seni çocugu saniyor ve ne yaptigini bilmek istiyor. bu kedilerde dogustan bir hissiyattir. Sen her ne kadsr onu beslesende o seni onun evlatlik aldigi bir cocuk sanar. oyuzden evde cok rahat hareket eder. ayrica farketmemissindir belki mesela bir parmagin agiriyorsa bunu hissedebilir ve gelip parmagini yalar veya neren agiriyorsa. kedilerin dilince iyilestirici etki vardir. Bunlar batil inanc degil bilimsel.
2
2 Yorumla
Soran
+1 yıl
Ben ağlayınca oyun oynamayı bırakıyo daha kendisi de 5 aylik patisini çeneme koyup gözyaşları mı yaladi
evet kedilerin nankör oldugu biraz dogrudur. ama boyle yanlarida var. ben 17 yasimdAyim lanet olsun daha besleyemedim ama hayvansever insanlar insanlarida sever merhametli ve iyilikseverdirler. bu yasimda psikolog gibiyim ne mutlu bana 😂 ve hayvansever oldugun icinde ne mutlu sana😂
kedıler sahıplerını severler onları sankı mınnet duygusu ıle severler ayrıca hayvanlarında hıslerı var zaten ben daha once kedı bakmıştım kazada öldü ama bana cok baglıydı sokaktan almıştım onu bazen evde olmadıgım zamanlar butun odaları gezıp mıyaaav dıye bagırıyordu
En İyi Cevaplar