Evcil Hayvanlar Bir köpeğiniz olmasını isteseydiniz bu hangi cins olurdu? buketonn Takip Et Xper 3 Yaş: 28 Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 02 Yapay Zekaya Sor Köpek sahiplenecek veya alacak olsaydınız bu hangi cins köpek olurdu? Buldog Sibirya Kurdu Pomeranian Kangal Diğer Yaşını ve cinsiyetini belirt, oyunu kullan: Yaşın 18 - 24 25 - 29 30 - 35 36 - 45 46+ Lütfen yaşını seç Bir köpeğiniz olmasını isteseydiniz bu hangi cins olurdu? Cevapla Beğen Paylaş Takip Et 2 kişi beğendi
__Agapi__ Takip Et Bilge Yaş: 36 , eic 97% +1 yıl Merhaba,Önceki baktığım alman kurduydu çok iyi bir köpekti. Yeniden bir köpeğim olmasını isteseydim bu ya Alman kurdu ya da Sibirya kurdu (Haski) olurdu. 0 0 Yorumla
bakokunediyor Takip Et Xper 5 Yaş: 27 , eic 69% +1 yıl Ben hiç bakmam, yavrulandırılan aç bırakılan şerefsizliktir 1 0 Yorumla
The_Freakk Takip Et Xper 5 Yaş: 45 , eic 97% +1 yıl Bir labrador-husky kırması çok eğlenceli olacaktır. 0 0 Yorumla
çikolataçikilop Takip Et Guru Yaş: 29 , eic 99% +1 yıl fark etmez sokakta bulup sahiplenmek istiyorumama en sevimli gelenler goldenlar 0 0 Yorumla
tatlimsibirkizcagiz Takip Et Yoda Yaş: 28 , eic 99% +1 yıl Golden retriver, pomeriandan birisi olabilir. İlerde düşünüyorum 0 0 Yorumla
Bushman Takip Et Xper 7 Yaş: 45 , eic 100% +1 yıl İki köpeğim var ve gençliğimde hayalini kurduğum cinsler👍 0 0 Yorumla
Kenan_sert Takip Et Xper 5 Yaş: 38 +1 yıl labrador yavrusunu görünce dibiniz düşüyor ama adını anmıyorsunuz tüh size :) fakirler 1 0 Yorumla
karıncabatuş Takip Et Xper 3 Yaş: 95 +1 yıl bim köpek hav hav yerine çok daha sessiz qwe qwe sesini çıkarıyor 0 0 Yorumla
TIGERC Takip Et Xper 3 Yaş: 27 +1 yıl Tabikide belçika kurdu tek geçerim belçika kurdu bam başka birşey bildiğin konuşuyor senle 0 0 Yorumla
KulîlkaBîharê Takip Et Xper 4 Yaş: 25 , eic 50% +1 yıl bir kangalım vardı zaten ama hastalandı 0 0 Yorumla
aerolite Takip Et Master Yaş: 57 , eic 31% +1 yıl Evcil Hayvanlar konusunda 523 cevap paylaştı. Dogo arjantin... 0 0 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
10Cevap
Merhaba,
Önceki baktığım alman kurduydu çok iyi bir köpekti. Yeniden bir köpeğim olmasını isteseydim bu ya Alman kurdu ya da Sibirya kurdu (Haski) olurdu.
Ben hiç bakmam, yavrulandırılan aç bırakılan şerefsizliktir
Bir labrador-husky kırması çok eğlenceli olacaktır.
fark etmez sokakta bulup sahiplenmek istiyorum
ama en sevimli gelenler goldenlar
Golden retriver, pomeriandan birisi olabilir. İlerde düşünüyorum
İki köpeğim var ve gençliğimde hayalini kurduğum cinsler👍
labrador yavrusunu görünce dibiniz düşüyor ama adını anmıyorsunuz tüh size :) fakirler
bim köpek hav hav yerine çok daha sessiz qwe qwe sesini çıkarıyor
Tabikide belçika kurdu tek geçerim belçika kurdu bam başka birşey bildiğin konuşuyor senle
şu hayvan ırkı ayrımını yapanlar hayvan seviyorm demesin
bir kangalım vardı zaten ama hastalandı
Hepsiii 🤗✨
golden olurdu ama sibirya kurtları da çok tatlı.
Tabiki de kangal boşuna SİVASLI değiliz
Pitbull olsun😀
Samoyed
Dogo arjantin...
Golden
Kesinlikle samoyed çok tatlılarrrrr 😍
toy poodle
Pitbull
pitbull
Sibirya kurdu