+1 yılEvlilik çok matah bir şey değil. Hayatını yaşa, tadını çıkar. Doya doya gez, dolaş, ye, iç, seviş. Ayrıca 35 yaşın üzerindeki kadınlarla vakit geçirmek bir erkek için çok keyifli olabilir. Senin yaşındaki bir kadının güzel, çekici olmasından çok sohbetiyle, karakteriyle, duruşuyla, hali tavrıyla ilgilenecek erkekler de var. Hem, hayatında bir erkeğin olması da zorunlu değil. Ben 17 yıllık bir evliliği bitirdim, bundan sonra kadınlarla sadece seks partneri veya çok yakın arkadaş/kanka olarak ilişki kurmaya kararlıyım. Aşk, meşk, sevgililik, bunlar zaten boş, yorucu, yıpratıcı işler. Cinsel hayatın olduysa, evlilik düşünmeden dilediğin erkekle olabilirsin, cinsel hayatın hiç olmadıysa da artık olmalı, kendini bundan mahrum etme, kendine yazık edersin. Her şey gönlünce olsun 😍💐
00 Yorumla
En İyi Cevaplar
+1 yılYa bak bu işler nasip kısmet işidir Ona bakarsan ben de 34 yaşındayım ve Hala evlenemedim ama şimdi bunu insanlarla konuşamıyorsun Neden hemen çünkü olayı tipe Bağlar işte sen güzel değilsin sen yakışıklı değilsin işte bizim cahil bir toplum olduğumuz nereden belli hemen Hatayi karşıda ararlar ama hiçbir zaman insanlar dönüp bir kendinde hata aramazlar olayım Bence dediğin gibi güzellikle yakışıklılıkla hiçbir şekilde ilgisi yok Her zaman şunu söylüyorum kendine Kriter Koyan insanlar hayatı kendini Zindan eden insanlardır zaten Toplumu bir dönüp baktığın zaman toplum Sence ruh sağlığı yerinde olan bir toplumun bence hiçbir şekilde değil yok işte Efendim aradığım kişideki özellikler Bacak boyu şu kadar olsun kol uzunluğu şu kadar olsun Yok efendim boyum kadar olsun yok ense traşı şöyle olsun yok saç şekli şöyle olsun Yok efendim Esen göz rengi bu olsun saç rengi bu olsun kıl rengi bu olsun tüy rengi bu olsun Ya arkadaşım oğlu olacak sana Cumhurbaşkanlığı külliyesini Armağan edelim değil mi Yani şunu söylemek istiyorum toplumda çok büyük hatalar Eğer sen bugün Yalnızsan Ben bugün yalnızsam Burada da senin karşına çıkan insanların kabahati hiç mi yok bak Ben artık bu işleri çoktan bıraktım artık evleneceğiz bu saatten belli ne yapacaksın artık çok sevdiğini şifreyi mesela hobi edin bir yere Meseka gir Çalış kariyer yap inan Bak bunları yapmak daha şerefli daha haysiyetli birini hayatına almaktan daha iyi
10 Yorumla
Sanki 80 yaşındaymış gibi yazmışsın. 36 nedir ki? 45 yaşından sonra çocuğu olan insanlar var bu dünyada. Bence çok güzel bir yaştasın.
Ayrıca neden evlenmek zorundasın ki? Evlenme , yaşa tek başına hayatını, şart değil yani evlenmek çocuk yapmak falan.
Kedileri seviyorsan sokakta yaşayamayacak durumda olan, sakat kör kedi alabilirsin, hem de iyilik yapmış olursun. Ama bunu evlenmediğin için değil hayvana iyilik yapacaksan yap. Sonuçta bir canlının sorumluluğunu alıyorsun.
Bu olayın güzel olup olmamanla ilgisi olacağını sanmıyorum, kafası çalışan insanlar Türkiye'de zaten genel olarak yanlız kalırlar çünkü ortalama zeka seviyesi çok düşük. Dolayısıyla anlaşabileceğin insanla karşılaşma ve aynı zamanda bu kişinin ilgi duyabileceğin ve onun da sana ilgi duyabileceği biri olması olasılığı çok düşük.
Normal zekaya sahip, mantıklı bir insan olduğunu düşünerek bunu yazdım.
Eğer öyle ise İngilizce seviyen zayıfsa Cambly tarzı uygulamalarla İngilizce'ni geliştir ve batılı insanlarla tanış, muhtemelen onların arasından düzgün birileri çıkar. Ama dediğim gibi evlenmemek yanlış bir şey değil, toplumun dayatması bence sadece. Güzel bir ilişkin olur ama ayrı evlerden yaşarsın, hatta bence bu daha sağlıklı bir ilişkiğ olur.
Bütün bunları ortalama bir kezban tiplerden olmadığını düşünerek yazdım bu arada. Eğer kezbansan zaten yazdıklarım sana saçma gelecektir.52 Yorumla- +1 yıl
Ben yazdıklarınızı mantıklı buldum. Bizler kriter yüksekliğinden evlenemiyoruz. Halbuki hiç birimiz kusursuz değiliz. Siz evli misiniz?
- +1 yıl
@monarozam42 Teşekkür ederim, hayır evli değilim.
+1 yılKısmet bekleme boşver evlenmek zorunda değilsin ayrıca. Nice evlilikler oluyor herkes evkendiğine pişman oluyor ve asıl dönülmez hata o evlilik oluyor. Hele birde çocuk yapmışsalar daha da kötü olan çocuğa oluyor asla sana teselli vermiyorum senin olacak seni bulur hayatımı yaşarım senin yerinde olsam. Yani herşey evliliğe bağlanmak zorunda değil ayrıca kedi alıp yanlız yaşamak için 36 yaşında olmak gerekmiyor. 18 yaşındayım evlilikten daha cazip geliyor hayvanlarım ve arkadaşlarımla bir evde yaşamak. Dediğim gibi senin olan mutlaka seni bulur 🖤
40 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
229Cevap
Seni tanımıyorum ve aslında bu yüzden de bu konuda herhangi bir öneride bulunmam pek de doğru olmaz. Ancak yine de bu sorunun cevabı için kendine sorman gereken birkaç soruyu sana söylebilirim diye düşünüyorum.
Gerçekten istediğin şey ne? İstediğin 1+1 ev ve kedi mi yoksa evlenmek mi? Öncelikle bu sorunun cevabını kendine tüm samimiyetinle dile getir.
Ve söylemek istiyorum ki kısmet beklemek söylemi bana biraz abzürt geliyor. Tabi bu söylemle neyi kastettiğini tam olarak bilemiyorum ama umuyorum ki bu, iş-ev döngüsü arasındaki bir bekleyiş değildir. Çünkü karasal açıdan yüzey alanı 148.940.000 km² olan Dünya'da, kısmetinin yalnızca işinin ve evinin olduğu alanda olması istatistiksel açıdan oldukça zor.
Yukarıda sana sunduğum soruların yanında elbette ki sorulması gereken daha bir çok soru var. Ancak bunları bir köşeye oturup sen oluşturmalı ve sen cevaplamalısın. Biliyorum, yalnızca bir öneri için buraya yazma ihtiyacı duydun ancak unutma ki bu senin hayatın. Oturup düşünmeli ve yine 'sen' karar vermelisin diye düşünüyorum.10 Yorumla
+1 yılBu yaştan sonra erkek arkadaşların hepsi evli diyorsun ya 27 yaşındayım benim yaşındakiler 3 çocuğu olan bile var hani evliyi geçtim bir iki çocuğu da geçtim sanırım bazı şeylere geç kaldık ama bu kadar çok evliliği isterken neden olmadı bilmiyorum ve çok üzülüyorum beğenilen biriyim zaten gören 24te diyor hatta küçükler istiyor ben seçici bile davranmıyorum aman armudun sapı üzümün çöpü de demiyorum muhabbet başlıyor sonra bitiyor ve ben artık bu yaşıma kadar benim zaman çalan erkeklere hakkımı helal etmiyorum. İçlerinde şu an evli olanlar bile var nerede hata yapıyorum acaba. Kendimi zaman zaman suçlu ve değersiz hissettiğim de oldu neden, neden, neden diye...
Sanırım artık kabul ediyorum bu durumu ama erkeklere bir çift sözüm var lütfen evlilik niyeti yoksa kadınların zamanını tanıma sürecinden fazla almasın. Biz doğurgan canlıyız ve anne olmak istiyoruz siz kendinizden 10 yaş küçük bir kızla evlenebiliyorsunuz ama bizim böyle bir alternatifimı bile yok lütfen bu bir kul hakkıdır yapmayın.30 Yorumlaben yaşadığım travmatik olaylardan sonra kendime gelemediğim için hayatımı bekar olarak tamamlamaya karar verdim çok ciddiyim bak hedefim 60 yaşına kadar yaşamak evi limonlu kek ve kolonya kokan evi tertemiz çiçekli elbiseler giyen tatlı güleryüzlü çocuklara şeker ve hediyeler veren tontik teyze olup bu dünyadan göçeceğim tabii ilk öncelikle koronadan sonra branşım olan buz pateni sporunu tamamlayıp üniyi kazanmak istiyorum dünyayı gezebilirsem gezerim tek başıma sonra intihar ederim ya da sigara içip kanser falan olurum dwquıyflghfd
13 Yorumla
Soran+1 yılAşkolsun
Soran+1 yılSapasağlam yaşa ve güzel öl dilerim ki
Gizli Üye(30-35)+1 yılSana bir şey söyleyim mi ablacım dünya bir daha gelirsem 35 den önce evlenirsem şerefsizim. En güzeli evlenmek boktan müessese dir zaten çocuk dışı keşke bende hiç evlenmeseydim it gbi pişmanım hayatımın hatasını yaptım genc yaşımda evlenmek le babamın evınde paşalar gbı yasarım ne para ne pul ne özgürlük ne şiddet görüyordum. Kocamın evınde yoksulluktan sürtünme siddet hakaret ve evden dısarıya cıkamoyorum bes kurusum yok bıde cocuk var Allah belamı versın ne dıye evlendım bu ıt ogkuyla 🤬🤬🤬🤬🤬🤬🤬🤬🤬
113 Yorumla- +1 yıl
Kaç yıllık evlisin severek. evlenmednmi
Cevap sahibi+1 yılMecbur aılem verdı görücü üsülu 9yıldır
- +1 yıl
Gerici usulü de çok. pismansin
Cevap sahibi+1 yılIt gbi hemde aılem bosanma ya da karsı ısın boook yanı
- +1 yıl
Nerelisin kocan calismiyormu
- +1 yıl
Sorun. nee
Cevap sahibi+1 yılÇalısıyor kendıne zengın boş ver ya
- +1 yıl
Çocuk var mı
Cevap sahibi+1 yılVar evet
- +1 yıl
Allah bağışlasın dogulumusun
Soran+1 yılÜzüldüm canım kardeşim ya 😞 inşallah güzel bir yol çizer Rabbim sanada of of
- +1 yıl
Çoğu hayat böyle
Cevap sahibi+1 yılTeşekkür ederim inşallah cümlemizi korusun Allah razı olsun
+1 yılHayatta herkes evlenmek zorundadır ya da çocuk sahibi olmak zorundadır gibi bir düşünce ve hayat görüşüne karşıyım.. İnsanlar kendilerini nasıl mutlu hissediyorlarsa öyle yollarına devam etmeliler. Birini gerçekten sevip hayat arkadaşı olarak görmek istiyorsanız ne mutlu.. Ama yok ben yalnız daha mutluyum ve ilişki bana zor geliyor diyorsanız da bu sizin seçiminiz kimse sizi yadırgayamaz.. Evlenen insanların hepsi mutlu oluyor diye bir kural yok.. Eğer evlilik fikri size uzaksa hayatın tadını bu şekilde de çıkarabilirsiniz.. Sağlıklı olmak, sosyalleşmek, yeni yerler görmek, yeni insanlar tanımak, yeni kitaplar okumak, yeni filmler izlemek vesaire bunlar insana keyif veren olaylar.. Tabi ki aşka kendinizi de kapatmayın bu sırada belki de karşınıza biri çıkacak ve yola iki kişi devam edeceksiniz kim bilebilir.. Hayat sürprizlerle dolu.. Keyifli günler..
20 Yorumla
+1 yılKedi mi yess. Çok iyi bir arkadaş olur ama çocuğunuz gibi bakmanız lazım hatta o hayvanın çocuğunuz olması lazım. Bu ilgiyi ve sevgiyi verebileceğinizi düşünüyorsanız buyurun alın derim, daha doğrusu sahiplenin. Kediler ortalığa tüy bırakırlar, mobilyaları tırmalarlar, sürekli osururlar, ama çok tatlıdırlar ve sizi dünyadaki her şeyden çok severler. Onlara da bu verdikleri sevginin aynısını verebilirseniz bir kedi annesi olmaya hak kazanmışsınız demektir. Hayatınıza yeni bir kapı açar ve kediden aldığınız sorumluluk dolayısıyla kendinizi salmanızı engeller. Kendinize güveninizi arttırır ve kendinizi daha çok sevmenizi sağlar bu büyülü hayvanlar. Bu arada tatlış insanlar asla çirkin değildir tanıştığınız erkekler model gibi kadınlara bakıyorlardır anca sizinle alakalı bir durum değildir. Hem olgun kadınlar da çok güzeller. Şimdiden tebrik edeyim kediniz olursa diye, sağlıcakla kalın.
22 Yorumla- +1 yıl
36 büyük bir yaş değil bu arada kimse atmasın. 55ten sonra karamsarlığa kapılabilirsiniz.
- +1 yıl
Beni de sahiplenebilirsiniz bu arada mükemmel olur.
Bazen insandan vazgeçip kedilere bağımlı olasım gelmiyor değil içimden..
En azından saf sevgi ve karşılıksız, senin iç duygularını hissediyor üzgünsen yanında, ağlıyorken yanında, mutluyken pıtı pıtı etrafnda..
İnsan mi? Bunların aksine yaraya tuz basma, acittikca acıtma, ezdikce ezmek var dogalarinda..
Kedi.. en muhteşem varlık! İnsana yaşama sevinci veren ve en önemlisi hayata safi duyguları harekete geçirerek bağlayan en güzel sebeb..
Ve iyiki kedim var ve ona sahibim..
Bu güzel duyguyu kıymeti bilinmeyen herkesin tatması dileği ile..
Kedi aşkı gerçek aşktır..20 Yorumla
+1 yılYani evli olunulsa bile bir evcil hayvanı olmalı insanın🥰
Bence hemen bu işi hallet , mutluluk mutluğu çağırır. Minnoş bir canlının evin içindeki varlığı çok güzel bir duygu.
Hiç ertelememeni tavsiye ederim.70 Yorumla
+1 yılBirşeyler farkettim. '' Kedi '' ler hoş canlılardır... Sevmeyi ve alışmayı öğretiyorlar... Her hoşlantının, sonrasında özveri ile sevgiye dönüşmesi gibi kayıplarında büyük acı da veriyorlar...
Yalnız sahip olunması zorunlu tek şey var aslında : Ya yaradılıştan ince bir ruhtur bu, ya da bilim ve sanatlar tarafından inceltilmiş bir ruh… Ben se bilim ve sanat ile okumalar ve denemeler yapmayı seviyorum. Hatta bu konuda yetenekli olduğuna inandığım bir kişinin tüm çalışmalarını almak istedim, fakat beni ısrarla reddetti...
Deneyiniz, çok iyi gelebilir, kendinize ve ruhunuza...
İnsan ağaca benzer. Ne kadar yükseğe ve aydınlığa çıkmak isterse, o kadar kök salar yere, aşağılara, karanlığa, derinlere kötülüğe... Bu yaşamında bir bedeli mutlaka olacak, sadece farkında olunuz...
Ve sevginin muhteşemliğini kaybetmeyiniz...10 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yılSen binmen gereken treni kaçırmışsın en iyi ihtimal; bu sene birini bulsan 37 yaşından evlensen 39 de çocukta doğsa çocuğa yazık olur. Çocuk 16 yaşında gelse sen 55 yaşında kronik hastalıkları çıkmış elden, ayaktan düşmüş biri olucan. Çocuk annesinin sorunlarıyla mı uğraşacak, kendine hayat mı kurcak, yaşlı aileyi bırakıp ünite gidebilecek mi... Çalınmış bir gençlik olucak.
Sen kedi al uzunda yaşamıyorlar, en fazla 16 yıl filan, iyicine yaşlanıncaya kadar sana eşlik eder. Sonrada çolusuz çocuksuz, torunsuz, arayan soran olmadan sessizce ölürsün. En son torunlarıyla parkta oturan yaşlıları görür imrer, gidersin☠️. En iyi ihtimal bunları düşünmeden alzheimer olursun (65 yaşındaki her 3 insandan 1i alzheimer oluyor), kimsesiz olduğun için akıl hastanesine koyarlar sonra orda... ☠️
Hayat bu kadar işte.227 Yorumla
Cevap sahibi+1 yıl@Noluyoya hakarete ne gerek var, size uymayan bir şey varsa söyleyin tartışalım. Bu tür konuların doğrusu yanlışı yoktur. Hangi düşüncem size uygun değil konuşalım.
Cevap sahibi+1 yıl@Noluyoya emojiler bence daha eğlenceli hale getiriyor. Uslübunda hakaret edici değil. Yaşının geçmiş olduğu doğru. Biri bana gelip ben 36 yaşında bunu yazsa gayet anlayışla karşılarım çünkü bir nevi doğru. Ölüm ve yaşlanma hayatın gerçeği kaçış yok. Soruyu soran alınsa dislike atardı sen niye kendi kendine alındın seninde mi yaşın 36?
Cevap sahibi+1 yıl@refleks22 umutsuz değil yarı gerçekler.
Cevap sahibi+1 yıl@Noluyoya bu gidişle kalmıcak zaten 36 yaşından sonra bir insan kaç kere çocuk yapabilir 1 tane, nüfus artış hızı azaldı, fazlasıyla. Gelişmiş ülkelerin en büyük sorunu🤷♀️
Cevap sahibi+1 yıl@Noluyoyae ne kadar bencilce çocuklar hiç düşünmüyorsunuz. 36 yaş geç yaş. Yaşlı ebeveynlerle büyükmek zorunda kalan çocukları hiç düşünmüyorsunuz. Çocuklara bunu yaşatma hakkınızda olduğunu düşünmüyorum. 10 yaşında ki biri kendi aklınca "annem çok yaşlı ve şekeri çıktı beni bırakıp gider mi? " diye ağlamalı bunu düşünemmeli.(bu çocuk kardeşimle aynı okulda o yüzden biliyorum) Herkesin ebeveyni gençken babaları sırtlarında taşırken senin baban seni kucağına aldım 5 dk sonra yorulcağını bilmen o çocuk için büyük bir yük. Bencilce çocuğa bunu yaşatma hakkınız yok. Çocuklar acımasız babaannen geldi dicekler illa. 😞
- +1 yıl
@gizli üye yetişkinlerin bencilliğini çocuklar çekiyor. Kardeşsiz kalıyorlar, istedikleri kadar ebeveynlerinleriyle oynayamıyorlar. Ne zaman okul toplantısına gitsem ebeveyninin yaşı büyük olanlar çok kıskanıyor, üzülüyor. Bizim okulda babası 45 yaşında böbrek hastası olan vardı kız daha küçük kız. Beden hep geriliyor. 50 yi bırak 40nda bile aynı olmuyor. Yaş geçtikte anlıyorsun ama geç oluyor. Bu bencillik küçük omuzlara kalıyor.
- +1 yıl
@Noluyoya genetiği de var adamın kendi dedeside babasıda abiside aynı yaşlarda bunu yaşamış. Bile bile bu bencilliği yaşattı. Kendide adamın kabul ediyor. Bazılarının içindeki hastalıklar böyle 40larında bazıları 50leirnde çıkıyor. Yaşa bağlı oluyor, kansenide yaşla alakası var, alzheimerında, şekirnde, tansiyonunda... Bunların hayatta kaçışı yok.
- +1 yıl
@refleks22 yaşa bağlı durumları daha kötüye gidiyor.
- +1 yıl
@refleks22 bırak cahil bunlar. Kendisi 25 in de çocuk yapıp 26da hasta olamayacağının garantisini verebiliyo.
Cevap sahibi+1 yılHadi gidin yorumum altından ya. Yaşkışağa bağlı şeker tansiyon gibi kavramları duymadınız mı? Hadi hadi.
Cevap sahibi+1 yıl@Noluyoya hakarete gerek yok, seviyenizi belli etmeyin.
- +1 yıl
@Yazılımöğreneydim tamam yaş ilerledikçe hastalıkların ortaya çıkma ihtimalleri de artıyor. ama ne yapsın insanlar, hayat şartları bir şekilde imkan vermeyen bir çok insan var. (evlenemeyen , evlenip de çocuk sahibi olamayan ve ya çocuk sahibi olmayı erteleyen) yakın arkadaşım kazada öldü genç yaşında 1 çocuk babasız kaldı. yine çevremden bir kadın öldü hamileyken koronadan. yani demek istediğim hayat böyle planlamarla devam etmiiyor. bir hayatı kurgulayamayız, o bildiği gibi devam eder. kafayı takmayın böyle şeylere pek derim ;)
- +1 yıl
@refleks22 hiç bir hastalık olmasa bile beden yaşlanıyor, bende bunu anlatmaya çalışıyorum. Hayatına ne kadar iyi baksada 35 yaşında olan güç ile 45 yaşında olan aynı olmuyor.
- +1 yıl
@Noluyoya kanka sende görüş sahibi de ikiniz de kendince halkı sebepleriniz var emin olun ikiniz de haklısınız mesela evlenip çocuk yapmamak da uygun olabilir o yaştan sonra benim konuştuğum bir kadın var 40 41 yaşında vallahi kadın çiçek gibi keşke boşansaydı da ben alsaydım diyorum 35 yaşında bir kız arkadaşım daha var oda bekar gayet te güzel aslında tamam evlilik için artık biraz geç ama hiç evlenilemez diye bişey yok bunun asıl sebebi artık insanlar geçim yapamıyor ne bir altın alabiliyor ne bir ev ne bir araba nede evlenebiliyor bunun tek sebebi ekonomi kriz kimse de evi olmayana kız vermiyor e ben 23 24 yaşındayım askerliğimi de yaptım ama nasıl ev alıcam nasıl evlenicem diye kara kara düşünüyorum oysa ki ben de evlenip yuva kurmayı eşime sımsıcacık sarılıp beraber uyumayı istiyorum ama eminim ki 5 6 seneye kadar da evlenemicem şimdi gelin bu ekonomiğe çözüm bulalım 😂
Gizli Üye(30-35)+1 yılValla ablacım Rabbim sana öyle hayırlı eş versin ki tez zamanda inşallah bütün bekarlara istediği gibi kalbine gönlüne göre amin. Ama kediyi çok iyi anladım yanlız kalmamak için insan yanında canlı istiyor haklı olarak kedide alırsın bakarsın kedi iyi hayvandır cana yakin:) seviliyorsun ❤
31 Yorumla
Soran+1 yıl💝💝💝💝💝
Hayırlısı. Neden bu kadar negatif düşünüyorsun ki? Bir yandan demekki benim için hayırlı olan buymuş demelisin. Belki de mutsuz bir evlilik yapıp ayrılacaktın. Ümitsiz olma vakti geldiğinde bir şekilde karşına çıkacak yeter ki karamsar olma. Yalniz kalmak bir tercih illaki birileri çıkacak karşına.
20 Yorumla
+1 yılHuzur evindeki dedeler nineler evleniyor :) kısmet işleri hiç belli olmaz. Zaten aşk bir anda karşına çıkan ve tüm hayatını alt üst eden, geceleri uyuyamayıp gündüzleri iştahını kapatan ve sürekli onu düşünmeni sağlayan güzel duygu değil mi? Dua et Allah merhamet ve vicdan sahibi iyi insanlarla karşılaştırsın..
20 Yorumla
+1 yılAramakla bulunmaz. Ama hep arayanlar bulur. Biz buna nasip/kısmet diyoruz. Sen evde beklersen kimse sana gelmez. Senin çıkıp araman gerek nasibini. Benim başımdan gecen bir olayı anlatayım. 39 yaşında bir akrabam vardı. adam bekar kaç senedir kız arıyordu annesi. hiç bulamamıştı. sonra mahallede bir kız varmış 33 yaşında. en sonunda onunla evlendi. şimdi olay şu annesi kızı Kuran kursunda tanımış. meğerse kız hiç bir zaman evden çıkmazmış. Kuran kursuna da kızın annesi gitmeye ikna etmiş. o kızda senin gibi evde kaldığını düşünerek eve kapanmış. olay şu kimse senin var olduğunu bilmezse seni istemeye nasıl gelebilirler. Erkekler evlenmek için kız arar. Ama kızlarda bi zahmet varlıklarını hissettirsinler.
20 YorumlaFotoğrafın olmadığı İçin Güzel ya da çirkinmisin bilemem.
Kısmet meselesine gelince Evlenecek olsaydın Bu yaşa kadar İllaki Biri çıkardı
Bence de 1 1 ev Kedi Olayı Çok mantıklı bir karar Olur Ayrıca Sağlığına dikkat et
Emin ki Muhakak Karşına Adam gibi biri çıkar20 Yorumla
+1 yılYaşım 29 aha şurada 30 olmama bir kaç ay var ve hayattan anladığım insanların hepsi evlenebilecek diye bir olay yok ben sizin düşüncenize daha bu 27 yaşındayken girdim ama ben tek gene kalamam bazı durumlardan dolayı o yüzden bir arkadaş ile giricem bu olaya bunun için para ayırıyorum
20 YorumlaKediyi hayatında birisi olsa da olmasa da edinebilirsin ki yalnızlığa çok iyi bir psikolojik terapi oluyor. Evlilik konusunda ise senin dış görünüşünden ziyade nasip, kısmet olduğunu unutma ve bu konuda canını sıkma. Sadece biraz kendini kapatma sosyalleş, tanışmak isteyen insanlara fırsat ver. Hayatını paylaşacağın insanın nerede, nasıl çıkacağı tamamen sürprizlerle doludur.
20 Yorumla
+1 yılEdilgen bir kişiliğe sahipsiniz. "Kısmet beklemek" deyiminden bu sonuca vardım, bilmem yanılıyor muyum? Etken olmayı deneme vaktiniz geldi belki de? Bu kadar düşündüğünüze göre halen (büyük olasılıkla) kısmetinizi bekliyorsunuz.
Kedi bakmak da kolay değil, sürekli ilgi gerektirir. İlgilenebilecek iseniz sahiplenmeyi ya da almayı düşünün.
Ben şahsen geçen ay 37 yaşıma girdim. Hayal ettiğim işte uzmanlaşmak için çalışıyorum. Çevremdeki insanların %99.9'u yapamazsın, başaramazsın diyor. Yüreğimi dinledim, çıktım yola, tek başıma ;)10 Yorumla
+1 yılAşka inanan biriyim ve benim için yaş farkı pek önemli değil tabii önce bi yadırgarım fakat daha sonra istersem olabilir tabii bunu neden söyledim şundan dolayı söyledim okuduğum, gördüğüm bazı kişiler de var benim gibi düşünen yani evlilikten vazgeçme erkekleri genellleme aslında insanları da genelleme hatta hiç bir konuda genelleme yapma :d bu yaştan sonra olmaz, yaşlıyım vs gibi kendini şartlandırma doğru kişiyle istediğin zaman evlilik yapabilirsin ama kendini şartlandırırsan doğru kişiyi kaçıradabilirsin aynı zamanda.
10 Yorumla
+1 yılkısmet seni ne zaman bulunacağını kimse bilmez
yaşı 37 olan bir adam sana bunu söylüyor
hayat süprizlerle doludur ne zaman karşına mutlu olacağın birisi çıkar bilemezsin..
Güzellikler seni bulur umarım
yine de bu kedi sahiplenmene engel değil:)10 YorumlaHiç kimseyi takma benim çevremde akrabalarımda 40 yaşında olup evlenmemişler var veya 40 yaşına gelip evlenende var o yüzden bekle veya çok istiyorsan bulamıyorsan aile büyüklerine söyleyip görücü usulü deneyebilirsin en uzun en gerçek evlilikler böyle doğuyor.
10 YorumlaBenim görüşüm nefes alıyorsam hiçbir şey için geç değildir asla zamana ya da insanlara boyun eğmem. Kedi ve ev olayına gelirsek yaş ve olğunluk açısından kendi evine çıkıp hayatını kurman senin için daha faydalı olacaktır ayrıca kedi besleyen biri olarak onların varlığı her zaman iyidir
10 Yorumla70 yaşında evlenen ve hatta gelinlik bile giyen teyzeler gördük bu ülkede. Bu kadar karamsar olmamalısın bence, artık herkes geç evleniyor. Erkenevlenenlerin de hepsi boşandı zaten.
Seni anlıyorum bu satten sonra insan çok daha seçici oluyor bu işler hepten zorlaşıyor ama hayatın herevresi zor zaten bu iş nasıl kolay olsunki?10 Yorumla
+1 yılöyle düşünmeyin kedi edinin birşey diyemem de.. ☺️Diğer taraftan bu işler kısmettir. Turnayı gözünden vurabilir muhteşem bir aşk yaşayabilirsiniz bir anda karşınıza çıkar bunun yaşı yoktur. İlla 20 lerinde buldun diye birşey yok. Çevremizdeki insanların dayatmasıdır o. Kendinizi kapatmayın asla 💪🏻
10 YorumlaNiye öyle düşünüyorsunuz? tam tersine kendinizin güven duyduğu, karakterine inandığınız bir insanın olması hayatınızda iyidir. Kısmet beklemeyin ama çevrenize bakın. Yaş farkına da fazla takılmayın. Kendinizden küçük veya büyük birisi ile evlilik düşünebilirsiniz. Eviniz olsun ama planlarınız hayırlı işlere yönelik olsun. Bu yıl içinde birisi karşınıza çıkacak evlilik için. İçime doğan hissiyat o yönde.
10 YorumlaMerhaba,
Kısmet beklemek ile kısmet gelmez ki boş boş beklemek istemek ile olmaz ki!
Durup dururken kim kime talip oluyor ya da çalışmadan maaş yatmaz ki çaba lazım emek lazım!
Armut piş ağzıma düş yok. Hiçbir kıza durup dururken hiçbir şey yokken adım atmadım. Bana saçma geliyor, çok hoşsun tanışalım mı? Hoşlandım falan filan! 😅
Evliliğin yaşı yoktur. İnsan her yaşta evlenebilir. Siz bilirsiniz, gönlünüzce olsun...10 YorumlaÇünkü evlenmek isteyen kızların hepsi hem yakışıklı hem iyi işi olan özellikle devlete atanmış erkek istiyo, onu da bulamazsa ailesi zengin itibarlı erkek istiyo, ama toplumda her kıza yetecek kadar bu niteliklerde erkek yok zaten böyle erkek bulamıyorsa kızlar evlenmesin çünkü fakir erkekle olan evlilikler maddi gecimsizlikten zaten biter ben fakirim evlenmedim evlenmemde bence sen evine gec
10 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılYaşını hesaba katıp bu şekilde düşünmen saçma. Benim bayan bir arkadaşım yaş olarak bendne büyüktür kendisi evlendiğinde yaşı 41 di. Yine bayan bir arkdaşım şu an yaşı 36 ve nişanlı.. Kimisi yaşı 18 inde evleniyor kimisinin kısmetı 40 ında geliyor. Bu iş nasip kısmet işidir.
30 Yorumla
+1 yılHaha ben 1+1 i de aldım. Evde kalma belirtisimiymiş bu😂😂😂
416 Yorumla
Soran+1 yılDarısı başıma. Çok amin 😋
- +1 yıl
Tadilatına beni çağır ustasisiym
- +1 yıl
@adiask1335 Sıfır ama yine de aklımda olsun:)
- +1 yıl
Hayırlı olsun
- +1 yıl
Bi kaç farklı dekorasyon yapalim
- +1 yıl
@adiask1335 Oturmak için değil, Teşekkürler, daha güzelleri sizlerin olsun.
- +1 yıl
Saol Ne yapacanki
- +1 yıl
@adiask1335 Kiraya vereceğim. Hatta verdim
- +1 yıl
Bana takip atrmsn
- +1 yıl
Çaya gelecem😂
- +1 yıl
@adiask1335 Arkadaşlarım dışındakileri takip etmiyorum. Teşekkürler
- +1 yıl
Hanı arkadasdik
- +1 yıl
@adiask1335 Benim niye haberim yok bundan?
- +1 yıl
Kaç kere omzumda agladin
- +1 yıl
@adiask1335 Haha, hayal gücüne bak😂Ben ağlamam, hele birinin omzunda hiç, size hayal gücünüzle iyi günler diliyorum.
- +1 yıl
Sevgi düşmani aşkımızı katlettn😂
Gizli Üye(25-29)+1 yılGüzellik çirkinlikle alakası yok kismet işidir bu. Bir de enerji önemli. Yani soğuk katı biriysen 20 lerinde iliskin pek olmamistir. Ya da olmus ama bitmistir. Ama yine de sicak neşeli cıvıl cıvıl kadinlar bile bazen hiç evlenmiyor, olay yine kadere kısmete çıkıyor...
20 Yorumla
+1 yılBence yaşından küçük ve seni mutlu edebilecek erkekleri bulmalısın. Ben seni gerçek hayatta tanıyor olsam kesinlikle tanışmak isterdim seninle.
221 Yorumla- +1 yıl
Yaşı cidden benden büyük olan kadınlarla konuşmak daha iyi bence. Tavsiyem şudur ki yaşınızdan küçük erkekleri alın hayatınıza. İsteyen erkeklerle çok güzel anlar yaşarsınız.
Soran+1 yılDenedim. Çok nazlı oluyorlar
- +1 yıl
Demek ki yanlış kişileri seçmissin. Olgun bireyleri seçmiş olsan böyle şeyler olmazdı. Ben kendimden büyük kadınlarla ilişki yaşamayı istiyorum. Yeterli olgunluğa sahip olduğumu düşünüyorum. Benden büyük kadını rahatlıkla taşıyacağımı da düşünüyorum ilişkide.
- +1 yıl
Yavsaklik olarak dusunmezseniz eğer sizinle tanışmak isterim ben.
- +1 yıl
Kendime güveniyorum ve sana iyi geleceğimi düşünüyorum. Eğer kabul ederseniz tanışmak isterim sizinle.
- +1 yıl
Lütfen lütfen lütfen tanışalım mı?
- +1 yıl
Sizden bir şans istiyorum lütfen bana o şansı verin
Soran+1 yılKüçük istemiyorum bu bir. 2. si siz farklı şeyler istiyorsunuz
- +1 yıl
Ben de sizin güzel bir ilişki yaşamak istiyorum cinsellik değil derdim.
Soran+1 yılÇilliyim ben
- +1 yıl
Bu mu yani tek bahanen şimdi de hahahaha
Soran+1 yıl😋
- +1 yıl
Ayağına gelen büyük şansı itiyorsun şu an :) neyse anlaşılan gönlün yok senin tanışmaya. Ahh ahh
Soran+1 yılÇıtır kısmetimi kaçırdım dimi yine bak ya of
- +1 yıl
Çok şey kaybettin çok kırdın beni de
Soran+1 yılÖzür dilerim
Soran+1 yılNazlı oluyorlar demiş miydim 😂😂😂😂
- +1 yıl
Yoo nazlı değilim ben naz yapmıyorum ki sadece üzülüyorum seni kaybettiğim için. İlişkilerimde asla nazlı değilimdir. Kabul edeceğini bilsem daha beter yürürüm sana. Elimden geleni yaparım yüzün gülsün mutlu ol diye. Ah keşke tanissak senle yazsan bana da mutlu etsem seni...
Soran+1 yılÇok tatlı konuştun teşekkür ederim gerçekten. Ama burdan biriyle konuşmayı düşünmüyorum. Gurur duydum. Sağolasın
- +1 yıl
Başka platforma geçelim istersen
- +1 yıl
Geçelim mi?
+1 yılumudunu yitirme ama kedi beslemek bu dünyadaki en güzel şeylerden biri bence yavru bir kedi sahiplenmelisin
#satınalmasahiplen23 Yorumla
Soran+1 yılEvet kedi besleme konusunda araştırmalar yapıyorum zaten. Bakımı konusunda Kitap vs almayı ve iyi bir veteriner bulmayı planlıyorum.
- +1 yıl
en iyisini yapıyorsunuz iyi ki sizin gibi insanlar var
Soran+1 yıl💚💚💚
Sizin gibi düşünenlerin kriterleri çok oluyor yaş ilerledikçe daha seçici oluyorsun. O yuzden herşey yaşinda güzel. Kimse kusursuz değil bunu göz önünde bulundurarak düşünursek herşey daha kolay olr. Tabi kismet, nasip işinide unutmamak lazim
30 YorumlaSana kısmetin ne zaman geleceğini bilemezsin ki. Kedi olayına girme. Kedi besle ama bunu hayata ya da kısmete küstüğün için yapma. 36 yaş hayatının en güzel yaşları. Yani hiç bir şey için geç değil karamsar olma :)
30 Yorumla
Gizli Üye(18-24)+1 yılDaha yolun yarısına bile yetişmedin sayılır. Belki de beklemek yerine bir adım atman gerekir. Sosyal aktivitelere katılabilirsin tiyatro , kurs gibi diyeceğim ama salgın var yasak bu tarz şeyler ama hayatın normal seyrinde yapman gereken tek şey sosyalleşip yeni bir çevre edinmek olacak. Kısmet zaten bulur seni
10 Yorumla
+1 yılvalla en iyisi köpek beslemek kedilerde iyi ama yazlıktayken (bahçe varsa) evlenmeye gelince gerçekten aşık olmadan evlenme hem dezavantajlarını düşün
13 Yorumla
Soran+1 yılAşksız evlilik ne işe yarar ki
- +1 yıl
bazıları sırf para için evleniyor annem gibi... 😒😒
Soran+1 yılHadi ya üzüldüm 😞
Bence adım gelmesini bekliyorsun birazda sen adım at belki hayırlı bir kısmetin çıkar çünkü yaş geçiyor yuva kurmalısın artık👍
12 Yorumla
Soran+1 yılÜsküdar sahilde pankart açmayı planlıyorum artık. Kriterlerimi falan yazcam 😂
Gizli Üye(30-35)+1 yılBeklerken hayatı kaçırmamak gerekir. Eğer bugüne kadar beklemekten fayda sağlayamadıysan "yürümeyi" denemelisin.
Gazan mübarek olsun :)42 Yorumla
Soran+1 yılKime yürüsem. Yorum yapanlardan seçicem 😂😎
Cevap sahibi+1 yılAt zarını, seç birini :)
+1 yılSeninle aynı kadere sahip senden önce davranıp kedi almış bir adam bul. Kedi alma kedili koca al.
22 Yorumla
Soran+1 yılÇok mantıklı geldi 😋
- +1 yıl
Bakıyorum hoşuna gitti cümlenin içinde koca olması 😂😂
Gizli Üye(18-24)+1 yılPandemiden sonra yurt dışı gezisine çık bence. Avrupa turu olabilir ya da Güney Amerika. Artık nereleri görmek istiyorsan. Bence hayatının aşkıyla bu gezide tanışabilirsin. :)
23 Yorumla
Soran+1 yılSüper fikir be. Haklısın
Cevap sahibi+1 yılBazıları saçma sapan yorumlar yazmış, yok kronik hastalıklar yok bilmem ne... Artık modern dünyada çoğu kadın 39-40 civarı çocuk sahibi oluyor. Türkiye'de bile yaygınlaştı.
Doğru insana rastlamadınız belki bilemiyorum çevremde böyle insanlar çok var seçici oldukları için etrafında insan bırakmadılar kriterleri esnetirseniz bulabileceğiniz ve tabi zemin hazırlamanız gerekiyor.
10 YorumlaTamamen kapatma kendini. Sana uygun birisi olduğunda değerlendir. Kendi kendine mutlu olmaya bak. Kısmette birisi varsa onu da mutluluğuna dahil edersin. 36 yaş evlenmek için garip bir yaş değil. Hatta her yaş bunun için uygun bence.
10 YorumlaBöyle düşünmenize üzüldüm. Hayat bu insanın karşısına ne zaman ne çıkacak hiç belli olmaz. O yüzden hiç bir zaman kendimizi kapatmamamız lazım. Bence herşeyini oluruna bırak kader seni nereye götürüyorsa oraya doğru git.
10 Yorumla
+1 yılbende öyle yapıyorum ama kedisevmiyorum. köpeklede uğraşamam diye kendimi besliyorum sadece :D
12 Yorumla
Soran+1 yılPeluş ayı alayım ben. Hem ortalığa da pislemez 😂
- +1 yıl
:) ben ayı sevmiyorum :)
+1 yılYaşı çok önemseme ve takılı kalma bence doğru yer ve doğru insanları tercih et. insan gönlünü hoş edecek mutlu olduğunu dusundugu yerde olmalı. kedi senin kaçış yolun olabilir ama çözüm olmaz bunu da unutma. Istek ve arzular ne yönde onun hesabını yapmalısın
20 Yorumla
+1 yılNe ilgisi var benim akrabam 23 22 yaşında evlendi ve çok cirkindi o bile evlendiyse herkes evlenir gerçek bir cirkindi yanı göreceli filanda değildi baya bir Allah yaratmış ama
20 Yorumla
+1 yılNe evi ne kedisi evlenmeye bak...
Kafayımı yedin İstanbul sahilinde yalın olsa nolucak...
Mutlu bir yuva ve bir çocuğun tadını cihan veremez...20 YorumlaKısmetini beklemeye devam edersen çok beklersin. Bir şeyler yap, ortamlara falan gir. Yeni insanlarla tanış. Çirkin değilsindir saçmalama, bir ömür yalnız geçmez
20 Yorumla
+1 yılaslında biraz paylaşım vs yapmak sanırım, instagram vs gözlemlediğim kadarıyla özlü söz vs etkili oluyor, bakımlı ve giyim kuşam yerindeyse kısmet bingo
20 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılBekleme psikozundan çıkmalısın önce. Sonrası kader inancın varsa sabredip şükredip ona bırakmalısın kendini ve hayırlısı nasip olsun diye dua etmelisin.
Berbat bir evlilikte hiç istemediğin hatta nefret ettiğin biriyle aynı yatağa girmektense yalnız uyuyor olmak emin ol ki çok daha huzurlu.10 YorumlaEvlenmek şart değil 21 yaşındayım bazen ben de düşünüyorum evlenmek yerine yalnız yaşayıp kedi mi baksam diye
30 Yorumla
+1 yılHayat belli bir noktadan sonra seçimlerimizin sonucunu bizlere sunar belki sizde çok istiyorsunuzdur fakat olmuyorsa da zorlamayın kedi alın köpek alın kendinize bakın.
10 Yorumla
+1 yılAblacım zaten dış görünüş için evleneceksen gerçekten hiç evlenme hiç bir şey için geç değil kendi kariyerine odaklanman benim sana önerim
Berki bir gün biri çıkar evlilik çok hasas bir şeydir
Gerçekten bu böyle sırf güzel ya da yakışıklı diye biri ile evlenilmezki
Sen gerçekten karıyerine odaklan kendini geliştir
Çok iyi yerlere gel yaşın 30 olabilir ama İnan geç değil insanlar çalışıp çok şey başarıyor10 Yorumlaablacım derdi veren dermanını da verir sen aramaya devam et elbet bulursun Allah verir İnşallah bir kısmet evlenirsin.13 gün aç kaldın diyelim açlıktan öleceksin artık ama yine de umudunu kesmeyeceksin belki 14. günde Allah yardımını gönderecek. Allahtan umudunu kesme canım ablam sen duanı et eş aramaya da devam et İnşallah Allahın izniyle gönlüne göre birini bulursun.
10 YorumlaKimler kimler koca buluyor 21. Yy guzwllik diye bişey mi var
Adama eşeği at diye satiyolar biraz kendine güvenin az ol anılır kendini motive et illa senden yaşlı olacak diye bir şey mi var kendine güven genç yakışıklı birinide bulursun 36 yaşlı değil kendine bak 25 20 gozukursun11 YorumlaBoşver herkes evlenmek zorunda DEĞİL. 1+1 şirin manzaralı bir ev kütüphane gibi bir oda, bir sürü kitaplar ve tatlı bir kedicik...🐱 Bu da benim hayalim işte...🤍🤍
10 Yorumlaevlenmek için çok geç kalmışsın şu saatden sonra bulacağın adamların büyük ihtimal 2. evliliği / 2. baharı olursun. kendi ayakların üzerinde duruyorsan ister kedi alırsın ister köpek kimse karışamaz da , bence sen dünyayı dolaş zaten sorumluluğunu alman gereken çocukların yok bunu fırsata çevir
10 Yorumla
+1 yılKısmeti bekleme, arasından en iyisini seç tabi bulabilirsen en iyiyi... Sana şu kadar soyliyim, yanlızlık kadınlar için gerçek sultanlık, hiç başına iş alma... Hayırlısı olsun değilse hiç olmasın...☺
10 YorumlaYa neden yalniz kaldin bilmiyorum ama bir iliski cinsellik demen degil birbirini mutlu etmen ayri ama karsindakine ne kadar saygi duyuyorsun ya da ne kadar hatalarini tolere ediyorsun ne kadar empati yapabiliyorsun bence bu onemli ve yas konusunada takilma bence 39 yasinda evlenip coluk cocuk sahibi olan var yani kedi bakip kosedeki teyze olayim modu diye bise yok
10 Yorumla
+1 yılEğer işinde gucunde bı hanımefendiysen tek başına ayaklarinin üzerinde durabilceksen (aileden herhangi bi destek almadan )
Hayatının bu döneminde gerçekten yapman gereken bişey10 Yorumla- Devamını Gör (279)
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar