Sel insanlara büyük zarar verdiği gibi diğer canlılara da zarar verdi. Yürek sızlatan çok resim var. Ben bir nebze de olsun iç ısıtacak olanları paylaşmak istedim.
Batı Karadeniz selinde kaybettiğimiz hayvanlar olduğu gibi içimizi ısıtan görüntüler de oldu, bakar mısınız masumluğa?
İletişim kuramadık. Olsun. Şimdi daha iyi misin can içim? Haberlerden takipteyim. Dualarım seninle, sizlerle. Allah çok kolaylık versin. Yemek yerken bile gerçekten boğazımdan zor geçiyor lokmalar. Seni takipteyim canım😍😍
Cok teşekkür ederim ilginiz için. Biz iyiyiz çok şükür, amcam yanımda.. Biz de bir ilçe cok zarar gördü ne yazık ki! Onlar icin dualarinızı esirgemeyin. 🤗
Ana Sayfa > Evcil Hayvanlar > Sorular > Batı Karadeniz selinde kaybettiğimiz hayvanlar olduğu gibi içimizi ısıtan görüntüler de oldu, bakar mısınız masumluğa?
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
7Cevap
Agaa Allah yardımcısı olsun hepsinin🥺
Amin aga🥺
Allah yardım etsin tüm canlılara kuzum..
Amin can içim 🙏🥰
😘🌺
Hoşgeldin canım ya 😘
Hos buldum teşekkür ederim 🥰Ara ara girdim siteye aslında 🤗
İletişim kuramadık. Olsun. Şimdi daha iyi misin can içim? Haberlerden takipteyim. Dualarım seninle, sizlerle. Allah çok kolaylık versin. Yemek yerken bile gerçekten boğazımdan zor geçiyor lokmalar. Seni takipteyim canım😍😍
Cok teşekkür ederim ilginiz için. Biz iyiyiz çok şükür, amcam yanımda.. Biz de bir ilçe cok zarar gördü ne yazık ki! Onlar icin dualarinızı esirgemeyin. 🤗
Allah'a şükürler olsun. Dualarım sizlerle. Sevgiler..💛💛🤗🤗
Teşekkürler 🥰🤗
Kıyamam ki ben 👉🏻👈🏻🥺
👉👈🥲
Selden mi kurtulan lar bunlar
Evet minik köpeği gördün mü 🙂
Yaaa yerim onları ben. 😘🤭
Onlar da seni yer😘
😳🙈
En masum onlar halbuki.
Ayyy😂
🌸