Merhaba arkadaşlar babamın bi iş arkadaşı var ve onun 2 yaşındaki çocuğuna ben bakıyorum kendi evlerinde.
8 saat onların evindeyim ve robot gibi 8 saat çocukla yerde oturup oyun oynayamam telefonla da oynuyorum bazen çocuğa eslik ediyorum
Çocuğu uyutuorum sütünü yapıp
Tualete götürüyorum
Yemek yediriyorum meyvesune kadar yediriyorum çocuğun 14 yaşında abisi var daha sifonu bile çekmiyor. Evlerinde tualete dahi. Giremiyorum midem bulanıyor.
Ve kadın bugün bana çocuk hep abla telefonla oynuyor benle ilgilenmiyor diyor senle ilgilo diye şaka yoluylaa laf sokuyor bir çocuk bunu diyemez inanmadim pek ve ben universite mezunuyum bana iş bulma diye rica ediyor
günlük 100 tl alıyorum sizce kim hakli
8 saat onların evindeyim ve robot gibi 8 saat çocukla yerde oturup oyun oynayamam telefonla da oynuyorum bazen çocuğa eslik ediyorum
Çocuğu uyutuorum sütünü yapıp
Tualete götürüyorum
Yemek yediriyorum meyvesune kadar yediriyorum çocuğun 14 yaşında abisi var daha sifonu bile çekmiyor. Evlerinde tualete dahi. Giremiyorum midem bulanıyor.
Ve kadın bugün bana çocuk hep abla telefonla oynuyor benle ilgilenmiyor diyor senle ilgilo diye şaka yoluylaa laf sokuyor bir çocuk bunu diyemez inanmadim pek ve ben universite mezunuyum bana iş bulma diye rica ediyor
günlük 100 tl alıyorum sizce kim hakli
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
8Cevap
uc kurusa cekilecek sey degil bence biraz sabret kurumsal sirketlerde daha iyi bir is bulalim mesela.
hic bisey yapamiyosan gel astsubay ol
Sigorta filanda yoktur asgari ücretli işe girsen daha iyi daha az alırsın ama sigortan yatar bazı haklardan yararlanırsın.
Günlük 100 liraa dediklerine bakilirsa hiç değmez çok derim asgari ucretli daha rahat bı ise girerim daha iyi
Sifon çekmesini öğretmemiş bi aileye haklı diyecek değilim heralde.
Şu an bayram uzeri cikma bayram sonrasi cikabilirsin
Para ihtiyacın çok yoksa çıkabilirsin ama dışarıdaki işler daha yorucu olur
Hiç çekilir şey değil
Yerinde olsam çıkarım
100az. 120-115 olması lazım
sigorta var mı
Yok oda
üniversite mezunuysan bi işe gir daha avantajlı olur bence.