Şu kedileri anlayabilene aşk olsun. 😂 beni görür görmez oturduğu yerden ışık hızıyla kalkıp yanıma geliyor. Karnını doyuruyorum sonra gelip bacaklarıma sürtünüyor. Sevince kendini yere atıyor sonra pati atıp sevdirmiyor. Oğlum yavrum kızım derdin ne dediğimde möüyav demekle yetiniyor. 😂😂🙈🙈🤷♂️🤷♂️ Şu anda bana sürtünmekle meşgul hanfendi. Bu manyak kediler neden böyle? Çözebilen var mı?
Sokakta baktığım kedim hem kendini sevdirmiyor hem de peşimden gelip bacağıma sürtünüyor! Kediler sizce neden böyle?
Güvenmek istiyor fakat bir ihtimal hafızasındaki insana dair anıları canlanınca ürküyor.. karnını sevdirirse tam güvendi demektir.. zorda kalsa gene size gelir.. eminim.
Oyyyy çok tatlı ya... sevdiği için 😄 Geçen bir sokak kedisi peşimden koştu miyavlayarak yanıma kadar geldi sevdim... ceketimin içine girmek istedi. Güzel kokuyu çok severler kediler, bizim kedi burnu havada koklayarak hep odama girmek ister 😄♥️
Haha çok iyiymiş. ☺️ Güzel kokuyu sevdiklerini bilmiyordum ama başka kedilerin kokusunu elinizde algıladığında kızabiliyorlar. Hatta tıslayanlar var. Özellikle anne kediler. 😂
Bizim kedi aslında komşunun kedisiydi 10 sene önce bahçemizde kış günü kuş yemi yiyordu ve çok zayıftı... bizde işte mama verdik sevdik vs bi kaç hafta sonrada bizim kedi oldu yanımızdan uzaklaşmadı 😁..2 ay sonra sahibi aramaya çıktı küçük kızıyla bizim kediyi gördünüzmü diye 😅 bizde o an onun kedisi olduğunu bilmiyorduk yeni isim bile vermiştik bi çağırdı kız kediyi doğru isimliyle kızın kucağına fırladı... amaaa 2 hafta sonra yine bize geldi ondan sonra sahibide aramadı sormadı bizim oldu... şimdide evde mışıl mışıl uyuyor 😁 Ondan öyle dedim 😬
Yok yok kedilerde huydur bu. Temiz kedilerde insana sürtünür. Kimi dikkat çekmek adına kimide üzerine kendi kokusunu bırakmak için yapar. Bu insan benim mesajını verir diğer kedilere. 😂 kıskançlar baya.
Ana Sayfa > Evcil Hayvanlar > Sorular > Sokakta baktığım kedim hem kendini sevdirmiyor hem de peşimden gelip bacağıma sürtünüyor! Kediler sizce neden böyle?