Sizce işten çıkayım mı?

1 aydır iyi tanınan bir bebek magazasinda calisiyorum ve iş asla disardan düşündüğüm gibi çıkmadı, bana baski var demislerdi ama bu kadar ciddi olduklarini dusunmemistim, ise 5 dk bile geciksem sorun oluyor, ya da molalarda yine buyuk bir avm oldugu icin wc ye gidip gelmek, yemek almak epey zaman aldigindan ve 1 saat yetmediginden dolayi 6dk geciksem 1 dk bile gecikme hakkin yok demeleri, ise basladigim gunden beri bana işi ogretmeyip kendin ogrenmelisin demeleri, ben yapamayinca onlarin gozunde basarisiz olmam, surekli birilerinin dedikodu yapip kendi aralarinda gruplasip agzimi aramak icin soru sormaları, ben her girdigim işte çok sevilen ve isi begenilen biri olmama ragmen burada elimden geleni yapmama karşın, Şu an hala deneme surecindesin, 2 ayın sonunda seni kovabilirim daha once cok yaptim bilgin olsun demeleri ve magaza o kadar buyuk ki beşik, oto koltuk bebek arabasi, buyuk oyuncak araba, cesit cesit oyuncak tekstil kişisel bakim bez ıslak mendik ne ararsaniz var, musteriler adeta tatlan ediyor ve her seyi sürekli yeniden duzenliyorsunuz, bunda sorun uok ama her şeyi dümdüz duzenlemeni bekliyorlar ve bir yandan da hızlı olmanı istiyorlar, surekli haber verilmeden denetlenen magaza oldugu icin tetikte olamamizi bekliyorlar hep ve bunun karsiliginda sadece asgari ucret veriyorlar, beni tam time a bile almiyorlar, cidden oradaki insanlar nasil calisiyor anlamadim çoğu universite mezunu, ama hepsi s@l@k. Sizce baska magazaya girsem ya da en kotu markete girsem daha iyi degil mi ne tavsiye edersiniz

Sizce işten çıkayım mı?