Sokakta baktığım kedim topalliyor kaldıkları yerdeki ağacın üstüne mama koymuştum onu düşürmüşler heralde orada patisine bişey oldu topalliyor üstüne basamiyor çok hafif çok az basıyor birkaç defa bastı ama partisini tutunca ağrıyor hemen miyavliyor acı içinde ağri kesici krem sürdüm onu yaladı sıkıntı olur mu ya? Veterinere götürmek aklıma geldi tabiki ama param yok
Güncellemeler
1 yıl
Acilllll
Aşk İlişkileri
Kadın Emeği
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
YKS2026
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
2Cevap
Veterinerler sokak hayvanlarına ücretsiz yardımcı oluyor
Saçma sapan iş yapma zaten hayvanın partisine bi şey olmuş bi de krem sürmüşsün patisi iyileşse bile kremden zehirlenebilir götür veterine para almıyorlar sokak kedilerinden
Patisi de ağaçtan düşüp kırılmış olabilir hayvanın vebali senin üzerinde götür veterine
Üstüne basıyor yürüyor şu an
Birde Buz koydum çok kısa süre
Ya senin anlama kıtlığın mı var be adam. Götür diyoruz sana veteriner sokak hayvanlarından para almıyor. Bunun nesini anlamıyorsun ya günah hayvan senin yüzünden ağaçtan düşüp kendini yaralamış, üstüne üstlük hayvana insanların kreminden sürmüşsün. O kremde ne kadar kimyasal var senin haberin var mı? Git sende sür o kremden koluna sonra yala bakalım önemsiz bi şey mi görürsün. Yazık ya Allah sizin gibilerden korusun bu canları
Gittim bakmıyoruz dediler biliyordum böyle olduğunu
Anlama kıtlığı diyorsun birde biliyorum ben çünkü Türkiye burası
Sen söylediğin andan itibaren bu kuralın art niyetle kullanıldığını o yüzden de veterinerlerin bakmadığını tahmin etmiştim
Çok kabasin ayrıca ben kedilerine gece gündüz demeden bakıyorum
Kalp kırmadan önce düşün biraz
Veterinerler yasal zorunluluk nedeniyle bakmak zorunda. Ben götürdüğüne inanmıyorum açıkcası. Çünkü kanun var ve bakmak zorundalar. Hiçbir veteriner kliniği de ceza yemeyi göze alıp "biz bakmıyoruz" demez.
Belediyeyi ara diyorlar belediyeyi arıyorum şu an
Gece gündüz baktığın belli hayvanın mamasını ağaca koymuşsun Allah bilir o hayvan nasıl acıktı da ağaca tırmanmak zorunda kaldı. Vicdanını rahatlatmaya çalışma o hayvanın vebali senin üzerinde. Allah bu yaptıgının karşılığını verir.
Ara bi zahmet
Mamayı mama kabına önlerine koyuyorum senin kafan güzel mi ya mama poşetini de oraya koyuyorum ki gören boş oldukça doldursun diye
Ne kadar kötü bir insansın sen ya
Bu dünyadaki tek iyi insan sensin öyle zannediyorsun heralde
Dünyadaki en iyi insan olduğumu söylemedim. Vicdanını rahatlatmak icin beni suclamaya calısma. Allah'a havale ediyorum seni inşallah o yavruya bi şey olmaz
Ben suçsuzum demedim ki hatamız var ama senin bu sinirin niye kime sinirlendiysen git ondan çıkar sinirini her sabah onlara elimden geleni yapıyorum ayrıca cebimizde beş kuruş para yok onlara hep birşeyler alıyoruz
Sizin gibileri iyi bilirim bizim bulunduğumuz zengin semt sizin gibiler çok bir tane mama bile vermezler ama ahkam keserler bol keseden
Araba çarpmistir ya da cam batmistir
Üzerine hafif basabiliyor kalıcı bir şey olmaz demi ya
Dikkatli incele olmazsa veteriner mecbur kedi zaten her gün yüzlercesi ölüyor
Knk kuş mu bu, ağaca neden koydun mamayı
Mamasını mama kabına koyuyordum kalanını da sonra vermek için oraya koyuyordum ya da başka birisi görürse verir felan diye tüm paketi oraya koyuyordum