Jandarma uzman çavuş Özcan İlhan (Aydın) Jandarma uzman çavuş Gaffar Meyik ( Şanlıufra) Jandarma uzman çavuş Serkan Ölmez ( Mersin) Jandarma uzman çavuş Bayram Doğan ( Tokat) Ve güvenlik korucumuz Cevher Özgün Aziz ruhları şad olsun 😞 Vatan Sağ olsun 🇹🇷
Şırnak Bestler dereler bölgesinde 5 şehit yine yüreğimiz yandı hiç bir zaman son bulmayacak mı yine 5 ailenin ocağına ateş düştü?
İhalara-Sihalara dokunacağız diyenler, kol kola yürüyenler bu askerlerimizin dolaylı yoldan kâtilidir. Seçim yaparken akıllı olmak lazım, soğan bulunur fakat giden canlar geriye dönmez.
Allah’tan rahmet diliyorum. Allah buna sebep olanlara ve dolaylı yoldan destekleyenlere lanet etsin, onları perişan eylesin.
1993 yılında bingolde 33 askerimizin + 3 öğretmenimizin kursuna dizilerek şehit edilmesinin faili Şemdin sakikin kardeşi sırrı sakikin hdp den milletvekili olması ve bu yapıya direk kol kanat geren CHP’liler ne düşünüyor acaba çok merak ediyorum. Siz sanıyor musunuz ki hdp Kürt. hayır Ermeni. Siz sanıyor musunuz ki chp Şu an cumhuriyetçi ve Atatürkçü. Hayır , Ermeni Rum yahudi entelijansiyasilerinin çıkarına çalışan bir örgüt. Tarih okumanizi ve şüpheler duymanızı tavsiye ederim.
Rabbim rahmet eylesin son bulur da şimdi bir sürü şeyler yazmak istiyorum ama tepki almak istemiyorum mekanları cennet olsun ailelerine sabırlar versin
Boşuna gaza gelmeyin. 1984 den beri hep aynı hikayeler. Bitmedi bitmeyecek. Birileri saraylarda yaşayıp millete gaz verecek sonra yine fakirin fukaranın çocuğu ölecek.
Sende haklısın kendince olan hep garibana oluyor ne davalar dönüyor ama şehit olan yine kendi halinde gariban ailenin çocuğu oluyor 😞 benimde en çok buna yüreğim yanıyor sırf o aileler için intikam alınacak diyorum zaten nerede hain varsa Allahından bulsunlar tüm planları bozulur da ellerine fırsat gecemez inşallah 🙏🙏🇹🇷
Ana Sayfa > Gündem > Sorular > Şırnak Bestler dereler bölgesinde 5 şehit yine yüreğimiz yandı hiç bir zaman son bulmayacak mı yine 5 ailenin ocağına ateş düştü?