Aile & Toplum Evde tek kalmaktan korkar mısınız? AskeriiMühendissss Takip Et Master Yaş: 30 Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 00 Yapay Zekaya Sor Tekim uyku gelmiyor Güncellemeler1 yıl Zor uyudum😂 Evde tek kalmaktan korkar mısınız? Cevapla Beğen Paylaş Takip Et
mine13 Takip Et Master Yaş: 25 , eic 100% 1 yıl Korkmuyorum tam tersi hep tek kalmayı istiyorum da evdekiler nerede kalacak :D 0 1 Yorumla AskeriiMühendissss 1 yıl Sjsjd haydq Yorumla
vibewithsofia Takip Et Xper 5 Yaş: 20 , eic 100% 1 yıl Zaten tek yaşıyorum, korkutucu değil shsjwhe 0 2 Yorumla AskeriiMühendissss 1 yıl Bu yaşta mdkd Yorumla vibewithsofia 1 yıl Evet 🫠 Yorumla
_infinitum Takip Et Guru Yaş: 37 , eic 100% 1 yıl Aile & Toplum konusunda 922 cevap paylaştı. Hayır yalnız yaşıyorum zaten. 0 0 Yorumla
oylesinebiriaqne Takip Et Xper 4 Yaş: 22 , eic 100% 1 yıl Hayır, ev çok fazla büyük değilse. 0 0 Yorumla
u Luccᴀ Takip Et Master Yaş: 33 , eic 94% 1 yıl Aile & Toplum konusunda 1,5b cevap paylaştı. Hayır, korkmam. Aksine huzur verici geliyor 0 0 Yorumla
LeyaLeya Takip Et Yoda Yaş: 26 , eic 100% 1 yıl Aile & Toplum konusunda 433 cevap paylaştı. Hayır tek büyüdüm zaten 0 0 Yorumla
PaaTRonİÇE Takip Et Xper 6 Yaş: 25 , eic 100% 1 yıl Korkarım 0 1 Yorumla AskeriiMühendissss 1 yıl Hee Yorumla
DawnGuard Takip Et Yoda Yaş: 36 , eic 87% 1 yıl Aile & Toplum konusunda 444 cevap paylaştı. Yok daha neler 😄 0 11 Yorumla AskeriiMühendissss 1 yıl Valla alışkın değilim😃 Yorumla DawnGuard 1 yıl Askeri mühendis misin cidden? 😄 Yorumla AskeriiMühendissss 1 yıl Evet😃 Yorumla DawnGuard 1 yıl Olm asker de korkarsa bı napalim 😁 Yorumla AskeriiMühendissss 1 yıl İnsandan korkmuyorum😂 diğer boyuttakilerden Yorumla DawnGuard 1 yıl Sakın film falan izleme bari bizim türk korkular harbi iyi korku filmleri. Oku yat bir şey olmaz yattigin yer temiz olsun yeter 😄 Yorumla AskeriiMühendissss 1 yıl Dkdjjd ev temiz sıkıntı yok şkür namazda kılarımda Yorumla AskeriiMühendissss 1 yıl İzlemem asla korku 😂 Yorumla DawnGuard 1 yıl Namazında niyazinda isen korkma inancın en temel kuralı gerçekten inanmaktır. Ben ayetin gücüne öyle inanırım ki uykumu bir gram bolmez. Çünkü ne diyor Allah? Sen bana sığın ben seni korurum. Hasa yalan söyleyecek halı yok ya 😄 Yorumla AskeriiMühendissss 1 yıl Aynen öyle dua edip uyurum ki sıkıntı olmaz 😄 Yorumla DawnGuard 1 yıl Kesinlikle 👍 Allah yalan söylemez. Tutamayacgi sözlerde vermez bunu aklından çıkarma 😉 Yorumla
sel61 Takip Et Yoda Yaş: 27 , eic 100% 1 yıl Yok en sevdiğim 😅 0 28 Yorumla AskeriiMühendissss 1 yıl Ciddi mi Yorumla sel61 1 yıl Yes Yorumla AskeriiMühendissss 1 yıl İyimiş Yorumla sel61 1 yıl Sende cevapla madem Yorumla AskeriiMühendissss 1 yıl Neyi Yorumla sel61 1 yıl Soruyu Yorumla AskeriiMühendissss 1 yıl Korkuyorum işte kalmaktan😃 Yorumla sel61 1 yıl Aa neden, o zaman sen tek yaşıyorsun o yüzden mi Yorumla AskeriiMühendissss 1 yıl Ailemle😂 Yorumla sel61 1 yıl Korkma ya koskoca adamsın 😂 Yorumla AskeriiMühendissss 1 yıl 😃diğer boyuttakiler sıkıntı Yorumla sel61 1 yıl Nasi yane Yorumla AskeriiMühendissss 1 yıl 3 harfli Yorumla sel61 1 yıl CİN 😁 Yorumla AskeriiMühendissss 1 yıl Kdkdd sus sus Yorumla sel61 1 yıl Uslu çocuk olursan şirinleri bile görebilirsin Yorumla AskeriiMühendissss 1 yıl Ne zamqmmm Yorumla sel61 1 yıl Uslu olursan diyiyyrim ya Yorumla AskeriiMühendissss 1 yıl Djdjjd Yorumla AskeriiMühendissss 1 yıl Yaramaz mıyım Yorumla sel61 1 yıl Sen bilicen ben nerden bileyim Yorumla AskeriiMühendissss 1 yıl Usluyum bennn Yorumla sel61 1 yıl E tamam işte şirin karşında Yorumla AskeriiMühendissss 1 yıl Hani Yorumla sel61 1 yıl burada baksana😅 Yorumla AskeriiMühendissss 1 yıl Sen misin 😄 Yorumla sel61 1 yıl Evet 🙈😅 Yorumla AskeriiMühendissss 1 yıl Sjjd şirine Yorumla
hicdeyingecin Takip Et Guru Yaş: 21 , eic 100% 1 yıl Aile & Toplum konusunda 468 cevap paylaştı. Korkarım 0 0 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
5Cevap
Korkmuyorum tam tersi hep tek kalmayı istiyorum da evdekiler nerede kalacak :D
Sjsjd haydq
Zaten tek yaşıyorum, korkutucu değil shsjwhe
Bu yaşta mdkd
Evet 🫠
Hayır yalnız yaşıyorum zaten.
Hayır, ev çok fazla büyük değilse.
Aksine daha çok severim
Hayır, korkmam. Aksine huzur verici geliyor
Hayır tek büyüdüm zaten
Korkarım
Hee
Yok daha neler 😄
Valla alışkın değilim😃
Askeri mühendis misin cidden? 😄
Evet😃
Olm asker de korkarsa bı napalim 😁
İnsandan korkmuyorum😂 diğer boyuttakilerden
Sakın film falan izleme bari bizim türk korkular harbi iyi korku filmleri. Oku yat bir şey olmaz yattigin yer temiz olsun yeter 😄
Dkdjjd ev temiz sıkıntı yok şkür namazda kılarımda
İzlemem asla korku 😂
Namazında niyazinda isen korkma inancın en temel kuralı gerçekten inanmaktır. Ben ayetin gücüne öyle inanırım ki uykumu bir gram bolmez. Çünkü ne diyor Allah? Sen bana sığın ben seni korurum. Hasa yalan söyleyecek halı yok ya 😄
Aynen öyle dua edip uyurum ki sıkıntı olmaz 😄
Kesinlikle 👍 Allah yalan söylemez. Tutamayacgi sözlerde vermez bunu aklından çıkarma 😉
Yok en sevdiğim 😅
Ciddi mi
Yes
İyimiş
Sende cevapla madem
Neyi
Soruyu
Korkuyorum işte kalmaktan😃
Aa neden, o zaman sen tek yaşıyorsun o yüzden mi
Ailemle😂
Korkma ya koskoca adamsın 😂
😃diğer boyuttakiler sıkıntı