Birlikte afrika ya gidelim mi? Safari parklarında çalışalım. 2 ay deneyelim. Bakalım nasıl mış? Beğenmezsek çıkar gezeriz, başka şeylere bakarım. Güney afrika güzeldir
Çok teşekkürler hayat devam ediyor elbette toparlandık bı şekilde, çok şükür ölmedim ya da bı uzvumu kaybetmedim. Yeni bı yaşam beni bekliyor artık napalım ☺️
Ya çok üzücü bi durum.. umarım, İnşaAllah artık böyle felâketler yaşamayız ztn yaşarsak bu kalan binalar da güvenilir diğil 😀 kaldırmaz yanii çok teşekkür ederim bu arada 🖤🌸
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
18Cevap
Evet çok isterdim özellikle de rakunum olsun sjsjsjs
https://www.youtube.com/embed/FTcjzaqL0pEBen yerim bunu ama çok tatlış 🤭😂😂😂
:D :D :D
Şu an göçebe hayata sahip olduğum için olmaz, üni biter bitmez bir golden çekerim yanıma. :D
Uww erkek yaa 😂
Tişikkirlir, sen? :D
Ben balık besliyodum dha önce artık beslemiyorum olursa birlikte golden beslerizz usjsjsj
Rica ederim
Ben de yıllarca akvaryumlar yaptım özene özene ama ona da göçebe hayat olmuyor. :D
Okul bitsin şöyle 200 litrelik sağlam sistemli bir akvaryuma para dökesim var. :D
Woww 🙃😉
;)
Var zaten ama kedim olsun isterdim. Annemden dolayı sahiplenemiyorum.
😄😄
Annemi küçükken kedi cırmalamış ondan beri kedi görsün kaşınmaya başlıyor tık olmuş galiba veya korku bilmiyorum. O yüzden maalesef
Yaa üzüldüm senin adına.. bende kedim olmasını çok isterdim 🐾
Senin var mı evcil hayvanın
Merhabalar
2 tane muhabbet kuşum var öncelerdende vardı daha öncelerdende tavşanım civcivim vardı hayvan beslemek çok güzeldir
Evcil hayvanın var
Kedi köpek kuş vs? 😃
Kedi ve kuş
Woww cinsleri? 😀
Kedi kuşunu yiyebilir dikkat bu arada 😄😂
British Short Hair ve muhabbet kuşu
Güzell 🐾muhabbet kuşları şapşik oluyo ama ahahshsh
Bir tane Panter beslemek isterdim
Onu bende isterdim ama yırtıcı biraz 🙃
Yırtıcı olmak keyifli, ben den de bir parça. Besleyelim birlikte 😍
Hahaha çok isterdim bende ☺️
Birlikte afrika ya gidelim mi? Safari parklarında çalışalım. 2 ay deneyelim. Bakalım nasıl mış? Beğenmezsek çıkar gezeriz, başka şeylere bakarım. Güney afrika güzeldir
Eğlenceli olur 😄😄
Ben eğlenceliyim normal karşıla 😁
Bu günlerde ne yapıyorsun?
Sıkıcı geçiyo günler ya 😂
Standart bir günün de neler yapıyorsun ki? 😁
5 tane kedim var bence yeter
Birini ben isterim ushsh
Çocuklarımı veremem guhgh
😊😊
Bahçede baktığım 8 kedi iki köpek olur mu
Wow çok iyi
Sen birde onları oynarken gör
😊😊
İstememe gerek yok var zaten
köpeğim olsun isterim yeniden
İstemem bir daha.
Aa neden?
2 evcil hayvanım vardı, öldüler. O acıyı bir kez yaşadım, daha yaşamam. :)
Yaa huzur içinde uyusunlar 🌸bende o acıyı bilirim.. depremde rex ve angelı kaybettim 🖤bı dha da hayvan bakmak istemem bu yüzden
Huzur içinde uyusun Rex ve Angel. 6 Şubat Depreminde mi?
Evet maalesef
Bilmiyordum Depremzede olduğunu. Sana da çok büyük geçmiş olsun. Durumlar nasıl, toparlanabildiniz mi?
Çok teşekkürler hayat devam ediyor elbette toparlandık bı şekilde, çok şükür ölmedim ya da bı uzvumu kaybetmedim. Yeni bı yaşam beni bekliyor artık napalım ☺️
Çok sevindim senin adına. 99 Marmara Depremini yaşamıştım ben de.
Umarım bir daha böyle felaketler yaşamayız ve hayatının geri kalanında seni güzel şeyler bekliyor olur.
Ya çok üzücü bi durum.. umarım, İnşaAllah artık böyle felâketler yaşamayız ztn yaşarsak bu kalan binalar da güvenilir diğil 😀 kaldırmaz yanii çok teşekkür ederim bu arada 🖤🌸
Umarım. Yoksa dediğin gibi, kalanlarda gider. Hayırlısı olsun hakkımızda. 😬
Amin 🌸
Var zaten
Ne güzel
Bizim evin hayvani benim o acidan dedim :D
😄😄
Sultan papağanlarım var
Hayır
Var zaten
Var.
kedim var
Kedi isterdim