Eskiyen ya da bir yerinde yırtık, sökük oluşan kıyafetlerinizi hemen atar mısınız, yoksa değerlendirmeyi mi tercih edersiniz?
Ben, mümkün olduğunca kıyafetleri çöpe atmak yerine onarıp yeniden kullanmaktan yanayım. Bugüne de küçük bir kıyafet tadilatı yaparak başladım. Tamiratla uğraşırken aklıma geldi ve sizlere de sormak istedim.
Siz bu konuda neler yapıyorsunuz? Kıyafetlerinizi tamir edip kullanmaya devam mı ediyorsunuz, farklı bir şekilde değerlendiriyor musunuz, yoksa yenisini almayı mı tercih ediyorsunuz?
Güzel ve huzurlu bir pazar günü geçirmeniz dileğiyle. 🌸
Güncellemeler
24 gü
Ss için teşekkürler 🥰😍
Günaydınlar günaydınlar günaydınlar 😍😍😍ben güne ufak bir tadilat ile başladım 🙃🙃siz nasıl başladınız bakalım?
Bunları yapmayı hep özenmişimdir imrenmişimdir şimdi ama hiç elimden gelmez dikiş sevmem Yapamam da zaten ama genede uyduruyoriz bir şeyler en kötü toz bezi oluyur:)))
Sen beceriklisin yaparsin eline saglik
Gun güzel başladı telaşlı yoğun şu an tramvaydayım Birazdan köy otobüsüne bineceğiz gidiyoruz bakalım yeni memleketlere:)))
Günaydın, ben de sade kahveyle başladım. Kıyafet konusunda tamir işine pek girişmem, genellikle yırtılan bir şeyi atarım ama çok sevdiysem dikerim. Onarmak bence iyi bir alışkanlık, çöpe atmaktan iyidir. Kumaşını ayırıp bez falan yapanları da duydum. Sökük için iğne iplik bir şey değil, ayıp olmasın. Bazı insanlar moda diye atıyor, ona anlam veremiyorum. Tadilat yaparak kullanmak daha sürdürülebilir bir şey. Aylık gelir de düşünülünce akıllıca. Eski kıyafetten yeni bir şey çıkarmak ayrı bir zevk bence, senin yaptığın gibi. Huzurlu pazarlar
Günaydın.. maalesef bugün çalışıyorum.. kölelik düzenine devam kısaca :)).. ben de genelde dikerim ya da keserim şort olur bir şey olur en kotu yer bezi olur.. eskiler böyle yapar :)))
Ya ben açıkcası bu konuda farklı düşünüyorum. Zamansız kıyafetler almaya özen gösteririm, frekans drğeri yüksek kumaşları tercih ederim. Eskirsede açıkcası atarım çünkü eski şeylerin bilincimde blokajlara sebep olmasını istemem. Eski benüm giyinmediğimü kümseyede layık görmem atarım
ben dikerim. senin gibi özenmem ama dikerim. el becerim de iyidir aslında ama tembelliğim onun üzerine geçer o yüzden idare edecek şekilde dikmek iyidir:D günaydın ve tebrikler.
Günaydın. Bozulan bir şeyi atmak yerine tamirini denerim önce. Ufak tefek şeylerse tamir yapar ya da yaptırırım ama astarı yüzünden pahalı olursa yenisini alırım