Sen park simsarlığı yaparken ben gazinoları haraca bağlıyordum.
Benzemez miyiz?
Senin çocukların ile benim çocuklarımın kaderi de aynı, aynı
hastalıklardan kırılırlar, aynı hastalıklardan sakat kalırlar, aynı
asla benzemiyoruz! bir karadenizli olarak bundan gurur duyuyorum ve asla onlara benzemedik benzemiycez. asla! çekilen dertler aynı veya benzer olsada öneml, olan bunlar kaşısında takınılan tavırdır. bizi bir başkasıyla aynı veya farklı yapanda. ve bz hiçbi zaman onlarla aynı olmadk. onlar askerimizi vurup bizi bölmeye çalışıyolar çünkü. hepsindende nefret ediyorum. ırkçı demeyin hepsi aynı zihniyet içinde yetiştikleri hepsi aynı kafadan oluyo çünkü!!
Karadeniz kızı helal olsun sana :)
Öncelikle bi ssssiktir git. Hepsi aynıymış. Benim eşim giresunlu ben şırnaklıyım. Ve söylediğinin aksine tüm kürtler aynı değildir. Evet doğu tarafı dağlık alan çok olduğu için terör olayları çok fazla. Evde annesiyle tartışan babasıyla tartışan bi anlık sinirle dağa çıkıyo cahilliğinden dolayı. Evet asker polis vuran da var. Ama sen buraya gelip boş boş tüm kürtler aynı diyemezsin. Bu arada. Dağdakilerin hepsi kürt değil bunu öğren de gel. İçlerinde alman, türk, kürt, ve ruslar da var. Ülke sizin gibi ırkçı geri kafalı insanlar yüzünden bölünüyo. Sorsan kürtler bölücüdür dersiniz. Ama net bi şekilde belli oluyor ki bölücü, sizin gibi ırkçı olan , pis, mide bulandıran insanlardır
"Doğu Karadeniz'de Lazistan kurulucak." diyen laz görmedim, duymadım, bilmiyorum ben..
Bilene kadar da asla laz ve kürt aynıdır demem, diyemem.
yok gerçekten benzemıyoruz lazlar iki yüzlüdür kürdün yanında solcu türkün yanında ülkücüdür kürtler kürtler dili dini kültürü için mucadele eder lazlar eroin için üçkagıt için kumar için içki için yavşaklık için yalakalık için mucadele eder hiç benzemıyoruz gercekten kürtler anadolunun sert ama mert ırkıdır lazlar ise fıkralara konu olan saf cahil tınlanmayan temel ve dursun ırkıdır...
ahahaaa :D zorunuza gidiyo demi herkesin bizi sevmesi sizi aşağılaması zorunuza gidiyo ama napalım szi sizden başka kimse sevmez sizin neolduğunuzu herkes biliyor siz fıkrararla anarsınız ama biz bir ayaklandıkmı topunuz kalmaz meydanda rizede trabzonda sesiniz çıkamaz çıkmaz çünkü sesinizi kökünden keserler siz kalabalıkken mertlik yaparsınız tek olduğunuzda fare gibi kaçacak delik ararsınız o yüzden boş konuşma aşağılık ve namussuz bir sürü olduğunuzu bilen herkes bilir bunu kabullenin ve oturun :D
Cevap
4Cevap
Ben lazları severim türk gibiler zaten hiç kürtle kıyaslamam ki
Benzemiyoruz aslında.
Çok anlamlı ve çok güzel
asla benzemiyorsunuz nankör değilsiniz
Bildiğim bir mektup, bir başka oluyoruz :)
Helal olsun nutkum tutuldu valla <3
Bilirim bu mektubu anlayabilene.
iyiymişşşş :)
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
En İyi Cevaplar