Evime bir temizlikçi geliyordu, üç hafta boyunca denedim, kadını düzenli olarak çağırdım, 4200 istiyordu, çoğu zaman 5000 TL verdim, çayını kahvesini ikramını her şeyini yaptım ama ne söylesem baştan savma yaptı, mesela diyelim ki camları çok iyi siliyor fakat korkulukları silmiyor, yani balkon demirlerini silmiyor, çöpleri çıkarıp atmıyor, çöp kutusunun üstü pisti onu silmedi, su sebilinin üzerini siliyor, yanlarını silmiyor. Acaba bunu neden yaptığını sorguladım hep, haftalık geliyor diye mi diye düşündüm, hani haftalık geliyor, her şeyi tam yapmıyor ki bir sonraki hafta da ihtiyacım olsun diye. En son geldiğinde kadına dedim ki, balkon demirlerini neden silmediniz dedim, elimizi koyduğumuz yerleri görmemişim dedi, balkondaki masaların üstünü silmemiş, mesela mutfağı temizlemiş ve mutfak masasının altını silmemiş, sildim dedi, beyaz kalp atla sildim, gösterdim bak simsiyah dedim, Allah Allah neden öyle olmuş acaba dedi, ben de en sonunda biz bu şekilde anlaşamayacağız dedim, ben siz ne isterseniz yapıyorum, size fazladan para da veriyorum fakat siz neden bilmiyorum ama benim istediğim şeyleri baştan savma yapıyorsunuz, böyle temizlik yapılmaz ki dedim ve gönderdim kadını. Sizce doğru mu yaptım?
Kadın haftalık geliyordu bu arada
Aşk İlişkileri
Gündem
Güzellik & Bakım
Özel Gün & Sürprizler
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer