Evcil Hayvanlar Köpeğinizin olmasını ister miydiniz? ćalvinkle1n Takip Et Xper 7 Yaş: 23 Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 22 Yapay Zekaya Sor 12 Ağustos 2022 cuma Güncellemeler+1 yıl Hayırlı cumalar Köpeğinizin olmasını ister miydiniz? Cevapla Beğen Paylaş Takip Et 4 kişi beğendi
u Barış_LonelyForever Takip Et Efsane Yaş: 26 , eic 100% +1 yıl Evcil Hayvanlar konusunda 10,4b cevap paylaştı. Evet isterdim 1 0 Yorumla
Blondesmann Takip Et Master Yaş: 27 , eic 98% +1 yıl İsterdim 😻 şöyle bi Golden cinsim olsa dünyalara bedel… 1 0 Yorumla
Tefooooo76 Takip Et Xper 6 Yaş: 27 , eic 100% +1 yıl Evet hatta sahiplenmeyi düşünüyorum yakın zamanda.. 1 0 Yorumla
Kâl-Ell Takip Et Master Yaş: 29 +1 yıl Evde iyi olmuyor ama bahçeli bir yerde iyi olur yanında koruma gibi geziyor eğer çok alisirsa 1 0 Yorumla
KayseriliBiri Takip Et Xper 4 Yaş: 37 , eic 100% +1 yıl İsterdim ama bahçesi olan bi evim yok. Bu arada fotodaki tatlı şey çok yakışıklıymış...😊 0 1 Yorumla ćalvinkle1n +1 yıl Aynen bencede Yorumla
OFFFFFFFG Takip Et Xper 6 Yaş: 22 , eic 100% +1 yıl Oysss isterdim ama bakamamm 1 1 Yorumla culturebeyfendi +1 yıl Hav hav Yorumla
Eziremsem Takip Et Master Yaş: 57 +1 yıl Evcil Hayvanlar konusunda 332 cevap paylaştı. Isterdim 1 0 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
9Cevap
Evet isterdim
İsterdim 😻 şöyle bi Golden cinsim olsa dünyalara bedel…
Evet hatta sahiplenmeyi düşünüyorum yakın zamanda..
Evde iyi olmuyor ama bahçeli bir yerde iyi olur yanında koruma gibi geziyor eğer çok alisirsa
İsterdim ama bahçesi olan bi evim yok. Bu arada fotodaki tatlı şey çok yakışıklıymış...😊
Aynen bencede
Oysss isterdim ama bakamamm
Hav hav
İstemem
Hayırrrr
Isterdim
Hayır.