Sizce bu laflardan sonra işten çıkmalı mıyım. Siz olsanız ne yapardınız?

Markette çalışıyorum maddi olarak sıkıntıdayız. Markette çalışanlar daha iyi bilir. Bölge sorumlumuz var beni işe o aldı. Beni seviyor gibi duruyor en azından şimdilik. Bir hafta oldu işe başlayalı sürekli şubeye geliyor halimi hatırımı sorup alışmamı bekliyor. Ama mağaza müdür yardımcısı sürekli benimle uğraşıyor. Ne yapsam beğenmiyor. Son kullanma tarihi yaklaşan hindi eti vs oluyor 10 tane tavuk oluyor her gelen müşteriye söyle sat diyor. Müşteriye sürekli bunu söyleyince de papağan gibi oluyorum ve rahatsız oluyorlar.

bugün kepek ekmeğin kodunu yanlış girdim diye 7.5 lira okudu kasa. Müşteri iade etti. Beni aşağı çağırdı yarım saat çocuk gibi azarladılar. 20 yaşında genç kızım kendi ailem bile böyle azar çekmez. Uyarırsın neyse ama azar ne demek ya? Bana diyor ki “sen beni dinliyorsun ama duymuyorsun şu kabuğunu bir kırmıyorsun. 10 tane doğru yapman önemli değil bir tane hatana bakarım ben. Bu işte yanlış anlama ama kaşarlanmış olmak lazım biraz. Müşteri anca öyle ikna oluyor” dedi. Sonra da “bölge müdürüne bakma sen. O güler şakalaşır sonra gider benimle kalırsınız burada” dedi.

kendimi o kadar küçük hissettim ki. Çıkışımı isteyecektim ama yapamadım maddi durumum yok ve işi bırakırsam annem bir ton laf söyleyecekti.

sizce ne yapmalıyım? Bir hafta içinde yüzüm sivilce doldu ve şu an korkunç görünüyorum. Her gün ağlamaktan yüzüm mahvoldu. Bölge müdürünün güvenini boşa çıkarmak istemiyorum ama mağaza yardımcısına da tahammül edemiyorum.

Sizce bu laflardan sonra işten çıkmalı mıyım. Siz olsanız ne yapardınız?