgını yemeli, ve önce insan! İnsanlıgın köpek kadar deyeri yok. Madenciler geldi aklıma... Cok acı cooook
00 YorumlaYollda bulduğum 1 aylik bir kopegi bundan 1.5 yil once bahceme aldim ve bakmaya başladim ve halla da bakmaya devam ediyorum bu arada penceremin onune gelen kedilere her zaman vericek bir dilim peynirim oluyor su koymaya ihtiyaç duymuyorum cunku buradaki neredeyse her 3 kisiden birisi kapinin onundr su bulunduruyor kisacasi yasadigim yerde sogukta kalan acikan veya susuz kalan hic bir hayvan bulunmamakta ve bundan cok memnunum
10 YorumlaEn son 2 tane sokak köpeğine yardım etmiştim daha doğrusu hergün ediyordum sürekli bizim oralardalar dı bizim de küçük bir lokantamız var her akşam gidip yemek verirdim dükkanın karşısından ayrılmazlardı sonra belediye aldı götürdü :)
00 YorumlaDiğer konusunda 313 cevap paylaştı. Elimden geldigi kadar ediyorum ve insanlar gercekten yardim etmek istiyosa disardaki hayvanlari biraz evinizde bakip sonra guveilir yerlere sahiplendirip onlarinda guzel bir yuvalarinin olmasini saglayabilirsiniz hepsi bu kadar kolay ^^
04 Yorumla- +1 yıl
bravaaa
- +1 yıl
Bir melek daha çok güzel :)
Petshoptan hayvan alıp hayvan katliamına prim vercegine sokaktan al yavru bir kedi bak besle büyüt.. bir de sevimli oluyo ki şerefsizler.. evine alamiyosan bir karton kutu koy kapının önüne.. içine girip yatsinlar.. hacca gitsem bu kadar huzurlu olmam valla ne yalan sölim..
00 YorumlaTabiki ediyorum. Onlarda bir can taşıyo mahalledeki köpeğin altına karton koydum bugün mesela bu zamana kadar 7 8 köpeğimiz olmuştur şu an iki tane bide kuş var:) hayvanları sevmeyen insanlarıda sevemez bence..
10 YorumlaEdiyorum tabiki, kediler için elimden geldiğince barınma alanı yapıyorum bahçeme, yemek ve sularını da hep koyuyorum,1 de sokak köpeğim oldu şimdi, yavru köpeğimin kulübesini paylaşıyorlar, köpeğime nasıl bakıyorsam ona da öyle bakıyorum :)
00 YorumlaDiğer konusunda 4,2b cevap paylaştı. hep yardım ediyorum. hatta öğle yemeğimin yarısını kediler yiyor l*n :) sonra gel seveyim diyorum yanaşmıyorlar. kediler bir tuhaf. bizim gibi sıyırmışlar.
00 YorumlaBisey sorcam sokakta AC susuz gezen insanlari neden hic düşünmüyorsunuz tamam ben hayvanlara kötü davranmam severim ama bu kadar da olmaz kardeşim sen hayvan mamasina verdiğin parayi toplasan kaç çocuğun karni doyar
Haberin var mi?06 Yorumla- +1 yıl
Güzel arkadaşım hayvanı seven insanı zaten sever sen benim onlarada yardım etmediğimi nereden biliyorsun veya buradaki insanların. hayvanlara karşı ayrı bir şey var onu belirtmeye çalıştım. Mümkünse sende insanlarla ilgili bir konu aç bizde sana destek verelim.
- +1 yıl
Özelden sana adres ve telefonumu vereyim bir saatini ayır gel gör neler yapıyorum pişman olacağın cümleler kurma üzülürsün yaptığım şeyleri görünce. Yani mutluda olabilirsin varmış böyleleride diye :)
- +1 yıl
Sağol tatlım
- +1 yıl
İnsanlar hayvanlardan yaşamayı daha çok mu hakediyor? Şahsen bir insana yardım edeceğime hayvana yardım ederim. En azından bu durumda olmalarının nedenlerinin yaptıklarından veya yapmadıklarından olmadığını biliyorum.
- Diğer konusunda 301 cevap paylaştı.
+1 yılSokak hayvanı bulamıyorum bulunduğum yerde. Çöplüklerden kedi arıyorum resmen. Ama ne kedi ne köpek var, toplatmışlar mı anlamadım :/
12 Yorumla- +1 yıl
Eğer istersen bakımlı aşılı kedi 🐱 verebilirim.
- +1 yıl
Neresi bulunduğun yer
+1 yılEvet, tabii ki. Havalar çok soğuk binalara girmelerine izin verin... Evinize alın diyeceğim ama... Ümitsizim o konuda...
01 Yorumla- +1 yıl
Ne guzel dusunceler bunlar
Bizim burada sokak hayvani yok olsa hepsine mama verirdim yanliz yaşasam hepsini beslerdim
10 YorumlaOlmaz bunu buraya degil belediye söyle
Hem ben yardım etme taraftarı degilim
Geçenlerde gezmek için sakarya ya gittim her yer köpek akşam dönerken saldırdı
2 yaşında falan iri bişey kolumu ıssırdı öldürdüm.00 Yorumlaben hayvanlardan korkuyorum ya sadece bikere yagmur olduğu için kapalı bir yerde bekliyordum içinde kimse yoktu gidip süt alıp süt vermiştim korkmasam yardım ederim ama korkuyorum
00 Yorumlabır kısı gorupte soruyu sızden ornek alıp yapmıssa boylesı yardım allah sızden bınlerce kez razı olsun
00 Yorumla- Diğer konusunda 711 cevap paylaştı.
+1 yılBende elimden geleni yaparim ozellikle balikcidan balik parcalari alip yoldan eve gelene kadar balik veriyorum kedilere mutlunoluyorum hem zaten evimde 3 tane de kedi besliyorum
00 Yorumla geçen yağmurda üşüyen bir kedi durakta bankın altında duruyordu, ben oraya gidince hemen geldi yanıma, yavruydu bir de içim acıdı
21 Yorumla- +1 yıl
Yazık
+1 yılevımızın önunde devamlı bır su kabı var ve hergun özenle degıstırıyorum suyunu artan yemekler ekmekler felan oldugu zaman da veriyorum ki hergun oluyor nerdeyse herkesinde yardım etmesini isterim sevap dır ;)
00 Yorumla
+1 yıletmez miyim geçen gün drift yaparken arabasıyla kaldırıma çıkan 2 ayaklı bir sokak hayvanına yolun ne tarafta olduğunu gösterdim.
00 Yorumlaçok ilgili değilim ama göz önünde birşey olsa illaki ediyorum hatta kızıyorum bile kötü şeyler yapanlara ya da yardım etmeyenlere
00 YorumlaHenen hemen her sabah ilgilendiğim bir köpek var. Eve alamadığım için sokaktakileri sevmek ve onları beslemekle idare ediyorum.
00 Yorumla
+1 yılHayvanlardan daha kötü durumda insanlar var hayvan hakları bilmem ne bir taraf yırtacağınıza bir insanlara yardım edelim
10 Yorumla
+1 yılYardım etmiyorum. Daha geçen hafta apartmandaki bir komşumuzun kollarını ve bacaklarını parçalayan bir köpeğe yardım mı edicem?
04 Yorumla- +1 yıl
Ya bu hayvanlar bana neden saldirmiyor anlamiyorum? Ne yapiyorsunuz hayvanlara? Gecenin bir yarisi suru halindeki kopeklerin ortasindan gecip gidiyorum bir taneside hirlamiyor bahcem kopek dolu biraz sevgi vermeyi deneyin eminim karsiligini alirsiniz nefretle bakarsaniz tabi saldirir onlar bizim gibi degil sevilip sevilmedigini hissedebiliyorlar
- +1 yıl
Anlamıyorsun burdaki insanlar çok cahil. Köpekleri kızıştırıp sokaklara atıyolar o yüzden onlara yardım edersem o köpeklerden her şey beklenir. burada da sürüyle köpekler dolaşıyor ama insanlar onlara yardım etmiyor çünkü sonrasında yine mağdur olanın kendileri olucağını biliyorlar. Ve ben o köpeklerden gerçekten korkuyorum.
- +1 yıl
He oyle dersen durum degisir bir kopegi aylarca saldirganligi icin ugrasirsan saldirgan yapip sokaga salarsan tabiki saldirur ona buna cunku onlar oyle yetistirilmis bu hiic gormeyen birine kirmiziyi anlatmak gibi hic sevgi gormemis bir hayvan tabi saldirir ama yinede korkmadigini hissettirirsen dokunmazlar pitbul doberman onuda gectim saldirganlik icin egitilmis kopeklerle bulundum ama hic biri saldirmadi korktugunu hissettirirsen her kopek saldirir
- +1 yıl
Haklısın ama çok yanlış yaklaşmışsın olaya
Tabiki de. Hayvanları sevmeyen insanları nasıl sevebilir ki? Onun isteme gibi bir marifeti yok o yüzden elimizden geleni yapmalıyız
02 Yorumla- +1 yıl
Bence açıklaman çok iyi
+1 yılSadece sokak hayvanlarini sevmek le hayvansever oluunmaz. yeri geldiginde bir hamambocegini bile nazikce alip evin disina cikartmaliyiz. hayvanseverlek budur
00 Yorumla
+1 yılevet özellikle yağmurun olmadığı yaz günlerinde su veya süt koyuyoruz sokak başlarına aralarına onlarda canlı
01 Yorumla- +1 yıl
Çok güzel
+1 yılşu an odanın öbür ucunda kanadı kırık bir güvercin var. Almaz olaydım lanet hayvanı 1 aydır duruyor öyle kaç kere veterinere götürdüm :D
00 Yorumla
+1 yılyasadigim yerde sadece kuslar sokak hayvani onlarada evde kalan ekmek kirintilari veriyoruz
00 YorumlaDiğer konusunda 10,9b cevap paylaştı. Yardımcı olan ve olmaya çalışan herkesi gönülden kutluyorum. İyi ki varsınız...
00 Yorumla
+1 yılGenelde ederim. Seviniyorlar. Sonuçta onlarda canlı :)
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılEtmeye çalışıyorum karton yoğurt kutusu ne koyarsam koyayim içindeki mamayi kenara döküp alan birisi var yakalasam kaynar su dökucem balkondan. Serefsizler
00 Yorumla
+1 yılEsim bahceye su dolduruyo. Kuslara bugday hasliyorum. Gecen gun kopege yemek isittim da verdim. d =)
00 Yorumla
+1 yıltüm hayvanseverleri çok tebrik ediyorum ve hepinizi çok seviyorum.
00 Yorumlasokak hayvanlarından korkuyorum en sevdıgım hayvan muhabbet kusu.
01 Yorumla- +1 yıl
:) yazık korkma
+1 yılEvet. Lütfen arkadaşlar hepiniz elinizden geldiğince edin.
10 Yorumla
+1 yılHer alış veriş yaptığımda muhakkak kedi maması da alıyorum. Mahallenin köpekleri gece evime yürürken yolumu değiştirmeme sebep olsalar da bahçeye su bırakıyorum
00 YorumlaElimden geldigince istee koyuyorum kapiya birseyler basini okusuyorum sevgi veriyorum kndi isimiyapiyim cok yardim edicrm onlara
00 Yorumla- Devamını Gör (68)
Devamını Gör(113)
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
"{0}" için yorum yaz
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem