Annemler 1 haftalığına şehir dışına çıktı. Valla ilk gün bayağı korkuyordum kaskatı uyuyordum falan şimdi 3. gün cinlerle dans bile ederim yani. Alışmak böyle bir şey sanırım.
5 gü
Aşk İlişkileri
Bebek Bakımı
Cam Cilt
Üniversite Tercih
Gündem
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer Annemler 1 haftalığına şehir dışına çıktı. Valla ilk gün bayağı korkuyordum kaskatı uyuyordum falan şimdi 3. gün cinlerle dans bile ederim yani. Alışmak böyle bir şey sanırım.
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
7Cevap
Anlamıyorum, ne gerek var garip garip varlıklara.. yok ateşten yok uzaylılar şu bu, gerçi kainat gereksiz bi defa
Yok ya korkmam. Ne güzel bomboş ev takıl kendi kendine 😜
Evet korkarım kimse yoksa
Hayır ama bahceli ev oldgu üçin biraz acayip sesler duyuyorum
evde tek olunca yapılacaklar listen hazır mı. bende tekim ve uyyguluyorum...:) gelsene bakalım senin listenle benim lliste nasıllar
Keslan
Sapık mısın
ne kadar seviyeli bir mseaj ttebriker sana
Rica😌😌😌
uzaa
LAAAAAANNNNNN KEEESSSSSS LAAAAAAAANNNNNNNNNNNNNNNN AYAKLARIMI AĞZINA SOKUCAM KONUŞAMAYACAKSIN LAAAAAANNNNNNNNNNN🦶🏻🦶🏻🦶🏻🦶🏻🦶🏻🦶🏻🦶🏻🦶🏻🦶🏻🦶🏻🦶🏻🦶🏻🦶🏻🦶🏻🦶🏻🦶🏻🦶🏻🦶🏻KANLI PEDİMİ GÖZLERİNE AÇIK YARASINA SÜRDÜĞÜÜÜÜÜÜMMMMMMMMMMM🩸🩸🩸🩸🩸🩸🩸🩸🩸🩸🩸🩸🩸🩸🩸🩸
ne güzel kelime bak.. uza :)
NE GÜZEK KELİME BAK.. KANLI PEDİMİ YEEEEEEEEEEEEE PIHTILAŞMIŞ ADET KANIMI HÜPLEEEETTTTTTTTTTTT BURUN DELİKLERİNE GÖZLERİNE TÜKÜRDÜĞÜÜÜÜMMMMMMMMMMM🦶🏻🦶🏻🦶🏻🦶🏻🦶🏻🦶🏻🦶🏻🦶🏻🦶🏻🦶🏻🦶🏻🦶🏻🦶🏻🦶🏻🦶🏻🦶🏻🦶🏻🦶🏻🦶🏻🦶🏻🦶🏻🦶🏻KÖLEEEEEEEEEEEEE
UZA d
AYAKLARIMI AĞZINA SOKUNCA DA DE AYNISINI TAMAMMI LAAAAAAAAAAANNNNNNNNNNN SEN ANCA BENİM AMMMMMIMDAN ÇIKAN ADET KANINI EKMEĞE SÜRÜP YERSİN ÇİLEK REÇELİ GİBİ🍓🍓🍓🍓🍓🍓🍓🍓🩸🩸🩸🩸🩸🩸🩸🩸🍞🍞🍞🍞🍞🍞🍞🍞🍞🍞🍞HAK ETTİĞİN TEK YEMEK BU KÖLEEEEEEEEEEEEE
uzaaaaaaaaaa :)
KEEEEEESSSSSSSSSS YÜZÜNÜ EZDİĞİİİİİMMMMMMMMMMM KAFASINDA ZIPLADIĞIIIIIIMMMMMMMMMMM🦶🏻🦶🏻🦶🏻🦶🏻🦶🏻🦶🏻🦶🏻🦶🏻🦶🏻🦶🏻🦶🏻🦶🏻🦶🏻🦶🏻🦶🏻🦶🏻🦶🏻YEMEĞİNE YAPIŞKAN SIVIMI ATİYİM DE YEEEEEEEEEEEEE MİDENE YAPIŞSINNNNNNNNNNNNN
bide bana sapık diyorsun :d :D
TEREYAĞI GİBİ YEMEĞİNE KOY YEMEĞİNEEEEEEEEEEEEEE TAT VERİR ANANIN YAPTIĞI YEMEKLERDEN DAHA GÜZEL OLUR MERAK ETME KÖLEEEEEEEEEEEEE UZA HADİ ŞİMDİİİİİİİİİİİİİİİİİ
uza :D
Bilakis büyük zevk alırım.
Yalnızlığı severim korkmam
Evet korkarım hiç tek kalmadım zaten
korkmam, saçma
Korkmam
Korkmam
İstersen konuşalım kafan dağılır
Korkmam
Hayır korkmam
Hayır.
Sen yine de deme öyle şeyler.