Kaykay için çok mu yaşlıyım?

Reşit olmayan yaşlarımda kaykayı aşırı severdim, adeta tutkunuydum. Hiç yanımdan ayırmazdım kaykayımı, oturduğum mahellede bir yokuş vardı, gece gündüz o yokuşta kaykayımı kayar kayar dururdum, zamanla o kaykayda ustalaşıp değişik değişik akrobatik hareketler falan yapardım. Boş vakitlerimin tamamını buna harcardım, bunun için derslerden kalıp işlerimi aksatırdım ancak yine de bu tutkumdan vazgeçemezdim. Okul çıkışı ve hafta sonlarımı full kaykayımla geçirip inanılmaz eğlenirdim, bazen kendimi Subway Surf evrenindeymişim gibi hayal ederdim :D Hatta hatırlıyorum o kaykayı aldığımda vidası gevşek olduğu için düz durmuyordu ama ben tamir etmek yerine o şekilde kullanmaya devam etmiştim çünkü kullanımının zor olması bana daha çok keyif veriyordu. Şimdi o kaykaya noldu bilmiyorum.

Artık büyüdüm biliyorum ama bazen bunun için tekrar heves geliyor içime, araba ve motorda iyi ancak bisiklet veya kaykay gibi basit yaya araçları daha çok ilgimi çekmiştir hep. Kaykayımı alıp onunla sokakta Parkour falan yaparak eski enerjimi geri toparlamak ve kendimi mutlu etmek istiyorum ancak başta annem olmak üzere çevremdekiler bunun için artık çok yaşlı olduğumu söylüyor. Sizce bunun için geç mi? Yaşım 22