Selamlar... Ben bu bebeği besledim ama hiç kendini sevdirmedi, mamayı görünce tabi hıhh...

Selamlar... Ben bu bebeği besledim ama hiç kendini sevdirmedi, mamayı görünce tabi hıhh...
Veriyorum bir tane gıcık komşumuz vardı sokak hayvanlarını besliyorum diye kızıyodu sonra annem olaya el attı normalde alerjisi var diye evde kedi beslememe izin vermiyor (kesinlikle alerjisi yok bu arada skcşxj)
Evde beslememe izin vermediği halde benim arkamda durmasına mutlu oldum 😌
Hayvanların tüketmesinde sıkıntı olmayan yemek artıklarını belirli bölgeye koyarız. Bazen de sakatatçılarda hayvan yemeği niyetine tavuğun üzerinde az eti kalan iskeleti satılır, ondan bir kaç kilo alıp haşlayıp yine kaplarına koyarız.
Mamadan çok suya dikkat edilmesi gerekiyor şu sıralar. Bir şekilde bulur sanıyoruz ama bulamıyorlar suyu. Fırsat bulursanız günlük su koyun büyük bir kaba
Evet tabi ki de onlar benim canlarım sokak da köpek kedi gördüğüm zaman direk severim zaten ve mama da veriyorum düzenli olarak zaten sitemizde çok kedi var hatta eski oturduğum yer de de 2 tane köpek vardı peşimden ayrılmazlardı hiç
Mama veremiyorum ama düzenli olarak su ve yemek veriyorum. Ormana ve bahçeme yerleştirdiğim yemek ve su kapları var. Düzenli olarak kontrol ediyorum ve eksik olanları tamamlıyorum.
Cevap
10Cevap
Kesinlikle mama veririm fırsat buldukça. Dışarıda beslediğim kediler var. Senin o güzel kalbini seveyim ya ne iyi yapmışsın güzel kalplim. 🥰
💋🌸🌸
Tipe bak 😸 Yemek yerken sevdiysen sevdirmez tabi ndmdnd
evet, elimden geldiğince mama vermeye çalışıyorum. :) her fırsatta ya mama ya da su mutlaka veririm.
Özellikle veteriner ya da marketten çıktığımda bir kediye denk gelirsem illaki mama alıp vermeye çalışıyorum
Hayır köpeklerin toplatılması lazım sabahları gecleeri bizim birda gece dışarı çıkamıyoruz sürü halindeler
Mama veya yiyecek ne varsa veririm, verilmesini de isterim :)
hayır vermem doğası gereği kendisi avlamayı öğrensin
kendi kendime bana ait hissettiğim 4/5 adet sokak kedisi var.. hergün onları besliyorum mütemadiyen
Ay evet çok güzel bu hüzün mutluluğun tarifi yok bence dünyanın en güzel şeyi
Ben hayvanlardan korkuyorum ama yinede veriyorum Allah'ın verdiği can emanet sahip çıkmak lazım
sokak hayvanları görmüyorum 😅
Et ya da kemik gibi şeyler veriyorum
Evet sürekli besliyoruz.
Sadece mama degil su da veriyoruz efenim
Evet en dikkat ettiğim konulardan biridir.
veriyorum elimden geldiğince
Vermiyorum belki kuşlara
Hayır
Evet, tabi ki
Veririm
Hayır
Hayır
tabiki de.
Svmemm
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?