Sokakta baktığım kedi hakkında dertleşmek istiyorum sizle?

Gerçekten çok içimde kaldı. Sokakta 2 yıldır beslediğimiz kedi hastaydı, veterinerde iyileştirdik kısırlaştırdık ameliyat falan oldu Çok bitkin diye bir süre eve aldık kendine gelince dışarı bırakırız diye. Evde de muahbbet kuşu var ikisi çok zor oldu. 9 gün baktık artık daha iyiydi yine aynı sokakta hep durduğu yere bıraktık. Parazitleri olduğu için tüylerini kırptı veteriner ve kuyruğu da işte ponpon şeklinde o yüzden. Sokağa bıraktıktan 3 gün sonra yok oldu. 1 haftadır yok ve hep aynı yerde dururdu 2 sene boyunca. Birisi ponpon kuyruklu diye şaşırıp aldı mı bir şey mi yaptılar bilmiyoruz. Aklımdan hiç çıkmıyor çok özlüyorum, evde de bakamıyoruz yok oldu kedi. Daha yeni yine aklıma geldi ağlıyorum, hayvanlara karşı zaten çok hassasiyetim var ama 9 gün de olsa birlikte uyuduk ben baktım ona ve çok kötü hissediyorum, özlüyorum. Öldü mü evine mi aldı birisi her şey belirsizlik içinde. İlan astık onun için, tedavi oluyor kontrol edilemsi lazım deyip fotopraf ve tel numaramızı koyduk ama ses seda yok

Sokakta baktığım kedi hakkında dertleşmek istiyorum sizle?