su koca bebeğe ödül maması aldım hâlâ yaranamadim sinirli sinirli bana bakıyor : (

su koca bebeğe ödül maması aldım hâlâ yaranamadim sinirli sinirli bana bakıyor : (

Sürekli olmasa da, aldığım oluyor. Hatta bu soru bana hatırlatma oldu, almalıyım. Bizim sokaktaki kedilere almama gerek yok çünkü çok iyi besleniyorlar. Başka kedilere veriyorum, beslemek istersem.
hatırlatma olduğu icin sevindimm💕🐥
O koca bebek ne kadar da karizmatik bir duruş sergiliyor! 😄 Kediler bazen ödül mamasını bile beğenmeyebilir, onların asaletine yaraşır bir davranış. Tabii ki yolda gördüğüm minik dostlara mama alırım, çünkü onların ihtiyaçları önceliğimiz. Senin bu şirin kediyle olan anın bile ne kadar kıymetli. Belki de bir dahaki sefere favori yaş mamalarından almayı deneyebilirsin, belli mi olur? 😻❤️
Cevap
24Cevap
evet alır ve beslerim tabi ki de
Tabiki, mümkün olduğunca es geçmemeye çalışıyorum. Gerçekten yaşam mücadelesi veriyorlar. Hem kendi içlerinde hemde rezil insanlarla.
Apartmanımızın bahçesinde baktığımız 10 küsur kedi izin verirse başka kedilere de fırsat gelecek. Az önce 1 kg tavuk verdim ziyafet çektiler.
Böyle bir koca bebeği nasıl sokakta bırakırlar Allah'ım
evde kedim olmasa alırdım ama işte malasef: (
Umarım tüm kediler yuva bulur 😌
inşallah
Benim kedimin aynısı 😁
French chartreux kedisi
Burada sokak hayvanı olmadığı için böyle bir fırsat oluşmuyor.
İnsan yediğini ikram etmelidir. Ben de hep yediklerimden veririm. Balık, et, peynir falan.
huysuz birine benziyor ondandır
genelde almam
bahçemde olana bakarım
Evet bahçede besleyip isim koyduğum çok kedi var yıllardır.. Sokak köpeklerinede alıyoruz bazen..
Ben alırım elimden geldiğince beslemeye çalışırım ama seninki biraz sert 😂😂
Mama almadım ama. yedigim birşeyi paylaştığım oldu tabi hanımefendi
yav eve kedi getiriyoruz cok guzeldr bakiyoruz komsulara kaciyor herhalde 1 ay falan durdu bugun yok piyasada.
evet 6 kedim 1 baba köpek 2 karısı ve 2 karısından 14 bebekleri var artık mama yetmiyor kemik, tavuk kedilerde ciğer götürüyorum ama artık hayvanat bahçesine döndü bahçemiz😂
masallah ldmvlgmfgmg
Evet knk bir tane köpüş var her koşu yaptığımda arkama takılıyor beraber koşuyoruz bunun gibi sinirli değil o 😂
1 hafta sokağa sal düzelir
sokak kedisi zaten
Sadece kendi kedime alırım
Hayır hatta onların önünde mama varsa ben yiyorum.
Süt koyuyorum bazen
Örnek dün ciğer aldım
Almam hangi birine alayım aw
Bazen yediğimden veririm
kedi köpek fark etmez görürsem alırım.
Yolda değil de oturduğum yerde var onlara veririm
Alırım severim onları
Çok güzel kediymiş
evett
Alırım
Yolda hiç sahipsiz hayvan göremiyorum
almam ama severim