Evcil Hayvanlar Bir köpek alacak olsanız, hangi cins alordınız? xpetx Takip Et Xper 6 Yaş: 31 Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 00 Yapay Zekaya Sor Soru açık, şahsen ben Pug alırdım neden mi? Çok tatlılaaaaaar 😍 Annem evde temizlik yaparken ben 😂 İftar sofrasında ezan okunmasını beklerken ben 😂 Sene sonu karneyi getiren erkek kardeş 😂 Annemin her dediğini yiyince ben 😂 Yaşını ve cinsiyetini belirt, oyunu kullan: Yaşın 18 - 24 25 - 29 30 - 35 36 - 45 46+ Lütfen yaşını seç Bir köpek alacak olsanız, hangi cins alordınız? Cevapla Beğen Paylaş Takip Et
mahnısısükutunda Takip Et Xper 4 Yaş: 30 , eic 46% +1 yıl Ay ben bunlara Taci diyorum bunları oyy aşkım diye sevemem her an içinde elli yaşında adam varmış hissi veriyor çocukluğumuzda bilinç altımıza girmiş 😂 0 4 Yorumla xpetx +1 yıl Taci bunlar değil amaaa 😂 american bulldog taci Yorumla mahnısısükutunda +1 yıl Ha o zaman al çok tatlılar yaa 😂😂 Yorumla xpetx +1 yıl Pardon normal bulldog adı 😂 Yorumla mahnısısükutunda +1 yıl Bunlar da biraz depresyonda gibi mutlu edin emi yavruları 😂 Yorumla
Özooben Takip Et Xper 6 Yaş: 29 , eic 40% +1 yıl Şu bir tane köpek var siyah-beyazlılar biraz büyükler gözleri renkli mavi oluyor genelde onlara bayılıyorum ya 0 4 Yorumla xpetx +1 yıl Husky? Yorumla Özooben +1 yıl Evet şimdi baktım o sayende Adını da öğrendim çok güzel ama ya Yorumla xpetx +1 yıl Ahahaha rica ederim onların koca kafalıları var onlar daha tatlı 😂 Yorumla Özooben +1 yıl Böyle sert Duranlar güzel duruyor öyle sosyete köpeği değiller yani köpekl dedn mi Şah şahlı olacak 😊 Yorumla
hakansalihoglu88 Takip Et Guru Yaş: 38 +1 yıl ben büyük köpek seviyorum bu yüzden yavru anadolu çoban köpeği veya sivas kangalı alırdım 0 0 Yorumla
mlm90 Takip Et Guru Yaş: 35 , eic 47% +1 yıl danua ve xl bully sahibiyim şu an sadece görüntüsüne bakarak köpek alınması taraftarı değilim 0 0 Yorumla
Aᴢʀᴀᴀ Takip Et Xper 6 Yaş: 28 , eic 35% +1 yıl Ya bu pug lar gercktn çok tatlılar ya ama rotweiler begeniyorum birde dogo. 1 0 Yorumla
Kupakızı_8 Takip Et Xper 5 Yaş: 33 , eic 61% +1 yıl Satin almak yerine bakima muhtac olan herhangi bir kopei sahiplenmeyi isterdim 1 0 Yorumla
Muallime__ Takip Et FenomenMaster Yaş: 30 +1 yıl Evcil Hayvanlar konusunda 5,8b cevap paylaştı. Töbe estağfirullah çok çirkin yahu 0 1 Yorumla xpetx +1 yıl Teşekkür ederiz, o sizin çirkinliğiniz 😂 Yorumla
onlyguest Takip Et Xper 3 Yaş: 30 , eic 33% +1 yıl Pug alırdım adını da Rıfkı koyardım😇 0 2 Yorumla xpetx +1 yıl Adanalının Ankaralı versiyonu 😀 Yorumla onlyguest +1 yıl Ahhahaha Yorumla
Gizli Üye (25-29) +1 yıl Xpetx cinsi 1 13 Yorumla xpetx +1 yıl S. ktir et onu şimdi gel pub g atalım sjsjsj Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Dur fake hesabımı veriyim biraz çıldırtıcam seni Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Adına bakşm Yorumla Cevap sahibi +1 yıl RavzanurYETKN Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Ekle Yorumla xpetx +1 yıl Ekliyorum dur açılsın bir güncelleme gelmiş 😂 Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Ne güncellemeymiş ya s3 mini falan mı kullanıyorsun Yorumla xpetx +1 yıl İphone 7 Yorumla xpetx +1 yıl Oyuncu bulunamadı Yorumla xpetx +1 yıl Sen ekle iloveyou Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Ekledim cahil Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Güzel bir kız var profilde Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Kapalı Yorumla
xdmyraxd Takip Et Bilge Yaş: 26 +1 yıl Kaniş olsun isterdim 0 2 Yorumla xpetx +1 yıl Kaniiiiiiiiiiiiiiiiiiş 😂 Yorumla xdmyraxd +1 yıl 😂 😂 xd Yorumla
Pempom Takip Et Guru Yaş: 30 +1 yıl Evcil Hayvanlar konusunda 1,4b cevap paylaştı. Alman kurdu 0 0 Yorumla
En İyi Cevaplar